Listeli gelin

Kiz arkadasi mesaj atti bana cok üzgünüm diye.Abimi filan sordu kötüdür o simdi yalnız birakma dedi haber ver bana dedi.Bulunmaz hint kumaşı filan saniyo bu kiz kendini sanırım. Abim gayet iyi dedim sinir oldugu bi kac arkadasi vardi onlarla cikti gayet keyifli görünüyordu dedim.zorla gorumcelik yaptiriyolar yaa halbuki hic huyum degil

neyse abinizin gözü kör değilmiş en azından..
dünden beri okuyorum konuyu sinir olmuştum yazmıyım dedim..
isteyeni çok duydumda eline liste tutuşturulan ilk defa duydum..

kızda güya mahçup olmuşmuş .. ailesi ona danışmadan liste hazırlıyorda o neden karar veremiyor..

Seni ara bulucu yapmış. Bak olay dediğime geliyor geri adım atacak bunlar. Ve baştan size ölümü gösterdiler eğer abin yumuşarsa sıtmaya razı edecekler..
Sende de görümcelik potansiyeli varmış hani Ama iyi yapmışsın..

boş ver canım
mutlak geri adım atacaklardır
abin akıllıymış geçen serpilli konu gibi abinin gözleri kör vicdanı sağır değilmiş ailesine karşı

bir de bence burada ki yorumcularda bu konuda iyi senin üstüne gelmediler bazen olmayacak konularda karşı tarafın yüzde yüz haksız olduğu konularda görümcelik yapma abinle kızın arasına girme kıskanıyor musun falan yazanlar vardı

abin en doğrusunu yapmış.

İstenilen altınlara bakınca ben bedavaya gitmisim. Bizim orda öyle derler de.

Valla istenilen şeyleri geçtim Liste verilmesi bile ne ayıp. Siz de ona bir gelinden beklentinizin listesini verin bakim. Al bunu evlendikten sonra bizim istediğimiz gibi olacaksın bizim adetimiz bu diye hey allahım ya. Neler duyacağız daha.

erkek kardeşim var yani biraz da ağzı ayrık bir tip.duzgun bir kiz arkadaşı olamadı şimdiye kadar... 3-5 seneye bende böyle konular açmaktan korkar oldum valla.

Konu Sahibi gayet akıllı, mantıklı konuluyor, kimse ona ters bir laf söyleyemez ki.

Ayrıca kıskanılacak bir durum yok, valla ben de görümceyim ama cok cok severim onu. Sanki kendi kanımdan gibi, kendi kardeşim gibi...

İnşallah sizin de, bizimki gibi Cana yakın, sevecen, olumlu, yapıcı bir gelininiz olur

Asla kiskanmiyorum.O benim abim tmm ama eger evlenseler herseyden önce kızın eşi olcak kiskanmakta neymis.Bi de kötü birsey yaparsam mutlaka bi gün bana dönüp dolaşıp gelir ayni seyi yasarim diye cok korkarim.Hic birimiz melek degiliz tabi fakat elimden geldigince kötü dusunmemeye çalışırım da bunlarda iyi kasindi kasimasam ayip olurdu

baban maaş kartınıda versin töbe töbe
ya ne saçma işler

daha benim kardeş küçük canım inşallah öyle olur
yok onun için söylemedim bazen burada bakıyorsun gelin yüzde yüz haksız ama sırf açan görümce diye konu sahibinin üstüne gidiliyordu ondan yazdım

yok canım senin için söylemedim
genel de kk da konuyu açan görümce olunca üzerine gidilirdi ondan yazdım bir örnek olarak gelinin teki bohçasına mac güzellik ürünleri alınacak hepsine demiş görümce farklı markalardan da almış bilmem kaç sayfa görümce suçlandı burada
o senden o markayı istemiş de niye diğerini aldın kıskanmışsın resmen falan diye aklıma o geldi anlatabildim umarım

Cok teşekkür ederim.Amin inşallah dediğiniz gibi olur.Allah iyi insanlarla karsilastirsin:)))

El emeği göz nuru nakış gibi hazırladıkları liste ellerinde patladı iyimi 
Revize edilmiş haliyle tekrar dönmezler inşallah

Anladım.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…