Lise ve üniversite yıllarında nasıl bir genç kızdınız

benmiiii ııı aaa ooooo üüüüüüüüüüüü
acaipp kavgacıdımmm siyasettenn çokk disiplinlik oldumm amaa atılmadımm şükürrr
babam sağolsunnn
kız kardeşimi lise 1 deyken ben lise sondaydımm müdürr kardeşimii odasınaa çağırıpp ablan gibii olacaksann başkaa okulaa kaydını yaptırr demiştii o derece yaniii diplomamıı seve seve verdiler elimeee

[/fırlamanın en önde gideniydim.ama daima sınıfı başarı ile geçerdimm.sigarada içerdik okuldanda kaçardık derslere girmezdikk ama hocalar sağolsun çok severlerdi beni .hey gidi günler heyyyy

lise ve üniversite çok farklıydı benim için. lise de acaip calışkandım.okul birincisi olmıcam diye aklım cıkardı şakkıdı ama kendine güven eksikliği vardı,ama daha cok toplum içine cıkma fobisi gibiydi.

üniversiteye geince ilk bir-iki sene bunu tam üzerimden atamadım. ama sonra mecbur olduğumdan ve aileden uzakta her işi kendim halletmeye çalıştığımdan bunu yendim hatta aştım.Hatta bu konu evlenince başıma bela oldu tatlicadiarzu her işe atlamama baya bi kızdı eşim.

lisedeyken cok hircindim hele bi edebiyat hocasi vardi bikmisti benden .....\durmadan aynaya bakardim kucuk bi aynam vardi butun sinifin elindeydi......derslerimde hic calismama ragmen calisanlarinkinden daha iyiydi....ingilizce dersi en sevdigimdi almanca derslerinde uyurdum.....
ama simdi cok pismanim eger dinleseydim ingilizce konusabildigim kadar almancada konusacaktim....
ama gel sen 17 lik nix`e anlat ....dinlerse tabi.....a.s.

deli dolu manyağın tekiydim okul müdürü koridorun başından sonuna bağırırdı adımı sayesinde bütün okulda tanırdı beni
saçlar erkek traşı dikilir
bileklerde deriler
o zamanlar böyle kızlara farklı yaklaşırlardı :) deli sanıyorlardı beni :roflol:
lakabımda dayıydı
okuldan okula bile transfer oldum adam dövmekten:mymeka:

Ben su an üniversite ögrencisiyim, zaman zaman dersten kaytarsamda disiplinliyim. Lise döneminde birinci sinifta asiri cok ders calisirdim, gece gündüz ders yapardim. Sonra ikinci sinifta iyice bosladim, hic ders calismiyordum nerdeyse. 3. sinifta baktim bu is is degil tekrar 1. siniftaki gibi ayni tempoda ders calismaya basladim. Üniversitede derslerime daha fazla dikkat ediyorum.
Hayatim boyunca hep sessiz sakin, yaramazlik yapmayan, hocalarinin sözünden cikmayan ve daha bir kere bile sikayet almamis bir ögrenci oldum

tam bir çirkin bettydim...
diş tellerim gözlüklerim ve kıvırcık saçlarımla...çöp gibiydim de...
çok başarılıydım...yok yok bayağı inektim...okulda hep ilk 3de olurdum...
aaahhh ahhh...
şimdiki aklım olsa öyle geçirmezdim zamanımı...

BİRDEN FİLM ŞERİDİ GİBİ GEÇTİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN.NE GÜZELDİ O GÜNLER.LİSE YILLARIMDA OLDUKÇA ÇALIŞKAN VE POPÜLERDİM.SAKİN,MANTIKLI VE OLGUNDUM.ÖĞRETMENLERİM TARAFINDAN DA ARKADAŞLARIM TARAFINDAN DA ÇOK SEVİLİRDİM...

