Loğusaliktan mi yoksa torun gelince böyle mi oluyormuş??

Eve gecince bunun olacagindan da korkuyorum acikcasi.bebegi sevelim bahanesiyle her aksam onlara hizmet ederim artik

Bu konuda öyle doluyum ki sadece bana yasattiklarinin aynısını kızı da yaşasın..kızının suçu yok desem yalan olur bekar haliyle 10 çocuk buyutmus havalarindaydi neyse lütfen ama lütfen evinizde kalin ozleyen kendisi gelsin ve huzurla büyütün atlatin bu dönemleri inşallah

Keske sadece iki kap yemek yapmaya gelebileceginden emin olsam.o zaman hemen evime gecerdim.gelir yemegi yapar aksama yenir birlikte bi suru laf edilir.nu cocuk uyuyor mu ne zaman uyanir kalksin sevelim gibisinden. .

Biz de oyle kavga filan olmadigi halde sikintili geciyor Allah size yardim etsin..

lohusalık başladıgi
an kaynanalikta başlıyor
herkes o yoldan geçiyor politik ve sabırlı olacaksın

Biz de oyle kavga filan olmadigi halde sikintili geciyor Allah size yardim etsin..

Sağ olun.
Böylesi durumlarda sivri dilli olmak lazım sanırım biraz.
Mesela bebeği kucağa alıştırmayın derlerse bunun bilimsel olarak ispatlanmış bir durum olduğunu ve anne ile bebek arasındaki bağı güçlendirdiğini söyleyebilirsiniz ki gerçektir :)

yani daha yeni doğmuş bebeğin neyini seviyorlar anlamıyorum. el kadar masum. sadece anne ve bab kokusu yeterli.
ben hiç kucağıma almam yeni doğmuş bebkleri yazık mikrop kapar falan. isilik olur sıcak da.
bence senin lohusalıkdan değil de kayınvalidenin tuhaflığından.
ben doğum yapıp , ikinci günü misafir ağırlamıştım. anneme üzülüyordum. engelli kadın tek başına gelene gidene zorlanır diye. ama annem kızıyordu yat 40 gün ben yapabildiğim kadar yaparım , eksik de olursa olsun diyordu.
şimdi düşünüyorum da keşke yatsaymışım diyorum. bence sen git annene 40 gün yat dinlen. sütün olsun bol bol.
böyle boş şeyleri de sakın takma, değmez.
son olarak oğlum kıl yumağı gibiydi, şimdi 2,5 yaşında pamuk gibi maşallah. bişey sürmeyin dökülür hepsi kendiliğinden.

lohusalık başladıgi
an kaynanalikta başlıyor
herkes o yoldan geçiyor politik ve sabırlı olacaksın
Esim cok dusuncelidir bana karsi kimseye ezdirmez.yeri gelince de annesine bile crvabini verir.ben bu ruhsal durumda gereginden sert cevap verip ortami gerip esimi uzmek istemedigim icin susuyorum.ve kv logusaliktan filan anlamaz eminim.ilerde basima karar bunu

Evet su an bebegimin yanaklari hep kipkirmizi isilik oldu maalesef.baktikca icim aciyor benim millet sevme opme derdinde

Keske sadece iki kap yemek yapmaya gelebileceginden emin olsam.o zaman hemen evime gecerdim.gelir yemegi yapar aksama yenir birlikte bi suru laf edilir.nu cocuk uyuyor mu ne zaman uyanir kalksin sevelim gibisinden. .

her aksam gelme yatkinliklari varsa o zmn annenin evi en iyisi senin icin.
bizim bir tanidigimiz bu sekilde yapardi o zmn daha evli bile degilim, birazda kadin ortamlarina girince saskinlikla konusulanlari dinleyen bir tipim. aman annesinde kaldi gittik bebegi opturmedi bile, yuzunu yeni kremledim dedi dokundurmadi dedikodulari girla gidiyor. simdi dusunuyorumda en iyisini yapiyormus :)
aynen devam cnm, nerde rahatsan orda devam et, bebegi gormek isteyende kendi gelip gorsun bir zahmet.
3 ahftalik lohusa kadina is yaptiranida yeni gordum, ne kendini bilmezlik.

