Listeli gelin

amiinnn allah esırgesın yavruları ...

e ben bu mantığa göre beleşe evlenmişim ay ama millet de amma yüzsüzmüş. bana iki metre altın kemer al ne ya

Oyleymis demekki bende bursum 400 tl oldu diye seviniyorum iste

Ya kızım bırak sen. Bu ülkede istediğin kadar kadınlar üniversite mezunu olsun iş hayatına atılsın. Hiç farketmez. Bekar kadının toplumda değeri yok. Evlenirsen değerlisin. Adam yerine konursun. Al işte. Bekarken kuruş toplarsın hem de okullu halinle. Evlenirken herkes elini cebe atar bir anda.

Bu daha başlangıç daha bunun torunu var, abowww nazı niyazı seyret bizim oralarda geline çocuk doğurunca ev alıyolara gider mevzu

Altın acısın çok fazla istemişler. Çok merak ettim gelininiz nedır kımdr. Pek bi kıymetli olmalı

Kadın önce annedir dedi geçen biri, hani uzun biri, her gün tv de gördüğümüz, nokta yani daha ötesi var mı

Hiç bir şey istemedik yapmadığı bırakmadılar diğer gelinleri her şey aldırmış evde dahil ama bunlar gibi liste vermemişler başka şekilde becermusler işlerini yanı akillilarmis bunlar gibi akilsizca davranip rezil olmamislar hala da iyi beceriyorlar.bu kadinlari yerden yere vuranlar boylelerini de vursunlar

Ben toplumu takmiyorum artik aslinda. Babami kaybettim 7 yasindayken. Ergenligimde evde otururken komsular akrabalar kiz ciksin hava alsin, gezsin, eglensin derdi. Beni disarda gorseler babasi yok ya basinda fellik fellik geziyo, zaptedemiyo derlerdi. Bide sukrederlerdi aman Allah korusun,allah beyime uzun omurler versin diye. Toplumun genelinde kadin kendini degerli görmüyor ki. Evlenme programlarinda dikkat ettiniz mi hep adam bana sahip ciksin derler. Kendi basina birey oldugunu, kendi kendilerine yetebileceklerini kabullenemiyor kadinlar. Cunku kocasiz kadin dedigin gibi adam yerine konmuyor. Kadin kadina yapiyor bunu ne acı

Allah rahmet etlesin babacığına. Benim de bir arkAdaşım vardı lisede babasını kaybetmişti. İstanbulun en iyi liselerinden birinde okuyoruz bu atada. Annesi sinemaya bile yollamıyodu kızı baban yok laf olur diye. Şok oluyodum.

Burda da çok var eşim sahip çıksın kafası. Sen kendine sahip çıkmaZsan kimse sana sahip çıkmaz.

Cok tesekkur ederim. Toplum baskisi berbat bisey bense sozde izmirin gobeginde oturuyorum. Evlenmeden eksik gorseler bile kadinin ekonomik ozgurlugu olmasi gerektiğine inanıyorum. Hatta bi erkekten daha fazla ihtiyaci var. Ve kesinlikle katiliyorum kendine sahip cikmazsan kimse sahip cikamaz. Kendin icin bisey yapmazsan kimse senin icin bisey yapamaz

GazianteplilerAnteplileri cok severim boylesini ilk defa gördüm
Ayy ben de antepliyim antep de böyle bişey yok. Liste ne yaa benim ailem yapsa kalkar ben satılık mıyım derdim. Babanız boşa gurur yapıyor arkasından enayi dedirtmesin kendine. Böyle hemsehrilerim de mi varmış. Utandim valla. Gaziantep in yüz karalari!

kız tarafının yapması gerekenleri de size yıkmışlar.
siz çok zenginsiniz, aile fakir. e hazır yolunacak kaz gelmiş ayağıyla, ne alsak kar demişler.
böyle görgüsüz aile takıları da ister, vermezseniz çıngar çıkar ona göre.
babanız gururla saflığı karıştırıyor gibi iyi niyetinden.
aman düşmeyin bu tuzağa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…