ÜNİVERSİTE YILLARIMDA ÇOK GÜZEL GEÇTİ HAYATIMDAKİ EN BAŞARILI YILLARDI VE HER DÖNEMDE YÜKSEK ONUR BELGESİ ALARAK NOKTALADIM.YİNE AYNIYDIM SAKİN GİRİŞKEN VE ARKADAŞ CANLISI.Şeniz

ÇOK ÖZLEDİM O YILLARI ÇOK senağlama

Lisedeyken öğretmenlerin gözde öğrencilerinden biriydim.
Biz dört kişiydik nedense hep hocaların gözünün önünde olurduk dersi anlamasak bile düzenli bir şekilde dinlerdik.İçten içe çok haylazdık ama çaktırmazdık.Lise hayatımın en güzel yıllarıydı devamsızlık son safhadaydı hep kıl payı yırtardım birde yazılılarım kötü geçse bile hep kanaat notundan yırtardım sözelim çok ii olduğu için sözel derslerde sınıfın en orta sırasında oturur kendiminkini bitirir etrafa kopya verirdim sayısal derslerdede iyi kopya çekerdim hani:)Ezberim kuvvetli olduğu için anlatmalara ben kalkar ders bitene kadar hiç susmazdım arkadaşlar sayemde sözlülerden yırtartı hocanın bu durumu fark etmesi baya bir zamanını almıştı:)
Üniversiteye gelince şuan 1. sınıf öğrencisiyim:)

çok çaliskan, dersde çok disiplinli bir ogrenciydim
tenefuslerde, yemek molasinda çok konusan, surekli gulduren, komiklik yapan biriydim
çok guzel arkadas grubum vardi, en kuçukleri ben idim o yuzden fazla simartirlardi beni
ayrica ogretmenlerde beni çok severlerdi
sinifin da en açik sozlusu idim
biraz ciddi, biraz deli

lisede çok çalışkan olduğum söylenemez tabi yinede ekksiksiz bitirdim okulumu sessiz sakindim herzamanki gibi
üniversitede ise tam tersi dersleri kaçırmak istemez ve vizelerime iyi çalışırdım ilk 5e girmeye çok uğraştım ama 7de kaldım yaş büyüyo ya biraz daha farklıydım ama tabi hala sakin
napalım kısmet
ben hala sessizim

burnundan kıl aldırmayan,herkezle muattap olmayan kendını begenmıs bır kızdım:roflol:cok manyak bır grubumuz vardı ortalama 10 kısı kızlı erkeklı..
ıdare bınasının hemen arkasında topluca sıgara ıcen,sıksık okulu kıran,ama en gozde ogrencılerdık..tatlicadiarzu
bu kadar manyaklıgın arasında calıskan da bır ogrencıydım butun hocalar cok severdı benı..
kocamlada o yıllardan bu yıllara geldık ıstee..:asigim:
ne guzel gunlerdı bee...
sımdı yazları hep beraber toplanıp yıne o eskı gunlerdekı gıbı kuduruyoruz..:dance:

uçarık bi öğrenciydim dersleri kaynatmakta üzerime yoktu tabi her dersin sonunda dışarda olurdum çünkü dersten atılırdım

ilkokul hariç diğerlerinde çok utangaçtım hiç bir erkek arkadaşımla konuşamazdım sessiz sakin biriydim ama şimdi görün birdebeni kimse susturamaz konuşur dururum

hayatimda belki de en cok ozlediim yillar lise yillari donemim..cok iyi bi liseden mezun oldum ve dostluklarim da uzun yillar devam etti..tanimadigim insan yoktu, sevilen bi insandim cunku acaip cok gulerdim ve guldururdum, bazen ukalaligim tutardi, uyuz ederdim milleti Kötü Kazen ..ogretmenleri de pek takmazdim, sevdigim bi kac hoca disinda..ama hayatim boyunca en cok guldugum, eglendigim yillardi.. sırnaşık şey

uni'de baska bi ulkeye gecince ilk bi kac ay baya bocaladim, sonra zamanla alistim..ilk iki yil baya hizli gecti, baya ark edindim kendime..son iki yil da ise okul degistirip sadece derse girer cikar oldum :1closedeyes:

LİSEDEYKEN VE ÜNİVERSİTEDEYKEN
ACILARIN KIZIYDIM ŞİMDİ OLDUĞU GİBİİ

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…