Listeli gelin

Konu sahibi kız tarafı nereli ?

Benim eşim kdz ereglili ve banada kâğıt vermişlerdi ben yazmamışdım

Ne yapabilirseniz dedim

Durun yaaa anteplimiymis gelin ben kacirmisim. Tuhh vakti zamaninda antepli bi sevgilim vardi ben daha 17 yasimdaydim o 20. Internette tanismistik kalkti geldi istanbula illa evlenicez dedi o zamanlar dedim olmaz babam vermez ben okula gidiyorum. Neden evlenmiyoruz diye ayrilmistik bikac zaman sonra. Vayy banaa neler kacirmisim meger

Hadi her seyi gectim bu kocalari da kabul ediyor dimi bunlari. Konu sahibinin abisi sevgilisiyle konusmus mu acaba olaylardan sonra. Demeli bence babam kuyumcu dedem beyaz esyaci degil yanlis anlamissin sen beni diye

Ben aldirabilen kadinlari tebrik ediyorum valla. Benim istemeye yuzum tutmaz kim ne istiyosa taksin. Konu sahibin babasi yapcaz demis gerçi

bu gbı lıstelere azı yerlrde adet ewet ve bnu ısteyp ıstememk gelının elınde olmaz abnz konssa bıle aılesı baskınsa bısey degesmez bnce... altnlar falan cok ıstenmıs ewet ama ınsallah ılımlı bı aıledrde konusarark azaltablrsnz mıktarı yoksa yapmk zornda kalrsınız

Allah aşkına biri çıksın söylesin kimin memleketinde kıza çeyiz yapmak adet değil? Daha hayatımda böyle bişey duymadım ben ya. Bu kadar ağır adetleriniz varsa kendi memleketenizden insanlarla evlenin de millete rezil olmayın o zaman. Biz de arnavutuz altın vs çok önemli. Aileye gelen kızlar donatılır. Ama benim eşim arnavut değildi sonuçta ve kimse böyle bi beklentiye girmedi. Hatta kaynanam sorup duruyodu sizde çok altın takılıyo ne takalım diye hiçbi şey demedik. Onlar eskidenmiş dedik geçiştirdik. Biz mi salağız millet mi çok akıllı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…