Listeli gelin

kızdertsiz başına dert mi arıyon niye borca dokmaya çalışıyon anlamadım
anam adam parayı görünce, dağıtası geliyor, birikim yapsa tamam !ama kimin ne ihtiyacı var benimki hazır nazıren iyisimi borç yaptırayım hem yatırım olur ,hemde böyle gelin alırsaak oğlumuzun boynu bükük olmasın ,listeyi suratlarına fırlatırız

kızdertsiz başına dert mi arıyon niye borca dokmaya çalışıyon anlamadım

Borç yiğidin kamçısıdır, kimse biriktirip yapamıyor bu devirde. Ancak borç ödeyerek alıyorsun. Ben de borcun biri biter, diğerine başlatırım.

Abiniz o kızdan vazgecsin benim bekar kardeşim var onu verelim size yarı fiyatına

hmm evet öylesine borç müsteehak aynen yatırım olarak borca sok onu iflah olmaz byleleri bi tanede ben de var hoş o borçtan kımıldayamıyo ya neyse

Ben çok ucuza gittm yaa o zaman
Millete bak şaştım kaldım.herşeyimi kendim yaptım
Abinlerin bunu önceden konuşması gerwkirdi bu adetten abine bahsetmeliydi.kötü bi sürpriz

Ben bedavaya evlenmisim dugunde kv ve kp ortak 1 bilezik takti esim set takimi aldi. Beyaz esyayi komple babam aldi halilar perdeler bizde kiz tarafi taki takmaz para verir dugun oncesi ceyiz icin onlarda o paralarla alinmisti. Mobilyayi da biz aldik hala oduyoruz. Abinin sevgilisi de sizi yolmaya merakliymis itiraz edebilirdi ailesine. Sacma bi kere boyle bi kagidi bana verseler kendimi enayi gibi hissederim oldu olacak baslik parasi da verin tam olsun

Valla canım bu liste adeti bizim koyde de var ben bizim burda abartı diyodum ama Sizinkiler aşmış resmen o ne öyle
Bizim burda bide gelinler genelde kayinvalideyle aynı evde oturuyorlar o yüzden ahım şahım eşya alınmıyor bu sebeple de takıya duskün oluyorlar
Oda 5-6 bilezik 7-8 altın ben buna çok diyordum Sizinkilerin maşallahi var
Siz en iyisi o kızı bırakın beni alın ben daha hesaplı gelirim size

Bunlar yardim deil baslik parasi istiyolar mantik ole kiz onlari yapmadiktan sonra ceyiz denilen sey nasil olcak merak ediyorum tamm altinu anladim beyaz esya perde hali oglana nee!! Sacmalik onlar pardon milleti keriz bulmuslar ustune binmeye calisiyolar sizin hakkinz deil beyaz esya flan konusun onlarla abinizle falan deli mi bunlar ayyy sinir oldum

Zaten o yardim dedikleri baslik parasi onlar ole yaparak istemis anlamadinz mi orda

kuzu ne iş yapıyon,yaşın kaç,birde benim oğlanı beklermisin

Gecen haftada mehir olrak 3 trilyon isteyen gelin vardi. Onlarda da ceyiz olayi yokmus. Gelininiz nereli cok merak ettim?

Düsünsene, itfaiye yi cagiriyorsun "yok yav etmis, et" diyorsun

Valla antep deyince sadece iki sey aklima geliyor. Biri antep fistigi, diger yabanci damat dizisi. O dizi demek gercekleri yansitmiyormus, fazla altin maltin olmadigina göre

Valla saka maka bir yana, umarim ilerde cocuklarimiz iyi ve hayirli insanlar ile tanisir

Eski parayla 3 trilyon sanirim ama yine cok ya okuyunca gözlerim fal tasi gibi acildi
Hadi her seyi gectim bu kocalari da kabul ediyor dimi bunlari. Konu sahibinin abisi sevgilisiyle konusmus mu acaba olaylardan sonra. Demeli bence babam kuyumcu dedem beyaz esyaci degil yanlis anlamissin sen beni diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…