- 23 Şubat 2016
- 215
- 116
- 23
- Konu Sahibi Free madam
-
Kizim sana soyluyorum gelinim sen anla diye bi laf vardir.ayrica soyledigini kizinin kulaklari duymuyor.ayni masada oturuyoruz diye kendim rahatsiz oldum,yapi meselesidir bu.kalkmak zorunda hissettim kendimi.sen dur kalkma falan demedi hic o da.memnun oldu resmen.Sezaryenli halinizle is yaptiysaniz siz haketmissiniz kadının suratıni çekmeyi yahu kardeşim sen yeni doğum yapmışsın yaninda anne var kv var size değil kızına söylüyor siz neden yapıcam diye ortaya atıyorsunuz ki kendinizi.
Kesinlikle annenizde kalın 40 niz çıkana kadar mumkunse 3 ay bitene kadar kalın şimdi bebisin kolik sancıları başlar çok ağlar daha rahat geçer sizin için
Ayrıca kendi canınızı düşünün millete ameliyatli halde servis yapana kadar
Tabi memnun olur kızmış size hırcini da bir güzel almış siz de meydan vermissiniz yahu siz ameliyatlisiniz doğum değil de yumurtalik ameliyatı olsanız yapar mıydınız hizmet. Caninizin kıymetini bilin biraz siz bilmezseniz kv de görümce de bilmez.Kizim sana soyluyorum gelinim sen anla diye bi laf vardir.ayrica soyledigini kizinin kulaklari duymuyor.ayni masada oturuyoruz diye kendim rahatsiz oldum,yapi meselesidir bu.kalkmak zorunda hissettim kendimi.sen dur kalkma falan demedi hic o da.memnun oldu resmen.
Ne saçmalık ya o tüyler zaten kendiliğinden dökülüyor zamanla. Yani tüyler dökülünce bide bak sürdüm de ondan oldu derSimdiki aklim s
Simdiki aklim olsa ben de o yağı onun uzerinde kullanirdim kesin.annemde kalirken de arıyor eee kizin alnindaki tuyler dokuldu mu nasil durumu diye soruyor.utanmasa bu bebek killi diye cirkin diyecek
Evet uagi surduk de dokuldu diyecek ilerde halbuki dogal olarak dokulecek o tuyler.ahhh ahh simdiki aklim olsa surdurmezdim vallahi.bi de toz kina surelim yikamadan ilerde teri kokmaz dedi.ben de yok artik o kadar da degil dedim.onu surdurmedim.keske yaga da izjn vermeseydim belki bebegimin cani yandi o siradaAy ne
Ne saçmalık ya o tüyler zaten kendiliğinden dökülüyor zamanla. Yani tüyler dökülünce bide bak sürdüm de ondan oldu dersakın taviz verme bi kere yüz verirsen istemediğin her şeyi yapmaya kalkar.
Canı yanmamistir üzülme ama iyi ki alerjik bir reaksiyon vermedi bebek o yağa.Evet uagi surduk de dokuldu diyecek ilerde halbuki dogal olarak dokulecek o tuyler.ahhh ahh simdiki aklim olsa surdurmezdim vallahi.bi de toz kina surelim yikamadan ilerde teri kokmaz dedi.ben de yok artik o kadar da degil dedim.onu surdurmedim.keske yaga da izjn vermeseydim belki bebegimin cani yandi o sirada
Aynen dusununce oyle bi reaksiyon olmadigi icin sukrediyorum.iste cahillik basa belaCanı yanmamistir üzülme ama iyi ki alerjik bir reaksiyon vermedi bebek o yağa.
