canım yeni cicilerin çok şeker güle güle aşkla kullan
Kızlar biraz aradan sonra tekrar geldim , üyeliğimi kendi isteğimle iptal etdirmiştim , bazı sorunlarım vardı halletdim çok şükür şimdi çeyizime yeni eklenenlerle başlıyorum yeniden
Biev Kahvaltılığım , cupcake sabunluğum,coca cola kutusu , ferforje saksım , havlularım ve doğrayıcım
Eki Görüntüle 709932
Eki Görüntüle 709931
Eki Görüntüle 709930
Eki Görüntüle 709933
Eki Görüntüle 709927
Eki Görüntüle 709929
Eki Görüntüle 709935
Buda anneme bievden aldığım hediyem :)
Eki Görüntüle 709934
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar çok özlemişim sizi :) Bi anlık sinirle yaptım işte sorada pişman oldum ama geç oldu biraz , aranıza dönmek çok güzell :))
cupcake sabunluk bornova da züccaciye magazasndan saatide ordan aldım anneme , kahvaltılıkta üçyolda biev ürünleri satan züccaciye magazsından biev in ürünü fiyatı 50 tl ve bunlarda abajurlarım yatak odamız için annecim almış iki adet, ikiiside aynı oldugundan birini çektim fiyatı 50 tlden 35 e düşmüş ikisine 70 tl ödendi :) Şirinyer forbes japon pazarından almış annem
Eki Görüntüle 711766
teşekkürler kızlar begenmenize sevindim :) ya kavga etdik de bazı sebeplerden dolayı :) o yüzden ayrılma nktasına kadar geldik ama toparladık çok şükür bnmde hevesim falan gitdi görmek istemedim çeyiz falan :) oda diyoki iptal etdirmeseydin keşke ben biliyorum seni falan
teşekkürler kızlar begenmenize sevindim :) ya kavga etdik de bazı sebeplerden dolayı :) o yüzden ayrılma nktasına kadar geldik ama toparladık çok şükür bnmde hevesim falan gitdi görmek istemedim çeyiz falan :) oda diyoki iptal etdirmeseydin keşke ben biliyorum seni falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?