• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lise aşkı unutulur mu

Ayy ne güzel yaaa ,lise yıllarım geldi aklıma :) az ceviz kırmadım :)))

Lise aşkı unutulur tabi ..unuttum ,evlendim ,10 yıllık evliyim .ayrıca başlamadan niye bitiriyorsun :) kendini üniversiteye mi saklıyorsun :)

Yaa cok guldum:halay:İlerde beni üzecekmiş gibi bir sinyal verdi bana ( ki üzdüğü kızlar da olunca tabi..) adımlarımı temkinli atayım istiyorum. İlk defa birisine bu duyguları hissettim öyle yabancıymışım ki hep aa hoş çocuk falan derdim şimdi ki çok farklı

Yaa cok guldum:halay:İlerde beni üzecekmiş gibi bir sinyal verdi bana ( ki üzdüğü kızlar da olunca tabi..) adımlarımı temkinli atayım istiyorum. İlk defa birisine bu duyguları hissettim öyle yabancıymışım ki hep aa hoş çocuk falan derdim şimdi ki çok farklı
Denemeden bilemezsin. Hiçbir ilişki sonsuza kadar sürmez ..

ha aynen, benim de istediğim o aslında yani kalbimin ritmini değiştirsin mutlu olayım görünce kızarayım falan filan :KK70: ama sevince de inanılmaz bağlanıyormusum bunu öğrendim, herkese yazdığı sıradan bir kız mıyım ben diyip kendimi yiyorum yani. Ama okulda onla güzel,bir de zaten okulda yeniyim arkadaş grubu da kuramadım pek onlar hep tanıyorlar birbirlerini ben yeniyim, her teneffüs sevdiğim çocuğu düşünerek çıkıyorum bahçeye falan o olmasa okulun da pek bir tadı yok gibi :)

Bence güzel duyguların tadını çıkar, bunlar güzel heyecanlar. :KK48: Ben unutamam, bağımlı kalırım diye korkma her şey senin elinde temkinli ol, yön verirsin duruma göre :)

Geçen aylarda iş için 4 gün zaman geçirmem gereken biri bana durup durup 'sizi birine bezeticem, tanışmıştık sanki' falan diyordu. Benim de fil gibi hafızam var, hayatta unutmam hicbirseyi. Ama adamı kimseye benzetemedim.
Öyleydi böyleydi derken en sonunda aynı liseden çıktık. Megersem çocuk benim bir zamanlar büyük askimmiş!
Böyle kulağı küpeli, elinde gitarı, okulun en havalı çocuğuydu. Onun adında bir şarkıcı vardi, ulan adamin her şarkısı bana bunu hatirlatirdi, o adam piyasadan silindi ama hala doksanlar tarzı mekanlarda çalıyor şarkıları, duyunca benim de aklıma lise zamanlarim geliyor. Bu cocuk o zamanların tabiriyle 'cikma teklifi' etmişti de ben kabul etmemiştim tüm kezbanligimla :)))
Ben onun kim olduğunu anladığımda derin bir sessizlik oldu aramızda
Şöyle bir baktım
Ey gidi zalım zaman, okulun en havalı çocuğunu nasıl çelimsiz bir adama çevirmiş, yıllar bir insana hiç mi yaramaz :)
Konuştukça zaten aynı kendini beğenmiş adam olduğunu anladım. Yine de keyifli bir iş dönemi gecirdik, tanış çıkmanın rahatlığıyla.
Demem o ki lise aşkı ne ya?
Kimler geliiiiip kimler geçecek. Sen de işte bir yerde görünce tanimayacaksin bile.
Yine de bu yaştaki heyecanlar bence çok güzel. Hem hormonlardan dolu dolu yaşıyorsun hem de büyüyüp benim yaşlara gelince hayatına bir sürü aşkın gireceğini, herkesin kendine göre güzel yanları olduğunu ve hayatın her an romantik suprizlere gebe olduğunu çok iyi bildiğin için ayrılıkların arkasından ağlamiyorsun bile.
O yaşlar patates gibi insanları yüceltme yaşları, bence güzel zamanlar :) dolu dolu yaşa
Şarkılar sana onu hatırlatıyorsa gece gece tak kulaklığı ağlaya ağlaya dinle. Valla hepsinin tadı ayri