Tek basima halledemem diye korkuyordum ama burdan aldigim yorumlardan sonra artik evime gitmeye karar verdim.kv de buraua gel derse ben evime geçiyorum yardima ya da bebegi sevmeye gelmek istersen gunduz beklerim derimKendi evinizde kalın tükendiğinizi hissettiğinizde de size kim iyi geliyorsa onu çağırın, elalem ne der diye düşünürseniz istemediğiniz şeyleri yaptığınız için geçici bi anlaşma sağlamış olursunuz sonrası daha kötü olur
Öncelikle hoşgeldin aramıza canım. Rabbim hayırlı evlat yapsın inşallah.Ben 3 hafta once sezeryan ile dogum yaptim.ilk gece kv evimde geldi bakti.annem gelince evine gecti.o aksam tutturdu bebegimin alninda bacaklarinda su kucuk tuylerden oldugu icin dokulsun diye karinca yagi surelim dokulsun guzellessin diye,o anki yorgun ve agrili halimle karsi gelmedim,neyse surduk(keske istemem filan deseymisim diyorum)
O kaldigi gece cocuk her agladiginda 'ay niye agliyo biseyi var bunun yok gazi var yok karni ac' diye telase verdi ortaligi zaten ben tecrubesizim bilmiyorum bisey.her agladiginda da aldi kucagina.yeni dogan cocuk hamur gibi ev zaten sicak bunladi iyice,bisey diyemedim.o oyle deyince ben de huzursuz oldum.sabahi zor ettik.planim annemin evinde kalmakti kendimi biraz toparlayana kadar(annemin evi daha serin ve musait)
Ama kizimin sariligi artti hergun hastaneye gelmek icap etti ve biz kaynanada kaldik bi kac gun(hastane kv ye daha yakin)
Kaldigimiz hergun takacak bisey buldu.yok gece lambasina alismasin yok kucaga alismasin yok su verelim agzina.gogusleri su toplar ovalim filan.uyuyan cocugu sevmeye kalktilar saatlerce filan.deli oldum.bana gicik gelmeyen kadin bildigin basima kaynana oldu..
Simdi iki haftadir annemdeyim cok sukur.dun ozlemislerdir diye goturelim cay icmeye filan,dedik.gittik.bana bi soguk geldi,mesafeli..
evde annem bana el bebek gul bebek bakarken oraya bi gittim.kizim bi tatli koyun,meyva getirin,bi cay verin(gorumce ile bana diyo güya, gorumce cayi verse servise bakmiyor) bana kaldi is.cok ayakustu dolaninca karnim sisiyo hala.bunu bildigi halde is buyurup durdu,eskisi gibi gulmedi etmedi hic.cok farkli geldi bana.annemde kaliyoruz cocugu aldim gittim diye sitemli anlasilan.basladi konusmaya yok emzir yat yatigina dursun alma kucagina,ben boyle buyuttum diyo.ya agliyo bebegim durmuyo senin cocuklar gibi ben ne yapayim.hep karsilastirip duruyo.yine sustum. Ne zaman geleceksin diye de soramiyor icinde patladi ama hincini da boyle almak istedi anladigim kadariyla.eskiden boyle degildi hic.bu haftasonu eve gecmeyi dusunuyorum ama kv buraya gel biraz da burda kal diyor.simsi eve geceyim desem bu sever torunu sevdirmiyor anasinda kaldi buraya gelmedi derler eminim.dun bile o kadar suratini cektim.orda kalalim desem durum ortada bogazina yapisirim kesin.ne yapacagimi bilemedim.daha tam toparlanamadim eve gecsem.tek.basima yapabilir miyim bilmiyorum...ne yapsam bi akil verin
Ah bebeğim aahhhhh 2.bebeği ne zaman istesem aklıma hep bunlar gelir ve aman olmadığı daha iyi belki de derim.. evime kamp kurmuşlardı resmen..Keske sadece iki kap yemek yapmaya gelebileceginden emin olsam.o zaman hemen evime gecerdim.gelir yemegi yapar aksama yenir birlikte bi suru laf edilir.nu cocuk uyuyor mu ne zaman uyanir kalksin sevelim gibisinden. .
