LoadedGun Çeyiz Hazırlıyooor

cnm aldıkların da çok güzelvazolarına bayıldım antika gibi

Canım yeni aldıkların çok güzel güle güle kullanmak nasip olsun inşallah salata kurutucudan bende almak istiyorum gecen arkadasta denedim çok güzel arkadasımda cok memnunmus

cnm aldıkların da çok güzelvazolarına bayıldım antika gibi
Çok teşekkürler gamzecim

#yaso12 ^^ tesekkür ederim tatlım

edaa91
Canım yeni aldıkların çok güzel güle güle kullanmak nasip olsun inşallah salata kurutucudan bende almak istiyorum gecen arkadasta denedim çok güzel arkadasımda cok memnunmus

Edacım valla biz evde hiç kullanmayız annem ısrar etdi aldım bilmiyom bile nasıl bişey :26:

Çok teşekkürler gamzecim

#yaso12 ^^ tesekkür ederim tatlım

Edacım valla biz evde hiç kullanmayız annem ısrar etdi aldım bilmiyom bile nasıl bişey :26:

bizimde evde yok ama aslında almak lazım hep yıka yeşillikleri sonra sakla suların süzülmesin için beklemeye son

Hepinize çook teşekkür ederim
Buda bugün A101 DEN kaçırdım artık derken gözlerime inanamadığım hemen kaptığım peçete halkalarım , resim internettendir, aynısı kızlar.

Hepinize çook teşekkür ederim
Buda bugün A101 DEN kaçırdım artık derken gözlerime inanamadığım hemen kaptığım peçete halkalarım , resim internettendir, aynısı kızlar.

güle güle kullan hepsi de çok güzel bende çok istedim bu peçetelikten ama bulamadım nerden aldın acaba?

Cnm gozun aydin dugun tqrihin belli olmus

ceyizlerine baktim harikalar hepsi yaaa ozeniom
gule gule kullan

ya o güllü seyleri cok begendim canım nerden aldın onları nettenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…