- Konu Sahibi turuncusari
-
Vaktinde ağır bir hastalık dönemi yaşadım; evden çıkmazdım. Kullandığım bazı ilaçlar sebebiyle kekelediğim bir dönem de oldu ve konuşamadığım için bu süre boyunca günlük tuttum-yazdım.
Neler yazdım-anlattım adam akıllı hatırlamıyorum ama ağır şeyler olmalı ki, iyileştikten sonra okumak için günlüklerimi aradığımda "O zamanları nasıl yaşamışım-neler hissetmişim bileyim" dediğimde hiçbirini bulamadım. Annem toplamış hepsini yakmış "Bir daha yaşanmasın, yok artık, geçti, bitti" deyip.
Başta sinirlenmiştim, sonuçta bana ait yazılara müdahale etmişti annem ama sonradan hak verdim. Şimdi ben de anneyim ve çocuğum (Allah korusun) benim gibi bir hastalık süreci yaşasa ve o dönemi günlük haline getirse, ben de yok ederdim sanırım o günlükleri, okuyup tekrar tekrar yaşamasın aynı acılı zamanı-hatırlamasın ayrıntılarıyla diye.
Ve iyi ki de okumamışım, okusam kafadan bi sene daha toprağın altına girerdim.
Hatırlamamak, unutmak iyidir bazen. O günlükleri direkt okumadan yakın ve farz edin ki geçmişte canınızı sıkan ne olduysa hepsinden kurtuldunuz, duman oldular uçup gittiler... Yüzünüzü geleceğe dönün ve gerisini boşverin en güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?