Geçen aylarda iş için 4 gün zaman geçirmem gereken biri bana durup durup 'sizi birine bezeticem, tanışmıştık sanki' falan diyordu. Benim de fil gibi hafızam var, hayatta unutmam hicbirseyi. Ama adamı kimseye benzetemedim.
Öyleydi böyleydi derken en sonunda aynı liseden çıktık. Megersem çocuk benim bir zamanlar büyük askimmiş!
Böyle kulağı küpeli, elinde gitarı, okulun en havalı çocuğuydu. Onun adında bir şarkıcı vardi, ulan adamin her şarkısı bana bunu hatirlatirdi, o adam piyasadan silindi ama hala doksanlar tarzı mekanlarda çalıyor şarkıları, duyunca benim de aklıma lise zamanlarim geliyor. Bu cocuk o zamanların tabiriyle 'cikma teklifi' etmişti de ben kabul etmemiştim tüm kezbanligimla :)))
Ben onun kim olduğunu anladığımda derin bir sessizlik oldu aramızda
Şöyle bir baktım
Ey gidi zalım zaman, okulun en havalı çocuğunu nasıl çelimsiz bir adama çevirmiş, yıllar bir insana hiç mi yaramaz :)
Konuştukça zaten aynı kendini beğenmiş adam olduğunu anladım. Yine de keyifli bir iş dönemi gecirdik, tanış çıkmanın rahatlığıyla.
Demem o ki lise aşkı ne ya?
Kimler geliiiiip kimler geçecek. Sen de işte bir yerde görünce tanimayacaksin bile.
Yine de bu yaştaki heyecanlar bence çok güzel. Hem hormonlardan dolu dolu yaşıyorsun hem de büyüyüp benim yaşlara gelince hayatına bir sürü aşkın gireceğini, herkesin kendine göre güzel yanları olduğunu ve hayatın her an romantik suprizlere gebe olduğunu çok iyi bildiğin için ayrılıkların arkasından ağlamiyorsun bile.
O yaşlar patates gibi insanları yüceltme yaşları, bence güzel zamanlar :) dolu dolu yaşa
Şarkılar sana onu hatırlatıyorsa gece gece tak kulaklığı ağlaya ağlaya dinle. Valla hepsinin tadı ayri
:halay:kesinlikle, bu duygular yaşadığımızı hissettiriyormuş onu anladım. Biri için üzülmek bile sonrasında komik bir hatıra olacak büyük ihtimalle:dondurma:

aklımdan çıkmıyor ya :))
konuşmalarımızı falan okuyorum defalarca, bir fotoğrafı var ona bakıp duruyorum saatlerce ve unutmamak için bakıştığımız her anı tekrar kafamda oynatıyorum.
bir de bizim sınıftaki kız var tabi burakla önceden konuşan. kız da çok güzel bir kız. ve seviyor gerçekten burağı yani çok belli bu. ondan her bahsedişinde içime bir şey oturuyor inanılmaz huzursuz oluyorum ya. kendime kızıyorum ne kadar aptalım sadece bana yazmıyor çapkın horozun teki bu çocuk uzak durayım diyorum ama:işsiz: bir mesaj attığında da deliriyorum tabi. bir de bizim sınıftaki o güzel kızdan nasıl etkilenmedi bilmiyorum ya. belki de ikimize de arkadaşça yazdı,özellikle bana arkadaşça yazma ihtimali daha yüksek çünkü ortak bir ilgi alanımız var:( tek konuşma sebebi bu olabilir..içimde kocaman bir sertlik var ya, aşık olmak ne kötüymüş

Platonik bile olsa yaşa işte :)
Bi tek çok üstüne düşme gerçekten kaçan kovalanır sözü o dönemler için doğru bence

Ay maşallah içimizde liselileri görmek beni mutlu ediyor. Hani bu yaşta böyle tecrübeli ablalardan yardım istemeyi akıl etmişsin. Keşke zamanında bende keşfetseydim burayı. Sorunun cevabına gelelim. Unutmanı gerektirecek bir durum söz konusu değil şu an ama sen yine sen derslerine yoğunlaş daha karşına kimler çıkar kimler çıkar. Ve unutulur da

Ben de lisede burak diye biriyle flört ediyodum zaten fazla sosyal bi çocuktu bi sürü kızla konuşurdu ama bana daha farklı yaklaşırdı hep:KK45:

Sonra baktım etrafındaki kızların gideceği yok kestim muhabbeti öyle bitti. Dediğin gibi bayağı da yakışıklı bi çocuktu bu buraklar hep böyle heralde:KK53: Buraklara kolay kolay güvenemiyorum:D

