• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lise aşkı unutulur mu

aklımdan çıkmıyor ya :))
konuşmalarımızı falan okuyorum defalarca, bir fotoğrafı var ona bakıp duruyorum saatlerce ve unutmamak için bakıştığımız her anı tekrar kafamda oynatıyorum.
bir de bizim sınıftaki kız var tabi burakla önceden konuşan. kız da çok güzel bir kız. ve seviyor gerçekten burağı yani çok belli bu. ondan her bahsedişinde içime bir şey oturuyor inanılmaz huzursuz oluyorum ya. kendime kızıyorum ne kadar aptalım sadece bana yazmıyor çapkın horozun teki bu çocuk uzak durayım diyorum ama:işsiz: bir mesaj attığında da deliriyorum tabi. bir de bizim sınıftaki o güzel kızdan nasıl etkilenmedi bilmiyorum ya. belki de ikimize de arkadaşça yazdı,özellikle bana arkadaşça yazma ihtimali daha yüksek çünkü ortak bir ilgi alanımız var:KK43: tek konuşma sebebi bu olabilir..içimde kocaman bir sertlik var ya, aşık olmak ne kötüymüş
Hıımm Burak demek:işsiz:
Kumral,uzun boylu bir çocuk mu bu,sempatik tavırlı:işsiz:

Ortaokul askı ilk ask bile unutulur anca böyle konular okunulunca hatırlanır emin ol :)
Yaklasık 15 yıllık aşk serüveni yasadım inişli cıkıslı ayrıl barıslı vs vs ama bak baskasıyla evliyim ve senin konunu okuyana kadar neredeyse bes yıldır hic aklımdan bile gecmedigini farkettim :)
Hayatta hersey insanlar icin biraz zaman ver kendine buna da alısırsın

İlk sevgilim lisedeyken olmuştu.
Şuan dönüp baktığım da çok komik geliyor o zaman ki ilişkim.
Bu yaşımda öyle biri çıksa karşıma koşarak kaçarım.
Tam bir bitirimdi, belalı falan böyle.
Yüzük almıştı bana çelik :olamaz:
Takmak istemiyorum saçma geliyo diyince kızıp göle atmıştı yüzüğü sonrada çekip gitmişti.
Arkasında İbrahim Tatlıses’in klibinde Demet Akalın’a bağırdığı gibi bağırmıştım :KK48:

Sözün özü unutulmuyor. Komik hatırlanıyor.

Ablalarım merhaba. Belki eski konumdan bilenler olabilir, ben bu sene yeni bir okula geçtim ve 11.sınıfım. Üst sınıflardan bir çocuk bana mesaj attı hani böyle slm mrb gibi değil de bir konuyla alakalı diyeyim. Baya konuştuk biz çünkü ikimizin de ilgisinin olduğu ortak bir konuydu. Derken biz biraz daha konuşmaya başladık. Ben instagramda hikaye attığımda falan sürekli yanıt veriyor neredeyse her gün konuşuyoruz. Konu ne derseniz dersler, öğretmenler,müzik vs ortak alanlarımız bunlar. Ben konuştukça ondan çok etkilenmeye başladım, zaten daha önceden de kendisini görmüştüm ve dış görünüşünden etkilenmiştim ama hoş çocuk diye düşünüp geçmiştim yani :halay:
Şimdi ise konuştukça çok daha bağlandım. Ben okulda yeni olduğum için bana okulu tanıtıyor, o 3 senedir burda çünkü. Sorun şu ki karşılıklı olarak duygularımız aynı olmayabilir. Tamamen arkadaşça yaklaşıyor belki de bilemiyorum :KK43: Daha önceden konuşmuşluğu olduğu kızlar da varmış,hatta birisi bizim sınıfta ve sürekli o çocuktan bahsediyor herkese. Bizim konuştuğumuzu bilmiyor. Zaten bu kız burağa hislerini söylemiş ama burak peki demiş sadece. Yani zaten kız platonik hani artık konuşmuyorlar bile 1 senedir, ama yine de bu kız hep buraktan bahsediyor ben de baya üzülüyorum. Sınıfıma da alışamadım o ayrı mesele, ama dersleri iyi dinliyorum çok soru soruyorum. Çocuk valla aklımdan çıkmıyor. O beni arkadaşça mı görüyor bilmiyorum, konuşurken kanka falan diyecek diye ödüm kopuyor:KK48: Hani böyle bir gün güzel konuşuyoruz mesela birbirimizin yorumlarını falan beğeniyoruz, konuşma biterken hoş şeyler yazıyoruz:KK50: Bir sonraki gün de arkadaşça diyebileceğim tarzda esprilerin döndüğü bir konuşmamız oluyor. Ve kendisi eğlenceli tipte bir insan olduğu için pek ciddi kalamıyor, dediği şeyler için sürekli ciddi mi dalga mı geçiyor diye düşünüyorum. Konuşma uzasın diye çabalıyoruz genelde saçma sapan sorular soruyoruz.

Ha okulda bir kere konuşmamız oldu o da tüm bu konuşmalar başlamadan önce müzikle alakalı bir şeydi. Okulda sadece ikimiz müzikle ilgileniyoruz desem yeridir:) Geçen müzik odasındaydım tam ben çıkarken o girdi sonra o kafasını 2-3 kere çevirerek bana baktı ben de ne yapacağımı şaşırdım valla elim titredi:) Bir de tipi gerçekten çok güzel, kendimi özgüvensiz hissediyorum bazen çünkü gerçekten yüz hatları böyle tatlı bir erkek daha görmedim ben.

Bazen konuşurken hiç olmadığım kadar mutlu oluyorum, bazen arkadaşça gibi yaklaştığını hissediyorum o zaman baya kötü hissediyorum cidden :63: Daha önceden de hoşlandığım kişiler olmuştu ama bu biraz daha nasıl desemm gerçek gibi. Kimsede bu kadar kalbim atmamıştı. İlerde unuturum dimi :63: Bir de ben şimdi ne yapacağım, dinlediği her şarkıda o kişiyi mi düşünür insan ya ne garip şeymiş bu:KK48:
Daha bunun üniversitesi var demeye geldim , neler gelip neler geçecek . Pazar günü lise yıllığım geçti elime . Hey gidi günler :)
Bırak kalbin çarpsın heyecanla ....

Back
X