sonucta adetlerıne düşkün olan bunu da kabul etmek zorundaKaynanaya hizmet ve itaat konusunda uzuunca bir liste yapip verin efem.
Ayri ev filan da olmayacak deyin. Ne munasebet canim... Dinsizin hakkindan imansiz gelir hesabi. Ortacag kafasina tam uysunlar uyacaklarsa.
Yaa babam büyük abime evlenmeden önce altinlara karismam ama sana bi ev alirim dedi nitekim aldi da. Geri kalan altin ve beyaz esyalari yengem ve abim aldilar.Ben olsam ev de eklerim listeye kız tarafı ev de alır diye :) gerçi biz de maddi imkan normal se kıza ev alınır.Çeyiz olarak bizim ailede.
Bildiğin başlık parasının versiyon atlamış hali bu. Başlık parası 2.0
Konuşmuş bugün ailem bana destek cikmiyacak demiş. Suanda babamin ev almaya durumuda yok demiş. Herseyi ikimiz yapicaz demiş. Kredi cekip altinlari ben alirim sanada kredi cekeriz sende ev isini halledersin demiş.Kız arkadasida aileme danismam gerek tek basima böyle bir karar veremem demiş. Abimde bosuna sorma gerek kalmadı demiş. Sanırım ayrıldılar.Abi nasil halledecek cok merak ettim.
Yok bu sefer evi siz kız tarafından isteyin onların ki adetse sizinki de adet abiniz tek başına yapmasın kredi cekmesin. Hatta takı da isteyin. Abine altın saat altın künye ve altın zincir erkekler için olanindanYaa babam büyük abime evlenmeden önce altinlara karismam ama sana bi ev alirim dedi nitekim aldi da. Geri kalan altin ve beyaz esyalari yengem ve abim aldilar.
Gelin adayi hanim kizimiz kendini aklamak icin ortaya bir laf atti, elinde patladi. Abin akillilik yapmis tebrik ederim. Ailesine sormadan yapamazmis ama teklif ederken ailesina sormamisti. Beklemiyordu sizden boyle bir tepki. Yolunacak baska kaz bulsunlar kurtulsun abin o kizdan.Konuşmuş bugün ailem bana destek cikmiyacak demiş. Suanda babamin ev almaya durumuda yok demiş. Herseyi ikimiz yapicaz demiş. Kredi cekip altinlari ben alirim sanada kredi cekeriz sende ev isini halledersin demiş.Kız arkadasida aileme danismam gerek tek basima böyle bir karar veremem demiş. Abimde bosuna sorma gerek kalmadı demiş. Sanırım ayrıldılar.
Konuşmuş bugün ailem bana destek cikmiyacak demiş. Suanda babamin ev almaya durumuda yok demiş. Herseyi ikimiz yapicaz demiş. Kredi cekip altinlari ben alirim sanada kredi cekeriz sende ev isini halledersin demiş.Kız arkadasida aileme danismam gerek tek basima böyle bir karar veremem demiş. Abimde bosuna sorma gerek kalmadı demiş. Sanırım ayrıldılar.
3 trilyon mu Nerede istendi.
Abim kiz arkadssiyla konusmus. Kiz mahcup oldugunu söylemiş abime kredi cek evlendikten sonra beraber calisip öderiz demiş. Acikcasi böyle konusan birinin iyi niyetinden şüphe duymuyorum ama ailesi gözümüzü o kadar korkuttuki kizada supheci onyargili yaklasiyoruz sanki
Konuşmuş bugün ailem bana destek cikmiyacak demiş. Suanda babamin ev almaya durumuda yok demiş. Herseyi ikimiz yapicaz demiş. Kredi cekip altinlari ben alirim sanada kredi cekeriz sende ev isini halledersin demiş.Kız arkadasida aileme danismam gerek tek basima böyle bir karar veremem demiş. Abimde bosuna sorma gerek kalmadı demiş. Sanırım ayrıldılar.
Kız baya uyanıkmış sizin maddi durumunuzun iyi olduğunu bildiği için ve ailenizin isteklerini yapacağını düşündüğü için yazdırmış o listeyi. Abine de başta kredi çekeriz biz öderiz diyerek ayak yapıyor. Şimdi liste elinde patladı. Herşeyde bir hayır vardır.Konuşmuş bugün ailem bana destek cikmiyacak demiş. Suanda babamin ev almaya durumuda yok demiş. Herseyi ikimiz yapicaz demiş. Kredi cekip altinlari ben alirim sanada kredi cekeriz sende ev isini halledersin demiş.Kız arkadasida aileme danismam gerek tek basima böyle bir karar veremem demiş. Abimde bosuna sorma gerek kalmadı demiş. Sanırım ayrıldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?