Evet su an bebegimin yanaklari hep kipkirmizi isilik oldu maalesef.baktikca icim aciyor benim millet sevme opme derdinde

sütünden sür biraz çok iyi geliyor. en doğal şey mis gibi. tüyleri de döküyor bu arada. sen üzülme lütfen sütüne bak evladının en değerli şeyi o. hemen etkileniyor mübarek herşeyden

Bos bardaklar masada bekliyor,bilerek kalkmadim ben ama be kv kalkti ne de kizina dedi kizim cay getir diye vs. Ben kalkinca da sana da zahmet oluyor ama...demeyi biliyor anca.

Ya siz neden birilerini dusunup duruyosunuz?

Lohusa olan sizSiniz herkes sizi dusunsun.bi de ustune orda kalicam diyosunuz

Bu sicakta evde rahat olmak varken gidip oraya bunalmak neden?

Bos bardaklar masada bekliyor,bilerek kalkmadim ben ama be kv kalkti ne de kizina dedi kizim cay getir diye vs. Ben kalkinca da sana da zahmet oluyor ama...demeyi biliyor anca.

gozu bos bardakmis tabakmis hic gormeyen insanlardan olmak isterdim bende :)
sende gormemeye bak, birak icen doldursun, cay bile icmiyorsundur emzirirken zaten :)

gozu bos bardakmis tabakmis hic gormeyen insanlardan olmak isterdim bende :)
sende gormemeye bak, birak icen doldursun, cay bile icmiyorsundur emzirirken zaten :)
Keske biraz vurdumduymaz olabilseydim ya.dogumdan onceki son haftamda bile evimin isini kendim yaptim esimle beraber. Ona bile yikmadim yani.ama lanet olshn icimdeki hizmet sevgisine diyorum:)

Canım ilk bebekte oluyo bu malesef.benim melek kaynanam bile canavara dönüşmüştü.benimle birlikte herkes doğum sonrası sendromu yaşamıştı.ama o günler çok eskide kaldı.aradan 5 yıl geçti ikinciyi doğurdum hiç karışan ağzını açan olmadı.herkeslede aram çok iyi.sabret canım onlarda sendromda :)

Ay sanki benim basima dogum yapan onlar.herkesten bi ses çıkıyor kafam balon oldu..

benimkide hem bakmadı hem annem bakıyor diye kocama etmediği laf kalmadı ,

annemın yediği yemeği bile laf etti , allahhhhhh kalplarıne göre versin bunların

Canım allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin..Sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah..
Canım en zor kısmı geçmiş allahın izniyle. .Al bebeğini geç evine gir bak bir iki gün geçtikten sonra nasıl oluyor sen bile şaşıracaksın..Kvdene hem hizmet edip yorulup sinir olcana,bari kendo evinde sadece yorulursun..
Kvlerin bazıları evrim geçiriyor bu durumlarda..Tek yapman gereken tatlı tatlı dokundur..Sakin bebeğine içinin rahat etmiyeceği saçma şeyler yaptırma..
Bebeğinin tüyleri zamanla geçecek..Onlar gayet doğal olan ve onu bazı mikroplardan koruyan tüyler..Ayrıca bi yerde galiba göğüsleri şiştir onun ovdunuz mu diye bişi okudum..Sakin canım senin hormonlarindan geçiyor ve ondan bebeğin göğüsleri şişiyor...
Bebeğin göğüslerini ovmak,masaj yapmak,insin diye sıkmak tehlikeli sakin bunu yapmalarına falan müsade etme..
Benim kvdemde çok iyidir mesela iyi anlaşırız ama ilk hafta evrim geçirmişti resmen...Süt geliyo mu,mama verelim mi ,aç mı,emzik alsak ya ki ben kızıma hiç emzik vermeyi düşünmediğimi her fırsatta söylememe rağmen ...
Bir gün gülerek bu çocuğa bi emzik alıp vercem ağzına bakalım o zaman napcaklar aaaa dedi herkesin içinde nasılda gülüyo...Şaka yollu emzik alcam sinyali...
Bende gayet sakin hııı emzigi alıp ağzından yola atınca sonra napcaklar acaba çok merak ediyorum dedim...Tık yok bidaha emzik lafı falan alınmadı..
Bu durumda azcık hazır cevap ol canım...Senin kafan bozuk olcana onun ki bozulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…