Buyur hemserimHemserimm
Düsünsene, itfaiye yi cagiriyorsun "yok yav etmis, et" diyorsun
Valla antep deyince sadece iki sey aklima geliyor. Biri antep fistigi, diger yabanci damat dizisi. O dizi demek gercekleri yansitmiyormus, fazla altin maltin olmadigina göre
Valla saka maka bir yana, umarim ilerde cocuklarimiz iyi ve hayirli insanlar ile tanisir
Yaa sen daha okuyacam diye 3ü 5i denk getirmeye çalış
Oyleymis demekki bende bursum 400 tl oldu diye seviniyorum iste
Ya kızım bırak sen. Bu ülkede istediğin kadar kadınlar üniversite mezunu olsun iş hayatına atılsın. Hiç farketmez. Bekar kadının toplumda değeri yok. Evlenirsen değerlisin. Adam yerine konursun. Al işte. Bekarken kuruş toplarsın hem de okullu halinle. Evlenirken herkes elini cebe atar bir anda.
çok programlı cnm,Altın acısın çok fazla istemişler. Çok merak ettim gelininiz nedır kımdr. Pek bi kıymetli olmalı
Kadın önce annedir dedi geçen biri, hani uzun biri, her gün tv de gördüğümüz, nokta yani daha ötesi var mı
çok programlı cnm,bizlerin üst modeli
Ya kızım bırak sen. Bu ülkede istediğin kadar kadınlar üniversite mezunu olsun iş hayatına atılsın. Hiç farketmez. Bekar kadının toplumda değeri yok. Evlenirsen değerlisin. Adam yerine konursun. Al işte. Bekarken kuruş toplarsın hem de okullu halinle. Evlenirken herkes elini cebe atar bir anda.
Ben toplumu takmiyorum artik aslinda. Babami kaybettim 7 yasindayken. Ergenligimde evde otururken komsular akrabalar kiz ciksin hava alsin, gezsin, eglensin derdi. Beni disarda gorseler babasi yok ya basinda fellik fellik geziyo, zaptedemiyo derlerdi. Bide sukrederlerdi aman Allah korusun,allah beyime uzun omurler versin diye. Toplumun genelinde kadin kendini degerli görmüyor ki. Evlenme programlarinda dikkat ettiniz mi hep adam bana sahip ciksin derler. Kendi basina birey oldugunu, kendi kendilerine yetebileceklerini kabullenemiyor kadinlar. Cunku kocasiz kadin dedigin gibi adam yerine konmuyor. Kadin kadina yapiyor bunu ne acı
Profilde ki oğlandan bahsediyorsan ben beklerim beklemesine de o beni alır mı bilemedimkuzu ne iş yapıyon,yaşın kaç,birde benim oğlanı beklermisin
Allah rahmet etlesin babacığına. Benim de bir arkAdaşım vardı lisede babasını kaybetmişti. İstanbulun en iyi liselerinden birinde okuyoruz bu atada. Annesi sinemaya bile yollamıyodu kızı baban yok laf olur diye. Şok oluyodum.
Burda da çok var eşim sahip çıksın kafası. Sen kendine sahip çıkmaZsan kimse sana sahip çıkmaz.
bekler bekler cnm profildeki değil, daha yakışıklısı,şuan meziyetlerini sayamıyorum ama ilerde kesin akıllı adam olurProfilde ki oğlandan bahsediyorsan ben beklerim beklemesine de o beni alır mı bilemedim
Maşallah Allah bağışlasin
Ayy ben de antepliyim antep de böyle bişey yok. Liste ne yaa benim ailem yapsa kalkar ben satılık mıyım derdim. Babanız boşa gurur yapıyor arkasından enayi dedirtmesin kendine. Böyle hemsehrilerim de mi varmış. Utandim valla. Gaziantep in yüz karalari!GazianteplilerAnteplileri cok severim boylesini ilk defa gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?