LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

sağlıklı günlerde güzel sofralarda kullan canım masa örtünü çok güzel english home olupta güzel olmayan bir ürün yok sanırsam :)
renkli semarik bahartlıklarında çok cici ben çok severim renkli objeleri.. hepsi güzel günlerde aşkla kullan canım tekrar..

Çok teşekkürler tatlım tabikide english home olurda güzel olmazmıııııı

aldıkların çok zevkli seçimler canım :) güle güle kullan :) keramika baharatlıklar inanılmaz sevimli ^^

Kızlaaaar bayadır çeyiz almıyordum fakat gamze (solitarywoman) arkadaşımn büyük desteği sayesinide bu işe kendimi verdim ilk defa işte annem için yaptıklarım umarım sizlerde begenirsiniz Ekmek sepeti Kaşıklık cam sürahi laptop masası kavanoz gibi pekçok objeyi değerlendirmeye çalıştım birde sabunlar var tabiiiiiiiiii

cnm yaptıkların çok güzel olmuş sende yetenekli ve cesaretli hatunsun vesselam yoksa destek olup yetenek ve cesaret olmadıktan sonra bu güzel şeyleri ortaya çıkaramazdın cnm ellerine sağlık

cnm yaptıkların çok güzel olmuş sende yetenekli ve cesaretli hatunsun vesselam yoksa destek olup yetenek ve cesaret olmadıktan sonra bu güzel şeyleri ortaya çıkaramazdın cnm ellerine sağlık
gazmzecim çook teşekkürler kızm valla cesaretin olmsaydı yapamazdm

boylesine
ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlarr

çok teşekkür ederim

çok güzel şeyler almışsın gönlüne emeğine sağlık :) birçok şeyimiz aynı. hele ki ikea tepsisi :) herkesin çeyizinde var hatta annelerimiz de var :) çok kullanışlı ve çok şık. kızlar olmayanlar hemen alsın. fiyatı da çok uygun.

Güzel yorumun için çok teşekkürler :) Kesinlikle katılıyorum çok güzel bir tepsi

bencepembe
yaptıklarına bayıldım :)ellerine sağlık nasıl oluyo o işler :)​

Begendiğine sevindimm :)) Peçete ve peçete tutkalıyla yapıştrıyorum peçetenin üzerinden sürüyosun kuruyunca yapışıyo iz de bırakmıyoo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…