Kızlaaaar bayadır çeyiz almıyordum fakat gamze (solitarywoman) arkadaşımn büyük desteği sayesinide bu işe kendimi verdim ilk defa işte annem için yaptıklarım umarım sizlerde begenirsinizEkmek sepeti Kaşıklık cam sürahi laptop masası kavanoz gibi pekçok objeyi değerlendirmeye çalıştım birde sabunlar var tabiiiiiiiiii Eki Görüntüle 780774 Eki Görüntüle 780765 Eki Görüntüle 780766 Eki Görüntüle 780767 Eki Görüntüle 780768 Eki Görüntüle 780769 Eki Görüntüle 780770 Eki Görüntüle 780771 Eki Görüntüle 780772 Eki Görüntüle 780773 Eki Görüntüle 780764
Çok teşekkürler :)) Evet bende çok vintage buldumgözdecim ne güzel şeyler yapmışsın ellerine sağlık o masaya bayıldım
vazonu da güle güle kullan tam vintage bir parçaymış evine çok yakışacak
bebekprenses
LoadedGun kullanıcısından alıntı
Kızlaaaar bayadır çeyiz almıyordum fakat gamze (solitarywoman) arkadaşımn büyük desteği sayesinide bu işe kendimi verdim ilk defa işte annem için yaptıklarım umarım sizlerde begenirsinizEkmek sepeti Kaşıklık cam sürahi laptop masası kavanoz gibi pekçok objeyi değerlendirmeye çalıştım birde sabunlar var tabiiiiiiiiii Eklenti 780774Eklenti 780765Eklenti 780766Eklenti 780767Eklenti 780768Eklenti 780769Eklenti 780770Eklenti 780771Eklenti 780772Eklenti 780773Eklenti 780764
canım ellerine sağlık bayıldımmmmm =) annen çok şanslı valla ,
delimidelieski rumuzuyla delimiyim dondu
LoadedGun kullanıcısından alıntı
Dün aldığım dekoratif vazo :)
Eklenti 782503
Canm cok guzel vazon ve digerleri gercektennn
evt eski uye delimiyim yeniden dondummm harika ya hepsi
Çok teşekkürler :)) Evet bende çok vintage buldum
Teşekkür ederimmm
Tuba nerlerdesin kızım sen ya bi gitdin gelmediiinTeşekkür ederimm
Kızlar buda yeni aldıklarım çerçeve desenli aslında ama tam çıkmamış birde seramik çiçeğim ikisinin fiyatı toplamda 7TL.
Eki Görüntüle 782933
Canım yaa ne güzell inşallah bizede nasip olurrAh ah sorma kuzum yaa teknolojik imkansizliklar
canim ama dondum iste
telefondan.giriom iste cok ozledm sizleri yaa cok guzel
esyalarinbmutlulukla kullan insl. Ben kullaniom valla
Ve cok guzel oluyor nisanliyken aldiklarini evliyken kullanmak
Canım yaa ne güzell inşallah bizede nasip olurrAman siz mutlu olunda teknoloji olmasın, yinedee hoşgeldin bidaha gitme tamam
Hoşgeldin o zaman tekrardanCanim benim cok sukur mutlulugu yakaladim
herkese nasip olsun bole mutluluk
teknolojik imkanlar oldugu surece burdayim asla
birakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?