LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

Son düzenleyen: Moderatör:
tarzin tam tarzim :) bayildim aldiklarina canim. ^^ tek tek bakiyorum aldiklarina cok guzeller.

eskilerden birilerinin bir şey alıp eklediğinde daha mutlu oluyorum yeni cicilerin çok şeker güle güle kullan canım. insan o paspasa basmaya kıyamaz ama

gözdecim aldıkların çok güzel maşallah evlendim ayrı kaldım kızlar sizden özlüyorum valla birazcık aranıza katılıp hasret giderecem

eskilerden birilerinin bir şey alıp eklediğinde daha mutlu oluyorum yeni cicilerin çok şeker güle güle kullan canım. insan o paspasa basmaya kıyamaz ama

Çok teşekkür ederim kapının iç kısmına koymayı düşünüyorum aslında dışarıya değil

kansu
gözdecim yeni cicilerin hayırlı olsun aşkla kullan
Çook teşekkürler tatlım

seh123
canım son aldıkların şahane ya güle güle kullan
Sevgicim çok teşekkürler daha güzelleri sizin olsun

solitarywoman
gözdecim aldıkların çok güzel maşallah evlendim ayrı kaldım kızlar sizden özlüyorum valla birazcık aranıza katılıp hasret giderecem
Evet kuzu yaa nerlerdesin sen bakayımm

Bunlarda Bugünkü aldılarım kızlar english homedaki %50 indirimi değerlendirdim masa örtüsü , 12 adet peçete ve 2 adet amerikan servis alındı , tantitoniden salon dekorasyonunda kullanılmak üzere seramik meyvelik alındı %31 indirim ile 13.85 e inmişti fiyatı Birde eski işyerimden patronumun anneme hediyesi olan kermaika baharatlığa el koymuş bulundum zaten annm kutusunu bile açmamıştı

hepsini güle güle kullan canım harikalar sadece o baharatlığın renklerini bi sevemedim burdaki herkesde seviyor hemen hemen

güle güle kullan meleğimm

Canım bunlar çok güzel masa örtüne bayıldım bu modeli görmemiştim azıcık fikir çaldım sendenEnglish home ugramam gerek sanırımHuzurla aşkla kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…