Bunlarda Bugünkü aldılarım kızlar english homedaki %50 indirimi değerlendirdim masa örtüsü , 12 adet peçete ve 2 adet amerikan servis alındı , tantitoniden salon dekorasyonunda kullanılmak üzere seramik meyvelik alındı %31 indirim ile 13.85 e inmişti fiyatıBirde eski işyerimden patronumun anneme hediyesi olan kermaika baharatlığa el koymuş bulundum zaten annm kutusunu bile açmamıştı
Eki Görüntüle 759007 Eki Görüntüle 759009 Eki Görüntüle 759008 Eki Görüntüle 759006
Çok teşekkürler tatlımsağlıklı günlerde güzel sofralarda kullan canım masa örtünü çok güzelenglish home olupta güzel olmayan bir ürün yok sanırsam :)
renkli semarik bahartlıklarında çok cici ben çok severim renkli objeleri..hepsi güzel günlerde aşkla kullan canım tekrar..
sağlıklı günlerde güzel sofralarda kullan canım masa örtünü çok güzelenglish home olupta güzel olmayan bir ürün yok sanırsam :)
renkli semarik bahartlıklarında çok cici ben çok severim renkli objeleri..hepsi güzel günlerde aşkla kullan canım tekrar..
Çok teşekkürler tatlımaldıkların çok zevkli seçimler canım :) güle güle kullan :) keramika baharatlıklar inanılmaz sevimli ^^
Bunlarda Bugünkü aldılarım kızlar english homedaki %50 indirimi değerlendirdim masa örtüsü , 12 adet peçete ve 2 adet amerikan servis alındı , tantitoniden salon dekorasyonunda kullanılmak üzere seramik meyvelik alındı %31 indirim ile 13.85 e inmişti fiyatıBirde eski işyerimden patronumun anneme hediyesi olan kermaika baharatlığa el koymuş bulundum zaten annm kutusunu bile açmamıştı
Eki Görüntüle 759007
merhaba cok guzel hersey fakat ben bu ektekı masa ortusunun kodunu ogrenmek ıstıyorum herkesın ceyızınde mutlaka var bırde fıyatı nedır?
Canım kodunu bilmiyorum sitesinde vardı kalmamış olabilir 16 tl gibi bir fiyata almıştımBunlarda Bugünkü aldılarım kızlar english homedaki %50 indirimi değerlendirdim masa örtüsü , 12 adet peçete ve 2 adet amerikan servis alındı , tantitoniden salon dekorasyonunda kullanılmak üzere seramik meyvelik alındı %31 indirim ile 13.85 e inmişti fiyatıBirde eski işyerimden patronumun anneme hediyesi olan kermaika baharatlığa el koymuş bulundum zaten annm kutusunu bile açmamıştı
Eki Görüntüle 759007
merhaba cok guzel hersey fakat ben bu ektekı masa ortusunun kodunu ogrenmek ıstıyorum herkesın ceyızınde mutlaka var bırde fıyatı nedır?
Kızlar çok teşekkür ler sevindim begendiginize
gazmzecim çook teşekkürler kızm valla cesaretin olmsaydı yapamazdmcnm yaptıkların çok güzel olmuşsende yetenekli ve cesaretli hatunsun vesselam yoksa destek olup yetenek ve cesaret olmadıktan sonra bu güzel şeyleri ortaya çıkaramazdın cnm ellerine sağlık
boylesineellerine sağlık canım çok güzel olmuşlarr
Güzel yorumun için çok teşekkürler :) Kesinlikle katılıyorum çok güzel bir tepsiçok güzel şeyler almışsın gönlüne emeğine sağlık :) birçok şeyimiz aynı. hele ki ikea tepsisi :) herkesin çeyizinde var hatta annelerimiz de var :) çok kullanışlı ve çok şık. kızlar olmayanlar hemen alsın. fiyatı da çok uygun.
bencepembeyaptıklarına bayıldım :)ellerine sağlık nasıl oluyo o işler :)
Teşekkür ederimmmmcanım vazon çok şeker renkleri de çok güzel. güle güle kullan inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?