Sizin ora nereKizlar cebinizden bes kurus ciksin istemiyosaniz bizim buralardan biriyle evlenin ciddiyim
Hele de biraz beyaz tenliyseniz ohoooo
Diyarbakır ( :Sizin ora nere
Kiz arkadasi mesaj atti bana cok üzgünüm diye.Abimi filan sordu kötüdür o simdi yalnız birakma dedi haber ver bana dedi.Bulunmaz hint kumaşı filan saniyo bu kiz kendini sanırım. Abim gayet iyi dedim sinir oldugu bi kac arkadasi vardi onlarla cikti gayet keyifli görünüyordu dedimKız baya uyanıkmış sizin maddi durumunuzun iyi olduğunu bildiği için ve ailenizin isteklerini yapacağını düşündüğü için yazdırmış o listeyi. Abine de başta kredi çekeriz biz öderiz diyerek ayak yapıyor. Şimdi liste elinde patladı. Herşeyde bir hayır vardır.
Bunlar arayıp orta yolu bulalım derler bak gör. Nereden bulacaklar böyle yağlı kapıyı..
Hahahh tesadufun boylesi erkek arkadasim dogulu diyodm ya diyarbakirli iste iyi yere kapak attim desenizeDiyarbakır ( :
Konuşmuş bugün ailem bana destek cikmiyacak demiş. Suanda babamin ev almaya durumuda yok demiş. Herseyi ikimiz yapicaz demiş. Kredi cekip altinlari ben alirim sanada kredi cekeriz sende ev isini halledersin demiş.Kız arkadasida aileme danismam gerek tek basima böyle bir karar veremem demiş. Abimde bosuna sorma gerek kalmadı demiş. Sanırım ayrıldılar.
Seni ara bulucu yapmış. Bak olay dediğime geliyor geri adım atacak bunlar. Ve baştan size ölümü gösterdiler eğer abin yumuşarsa sıtmaya razı edecekler..Kiz arkadasi mesaj atti bana cok üzgünüm diye.Abimi filan sordu kötüdür o simdi yalnız birakma dedi haber ver bana dedi.Bulunmaz hint kumaşı filan saniyo bu kiz kendini sanırım. Abim gayet iyi dedim sinir oldugu bi kac arkadasi vardi onlarla cikti gayet keyifli görünüyordu dedim.zorla gorumcelik yaptiriyolar yaa halbuki hic huyum degil
Wii laaa iyi iyu. Sen bana kafana bi sey takildiginda ozelden ulaş. Bizim oglan kimmis kimlerdenmis? Kafadan bi adet falan atarmisHahahh tesadufun boylesi erkek arkadasim dogulu diyodm ya diyarbakirli iste iyi yere kapak attim desenize
boş ver canımKiz arkadasi mesaj atti bana cok üzgünüm diye.Abimi filan sordu kötüdür o simdi yalnız birakma dedi haber ver bana dedi.Bulunmaz hint kumaşı filan saniyo bu kiz kendini sanırım. Abim gayet iyi dedim sinir oldugu bi kac arkadasi vardi onlarla cikti gayet keyifli görünüyordu dedim.zorla gorumcelik yaptiriyolar yaa halbuki hic huyum degil
Konuşmuş bugün ailem bana destek cikmiyacak demiş. Suanda babamin ev almaya durumuda yok demiş. Herseyi ikimiz yapicaz demiş. Kredi cekip altinlari ben alirim sanada kredi cekeriz sende ev isini halledersin demiş.Kız arkadasida aileme danismam gerek tek basima böyle bir karar veremem demiş. Abimde bosuna sorma gerek kalmadı demiş. Sanırım ayrıldılar.