Ablalarım merhaba. Belki eski konumdan bilenler olabilir, ben bu sene yeni bir okula geçtim ve 11.sınıfım. Üst sınıflardan bir çocuk bana mesaj attı hani böyle slm mrb gibi değil de bir konuyla alakalı diyeyim. Baya konuştuk biz çünkü ikimizin de ilgisinin olduğu ortak bir konuydu. Derken biz biraz daha konuşmaya başladık. Ben instagramda hikaye attığımda falan sürekli yanıt veriyor neredeyse her gün konuşuyoruz. Konu ne derseniz dersler, öğretmenler,müzik vs ortak alanlarımız bunlar. Ben konuştukça ondan çok etkilenmeye başladım, zaten daha önceden de kendisini görmüştüm ve dış görünüşünden etkilenmiştim ama hoş çocuk diye düşünüp geçmiştim yani :halay:
Şimdi ise konuştukça çok daha bağlandım. Ben okulda yeni olduğum için bana okulu tanıtıyor, o 3 senedir burda çünkü. Sorun şu ki karşılıklı olarak duygularımız aynı olmayabilir. Tamamen arkadaşça yaklaşıyor belki de bilemiyorum :KK43: Daha önceden konuşmuşluğu olduğu kızlar da varmış,hatta birisi bizim sınıfta ve sürekli o çocuktan bahsediyor herkese. Bizim konuştuğumuzu bilmiyor. Zaten bu kız burağa hislerini söylemiş ama burak peki demiş sadece. Yani zaten kız platonik hani artık konuşmuyorlar bile 1 senedir, ama yine de bu kız hep buraktan bahsediyor ben de baya üzülüyorum. Sınıfıma da alışamadım o ayrı mesele, ama dersleri iyi dinliyorum çok soru soruyorum. Çocuk valla aklımdan çıkmıyor. O beni arkadaşça mı görüyor bilmiyorum, konuşurken kanka falan diyecek diye ödüm kopuyor:KK48: Hani böyle bir gün güzel konuşuyoruz mesela birbirimizin yorumlarını falan beğeniyoruz, konuşma biterken hoş şeyler yazıyoruz:KK50: Bir sonraki gün de arkadaşça diyebileceğim tarzda esprilerin döndüğü bir konuşmamız oluyor. Ve kendisi eğlenceli tipte bir insan olduğu için pek ciddi kalamıyor, dediği şeyler için sürekli ciddi mi dalga mı geçiyor diye düşünüyorum. Konuşma uzasın diye çabalıyoruz genelde saçma sapan sorular soruyoruz.

Ha okulda bir kere konuşmamız oldu o da tüm bu konuşmalar başlamadan önce müzikle alakalı bir şeydi. Okulda sadece ikimiz müzikle ilgileniyoruz desem yeridir:) Geçen müzik odasındaydım tam ben çıkarken o girdi sonra o kafasını 2-3 kere çevirerek bana baktı ben de ne yapacağımı şaşırdım valla elim titredi:) Bir de tipi gerçekten çok güzel, kendimi özgüvensiz hissediyorum bazen çünkü gerçekten yüz hatları böyle tatlı bir erkek daha görmedim ben.

Bazen konuşurken hiç olmadığım kadar mutlu oluyorum, bazen arkadaşça gibi yaklaştığını hissediyorum o zaman baya kötü hissediyorum cidden :63: Daha önceden de hoşlandığım kişiler olmuştu ama bu biraz daha nasıl desemm gerçek gibi. Kimsede bu kadar kalbim atmamıştı. İlerde unuturum dimi :63: Bir de ben şimdi ne yapacağım, dinlediği her şarkıda o kişiyi mi düşünür insan ya ne garip şeymiş bu:KK48:
başlığı okuyunca bir şaşırdım unutmayan mı var ki diye ehe küçükmüşsünüz ondanmış
lisede aşık olup da unutmayan ya evlenmiştir ya da gerçekten üst üste talihsizlik yaşamıştır
o yaşlarda ergenliğin verdiği hormonların da etkisiyle daha bir farklı seviyor insan bu bir gerçek ama unutuluyor gidiyor
ileride yüzüne bile bakılmıyor bu da bir diğer gerçek:)))
bunlardan bağımsız olarak sizin aranızdakinde ümit var gbi belki o da çekiniyor senden bilemezsin:))

Back
X