Durun yaaa anteplimiymis gelin ben kacirmisim. Tuhh vakti zamaninda antepli bi sevgilim vardi ben daha 17 yasimdaydim o 20. Internette tanismistik kalkti geldi istanbula illa evlenicez dedi o zamanlar dedim olmaz babam vermez ben okula gidiyorum. Neden evlenmiyoruz diye ayrilmistik bikac zaman sonra. Vayy banaa neler kacirmisim megerDüsünsene, itfaiye yi cagiriyorsun "yok yav etmis, et" diyorsun
Valla antep deyince sadece iki sey aklima geliyor. Biri antep fistigi, diger yabanci damat dizisi. O dizi demek gercekleri yansitmiyormus, fazla altin maltin olmadigina göre
Valla saka maka bir yana, umarim ilerde cocuklarimiz iyi ve hayirli insanlar ile tanisir
Hadi her seyi gectim bu kocalari da kabul ediyor dimi bunlari. Konu sahibinin abisi sevgilisiyle konusmus mu acaba olaylardan sonra. Demeli bence babam kuyumcu dedem beyaz esyaci degil yanlis anlamissin sen beni diye
Merhaba Hanımlar
Abim 28 yaşında üç yıllık bir ilişkisi var dün kız tarafıyla tanışmaya gittik adetlerini filan öğrenelim.Ne yapmamız gerekiyor bilelim diye.Herşey güzeldi filan derken gecenin sonunda abimin sevgilisinin yengesi annemin eline bir liste tutusturdu."bizde adet böyledir gelin icin istenilen altinlar listeye yazılır demis."Bize cok tuhaf geldi bu durum bende yakin zamanda evlenmeyi düşünüyorum fakat kimsenin eline liste filan tutusturmayiz karsi taraf kendi düşünüp biseyler takmali dimi. Neyse aslinda sorun tam olarak liste hazirlamalari degil.Adetleri boyleymis dedik olabilir dedikte listede yazilanlar hepimizi sok etti.Istenilen seyleri ailemin karsilamaya gücü var abimde çalışıyor o da evliligi icin masraf yapar da sanki yolunacak kazmisiz gibi hissettik kendimizi.Biz mi abartiyoruz diye sizlerede sormak istedim.
Listede yazilanlar:
10 bilezik her biri 30 gram olacakmış
Iki metre zincir
Bir trabzon seti
Iki küpe
Dört yüzük
Bir de gelinin ceyizi yokmus adetmis onlarda ceyiz icin geline belli bi miktar para veriliyomus yardim olsun diye. Miktarida yazmislar 6 bin
Eşya olarakta
Iki koltuk takimi
Beyaz eşya
Halilar perdeler filan
Mutfaga ve salona yemek masasi
Yatak odasi vs vs.
Esya kismini yazmalari basli basina sacmalik bence her evde olmasi gerekenleri zaten alcaktk.cok tuhaf degil mi sizcede
3 trilyonmu istemişGecen haftada mehir olrak 3 trilyon isteyen gelin vardi. Onlarda da ceyiz olayi yokmus. Gelininiz nereli cok merak ettim?
3 trilyonmu istemiş
Kim istemiş yuh!!!
Gelin adayi Gaziantep li
5 trilyon değil miydi o, 3 normal yani
He doğru ne ki 3 5 trilyon bir aylık maaş halbuki3un 5in lafi mi olur
yav konu sahibi bizi komplekse soktun sabah sabah!bu gelinin ekstra özelliği varmıymış kaç programlıymış ?
yav konu sahibi bizi komplekse soktun sabah sabah!bu gelinin ekstra özelliği varmıymış kaç programlıymış ?
bir üst model galibaGelin önden başka arkadan başkaymış
harbiden ya ...hümanistim ama böyleleri adamı tövbe tövbe.....neyseAy hakikaten
Düğün yapılırsa, düğünü basıp geline uçan tekme atıp kaçasım geldi.
He doğru ne ki 3 5 trilyon bir aylık maaş halbuki
Oyleymis demekki bende bursum 400 tl oldu diye seviniyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?