Iyi sakin yerdenmis. Seninkiler ne diyo bu iseHazro diye bi ilceden cnm. Valla adet filan pek takmiyo gibi ama bilemiycem yinede:)))
Babam bilmiyo henüzIyi sakin yerdenmis. Seninkiler ne diyo bu ise
Vallahi ben oradan biriyle nişanlandım ceplerinde akrep mi vardı anlamadım hiç masraf yapmayıp birde kredi çekip araba alacaktım ben :/Diyarbakır ( :
Inanin abartisiz söylüyorum liste yapilmasa böyle tavirlar sergilenmese ailem istediklerinden daha fazlasini yapardı.Bilmiyorum belkide o yöre icin normal bisey böyle bir sey ile daha once karsilasmadigimiz icin belkide biz abartiyoruzdur bilemiyorum...görgüsüzlükten başka birşey değil eğer bu listeye bakarsak birçok kız ucuza gitmiş. Bende bekarım Allah nasip ederse evleneceğim lakin karşı tarafın durumu ne kadar iyi olursa olsun al bu listeye karşılık = ben diyecek kadar seviyesiz değilim. Kim gönlünden ne kopuyorsa takar öyle saçmalık mı olur muş !
Noldu ayrıldınız mıVallahi ben oradan biriyle nişanlandım ceplerinde akrep mi vardı anlamadım hiç masraf yapmayıp birde kredi çekip araba alacaktım ben :/
Kiz arkadasi mesaj atti bana cok üzgünüm diye.Abimi filan sordu kötüdür o simdi yalnız birakma dedi haber ver bana dedi.Bulunmaz hint kumaşı filan saniyo bu kiz kendini sanırım. Abim gayet iyi dedim sinir oldugu bi kac arkadasi vardi onlarla cikti gayet keyifli görünüyordu dedim.zorla gorumcelik yaptiriyolar yaa halbuki hic huyum degil
Abim bizimle acisinida sevincinide pek paylasmaz.Sessiz bi yapisi vardir genelde ama gerçekten iyi görünüyordu. Umarim oyledir...Bak sen kizcagiz abinizin ask acisindan kendini odalara kapatmasini falan bekliyordu demek.Uzulmesin ben ailemi ikna ederim onemli olan askimiz vs. diyecegine "o da kotudur diiigmii"...
Aslinda bekledigi kendisinin yokluguna dayanamayip abinizin "tamam lan donuma kadar alin yeter ki sensiz birakma beni gibi birsey. Disari ciktigini ogrenince butun ayarlari bozulmustur
Umarim abiniz gercekten iyidir.
Kimlere denk geldigini bildim ben :) ama yazamam genelleme olurVallahi ben oradan biriyle nişanlandım ceplerinde akrep mi vardı anlamadım hiç masraf yapmayıp birde kredi çekip araba alacaktım ben :/
Ayrıldık malesef bu bazen ailelerin çıkardığı saçma sapan adetler sevenlerin sonu olabiliyor. Biz kız tarafı olarak birşey istemedik ama onlar bohçasıymış efenim neymiş şimdilik eşyaya ne gerek varmış bekar evine git, gelinlikte fazla masraf kirala derken ayrılık çanları çaldı.Noldu ayrıldınız mı
Ben bilemedim kimlere denk geldim bende doğuluyum biz kendimiz yaparız her şeyi dedim de bildiğin enayi yerine konuluyordum.Kimlere denk geldigini bildim ben :) ama yazamam genelleme olur
Hayirlisi olsun ins.Babam bilmiyo henüzAnnem basta pek ılımlı degildi ama erkek arkadasimi tanıdıktan sonra sevdi mutlu olun ben baska bisey istemem diyo
Ben de mersinliyim burada kızın ceyizine çok önem verilir bizim ailede öyle belki yengenizin aileside önem veriyordur annenizin para vermesi ilginç olmuşHayirlisi olsun ins.
Yengemi istemeye Mersin'e gitmistik. Annesi "cok ani oldu biraz bekleyelim ceyizi tamamlayalim" demisti. Annem de cikarip para vermisti ceyiz icin. Kadincagiz cok üzülmüştü fakirler diye veriyoruz sanmis
5 trilyon mehir mi.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kardesimi-taniyamiyorum-artik.910527/
Konu sahibi linkteki konuyu okuyun isterseniz sizin gelin adayına çok benziyor. O konudaki görümce ayrıldıklarında aralarını yapmış. Şu an size mesaj atıyor ama kesinlikle onları barıştırmak gibi yanlış yapmayın kendileri aralarında çözsünler nasılsa abiniz kızın yüzünü görmüş
Gördüm şimdiGecen haftasonu bi konu vardi. Adini ve acan kisiyi hatirlayamiyorum. Baya uzamisti hatta konu.
5 değil kız 3 trilyon 5 olsa nasıl ödeyecekler5 trilyon mehir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?