Hazro diye bi ilceden cnm. Valla adet filan pek takmiyo gibi ama bilemiycem yinede:)))Wii laaa iyi iyu. Sen bana kafana bi sey takildiginda ozelden ulaş. Bizim oglan kimmis kimlerdenmis? Kafadan bi adet falan atarmis
boş ver canım
mutlak geri adım atacaklardır
abin akıllıymış geçen serpilli konu gibi abinin gözleri kör vicdanı sağır değilmiş ailesine karşı
bir de bence burada ki yorumcularda bu konuda iyi senin üstüne gelmediler bazen olmayacak konularda karşı tarafın yüzde yüz haksız olduğu konularda görümcelik yapma abinle kızın arasına girme kıskanıyor musun falan yazanlar vardı
Asla kiskanmiyorum.O benim abim tmm ama eger evlenseler herseyden önce kızın eşi olcak kiskanmakta neymis.Bi de kötü birsey yaparsam mutlaka bi gün bana dönüp dolaşıp gelir ayni seyi yasarim diye cok korkarim.Hic birimiz melek degiliz tabi fakat elimden geldigince kötü dusunmemeye çalışırım da bunlarda iyi kasindi kasimasam ayip olurduboş ver canım
mutlak geri adım atacaklardır
abin akıllıymış geçen serpilli konu gibi abinin gözleri kör vicdanı sağır değilmiş ailesine karşı
bir de bence burada ki yorumcularda bu konuda iyi senin üstüne gelmediler bazen olmayacak konularda karşı tarafın yüzde yüz haksız olduğu konularda görümcelik yapma abinle kızın arasına girme kıskanıyor musun falan yazanlar vardı
Asla kiskanmiyorum.O benim abim tmm ama eger evlenirlersel herseyden önce kızın eşi olcak kiskanmakta neymis.Bi de kötü birsey yaparsam mutlaka bi gün bana dönüp dolaşıp gelir ayni seyi yasarim diye cok korkarim.Hic birimiz melek degiliz tabi fakat elimden geldigince kötü dusunmemeye çalışırım da bunlarda iyi kasindi kasimasam ayip olurdu
daha benim kardeş küçük canım inşallah öyle olurKonu Sahibi gayet akıllı, mantıklı konuluyor, kimse ona ters bir laf söyleyemez ki.
Ayrıca kıskanılacak bir durum yok, valla ben de görümceyim ama cok cok severim onu. Sanki kendi kanımdan gibi, kendi kardeşim gibi...
İnşallah sizin de, bizimki gibi Cana yakın, sevecen, olumlu, yapıcı bir gelininiz olur
yok canım senin için söylemedimAsla kiskanmiyorum.O benim abim tmm ama eger evlenseler herseyden önce kızın eşi olcak kiskanmakta neymis.Bi de kötü birsey yaparsam mutlaka bi gün bana dönüp dolaşıp gelir ayni seyi yasarim diye cok korkarim.Hic birimiz melek degiliz tabi fakat elimden geldigince kötü dusunmemeye çalışırım da bunlarda iyi kasindi kasimasam ayip olurdu
Cok teşekkür ederim.Amin inşallah dediğiniz gibi olur.Allah iyi insanlarla karsilastirsin:)))Konu Sahibi gayet akıllı, mantıklı konuluyor, kimse ona ters bir laf söyleyemez ki.
Ayrıca kıskanılacak bir durum yok, valla ben de görümceyim ama cok cok severim onu. Sanki kendi kanımdan gibi, kendi kardeşim gibi...
İnşallah sizin de, bizimki gibi Cana yakın, sevecen, olumlu, yapıcı bir gelininiz olur
Anladım.:))yok canım senin için söylemedim
genel de kk da konuyu açan görümce olunca üzerine gidilirdi ondan yazdım bir örnek olarak gelinin teki bohçasına mac güzellik ürünleri alınacak hepsine demiş görümce farklı markalardan da almış bilmem kaç sayfa görümce suçlandı burada
o senden o markayı istemiş de niye diğerini aldın kıskanmışsın resmen falan diye aklıma o geldi anlatabildim umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?