Ben 3 hafta once sezeryan ile dogum yaptim.ilk gece kv evimde geldi bakti.annem gelince evine gecti.o aksam tutturdu bebegimin alninda bacaklarinda su kucuk tuylerden oldugu icin dokulsun diye karinca yagi surelim dokulsun guzellessin diye,o anki yorgun ve agrili halimle karsi gelmedim,neyse surduk(keske istemem filan deseymisim diyorum)
O kaldigi gece cocuk her agladiginda 'ay niye agliyo biseyi var bunun yok gazi var yok karni ac' diye telase verdi ortaligi zaten ben tecrubesizim bilmiyorum bisey.her agladiginda da aldi kucagina.yeni dogan cocuk hamur gibi ev zaten sicak bunladi iyice,bisey diyemedim.o oyle deyince ben de huzursuz oldum.sabahi zor ettik.planim annemin evinde kalmakti kendimi biraz toparlayana kadar(annemin evi daha serin ve musait)
Ama kizimin sariligi artti hergun hastaneye gelmek icap etti ve biz kaynanada kaldik bi kac gun(hastane kv ye daha yakin)
Kaldigimiz hergun takacak bisey buldu.yok gece lambasina alismasin yok kucaga alismasin yok su verelim agzina.gogusleri su toplar ovalim filan.uyuyan cocugu sevmeye kalktilar saatlerce filan.deli oldum.bana gicik gelmeyen kadin bildigin basima kaynana oldu..
Simdi iki haftadir annemdeyim cok sukur.dun ozlemislerdir diye goturelim cay icmeye filan,dedik.gittik.bana bi soguk geldi,mesafeli..
evde annem bana el bebek gul bebek bakarken oraya bi gittim.kizim bi tatli koyun,meyva getirin,bi cay verin(gorumce ile bana diyo güya, gorumce cayi verse servise bakmiyor) bana kaldi is.cok ayakustu dolaninca karnim sisiyo hala.bunu bildigi halde is buyurup durdu,eskisi gibi gulmedi etmedi hic.cok farkli geldi bana.annemde kaliyoruz cocugu aldim gittim diye sitemli anlasilan.basladi konusmaya yok emzir yat yatigina dursun alma kucagina,ben boyle buyuttum diyo.ya agliyo bebegim durmuyo senin cocuklar gibi ben ne yapayim.hep karsilastirip duruyo.yine sustum. Ne zaman geleceksin diye de soramiyor icinde patladi ama hincini da boyle almak istedi anladigim kadariyla.eskiden boyle degildi hic.bu haftasonu eve gecmeyi dusunuyorum ama kv buraya gel biraz da burda kal diyor.simsi eve geceyim desem bu sever torunu sevdirmiyor anasinda kaldi buraya gelmedi derler eminim.dun bile o kadar suratini cektim.orda kalalim desem durum ortada bogazina yapisirim kesin.ne yapacagimi bilemedim.daha tam toparlanamadim eve gecsem.tek.basima yapabilir miyim bilmiyorum...ne yapsam bi akil verin
Torun olunca böyle oluyor sanırım. Benim kv de melek gibi kadın gerçekten ama bebek doğunca geldi bebeğim memeyi emmiyordu tutmak bile istemiyordu gelip emzir diyordu emzirmeye çalışırken çocuk ağlayınca gelip alıyordu elimden onun yüzünden geç alıştı yavrum memeye. Bir de nefes darlığı öksürük oldu sezeyan sonrası bende öksürük gelince ağlıyordum artık canım çok yanıyordu ben o haldeyim diyor emzir bebeği boğazlayacaktım o an halim olsaydıBen 3 hafta once sezeryan ile dogum yaptim.ilk gece kv evimde geldi bakti.annem gelince evine gecti.o aksam tutturdu bebegimin alninda bacaklarinda su kucuk tuylerden oldugu icin dokulsun diye karinca yagi surelim dokulsun guzellessin diye,o anki yorgun ve agrili halimle karsi gelmedim,neyse surduk(keske istemem filan deseymisim diyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?