Loğusaliktan mi yoksa torun gelince böyle mi oluyormuş??

Tek basima halledemem diye korkuyordum ama burdan aldigim yorumlardan sonra artik evime gitmeye karar verdim.kv de buraua gel derse ben evime geçiyorum yardima ya da bebegi sevmeye gelmek istersen gunduz beklerim derim
Aynen öyle bunda yanlış yok ki ben 15 günlük felanken annem gittiğinde 8 gün dayanamadım annem geri geldi bu dönemde ihtiyaç duyman çok normal daraldıkça sana kim iyi geliyorsa onu çağır lohusasın sen, evine torununu sevmeye gelmesi çok normal ama ne hissediyorsan onu söyle, bebek uyuyunca yorgunum anne de git uzan, dinlenmezsen kendine gelmezsen, bebeğine enerji bulamazsın, kendine gelemezsin, o yorgunlukta ters teper, ne hissediyorsan kibarca söyle söylemezsen o ahsap bozukluğuyla asıl o zaman herşey kötü olur sadece dürüst ol.

Kayinvalide sorunlu bello ama sizdede var kapris.
Kizimi sezeryanla dogurdum
Bi gece hastahanede kaldim
eve geldik bi gece kayinvalidem
bi gecede annem kaldi.
3. Gun herkes otururken hadi herkes evine esim rahat edemiyo ben geriliyorum lutfen sizde yoruldunuz gidin evinize sabahlari gelin diyip hem annemi hem kayinvalidemi evden gonderdim.
benim cocugum benim sorumlulugum.
Tek bi sefer uzanmadim
geleni gideni agirladim
hazirladiklari yataga geceleri ayagimi soktum.
Sizde yapiyosunuz kapris simdi kusurabakmayin ama ayni operasyonu gecirdigim insanlari boyle gorunce yazmadan edemiyorum.
kirdiysam kusura bakmayin.
kayinvalide kirilmakta haksiz sayilmaz 2. Gun anne gittiysen ve bebegi 2 hfta sonra gormusse kirilir haliyle.
Cocugunla alakali kararlari en son sen ver herkea bisey soyler kirmadan incitmeden tamam de.
ama sen bildigini oku
kadinin her dedigini yapmak zorunda degilsiniz.
karinca yagi ne ya tobe tobe

Allahım konuyu okuyunca içim daraldı yemin ederim..
bende 5 ay önce yaşadım aynı durumları..
işin ilginç tarafı 2 senedir tek sorun yaşamadığım kayınvalidem hatta sevdiğim kadın çocuk doğunca bi haller oldu..
sanki o doğurmuş havalarına girdi... annem diye sevmeler kucağına alıp anneme vermemeler.. neler neler..
17 gün kaldı ama burnumdan geldi..
ama bende susmadım.. hele anneme yaptıklarını görünce ona cephe aldım..
o ne dediyse tersini yaptım çocuğu kucağına bile vermedim...
şimdi bana sormadan kucağına bile alamıyor..

eğer şuan susarsan tepini koymazsan bir daha söz hakkın olmaz..
baştan nasıl alıştıysa öyle gider...
yerinde olsam gider bir iki gün kalırım ağzına laf vermemek adına..
ama çocuğa karıştırmam..
ben öyle yaptım iyiki yapmışım

Karınca yağı mi çok iğrenç Yeni doğmuş bebeğe çok sinir oldum şu an memelerine dokundurtmamissinizdir. Çok cahilmis demekki. Şu bebeklere eziyet ediyorlar ya uyuz oluyorum

Amin.insallah butun evlatlarimiz hayirli ugurlu evlat olur insallah

ayrica o yuz tugunu dokme ugrasi yok memesi sismesin diye ugrasmak falan o ne tur bir manyakliktir pardon ?
Ilk torun olunca buldumcuk oldu bizim kv.kadinin icinden bildiginiz kaynana cikti ya.her yaptigi dokunuyor bana da.orda kalmadim anneme geldim ya cildiriyor.kesin esime de dedi gelsinler diye.o da anne orda rahatlar kalsinlar deyince akitamadi tabi.icinde patladi

Niye konu sahibini kaprisli olmakla suçladınız ki şimdi. Evet herkes doğuruyor herkes farklı tepki veriyor. Regl olunca bile kimi kadın yataktan çıkamıyor ağrıdan o da mı kapris? Gelen giden de ağırlanmak beklemesin loğusa kadından.

İki ay annemde kaldım canım benim hiç iş yaptırmadı bana kızıma baktım ve uyudum. Gelenleri de orada ağırladık. İki ay sonra evime geçtiğimde bir akrabamız geldi bizimle evde düzeni kurduk eşimin iş arkadaşlarını ağırladık gitti o da. Nazsa naz kaprisse kapris. Loğusaya her şey hak

Yoo kirilmadim herkesin kendi vücudu sonucta.islem ayni ama toparlanma sureci farkli.ben de ic dikiste kanama olmustu ondan ayaga kalkamadim uzun sure.ayrica yeni dogmus bebegi sirf ozlediler diye ayaklarina goturemem.babasi nasil geliyorsa onlar da gelsinler gormeye.dun bi boslukta bulunup kiyamadigim icin goturdum,aptalligima doymayim

Anneme gecmeden once 4_5 gun kadar kaldim zaten sirf cocugu aldi gitti demesinler diye.ama o zaman daha yeni dogum yapmistim.bana pek yardimci olmadi.halden anlamadi rahat da edemedim zaten.her yaptigima bisey soyledi.ben de anneme gectim.beni biraz rahat ettirseydi eger orda da kalirdim annem de kalirdim.yanlis anlasilmasin.rahat ettirmek derken hizmet etsin demiyorum ama ruhsal olarak rahat ettirseydi diyorum.

Artık bebegin büyümüş tek bile bakabilirsiniz ben bebegim 9 günlükken yalnız kaldım iyikide kalmışım kimseyi karistirmadim biraz cesaretlenin ve aklınıza takılan olursa annenize danışın bu dönemi çok rahat gecirirsiniz benden tavsiye

Ben de bu yazıları görünce yazmadan edemiyorum.
Herkesin doğum sonrası süreci farklıdır.
Her bünyenin ameliyata verdiği tepki de farklıdır.

Yine seninki dogumdan sonra iş beklemis.senden ben düşük tehlikesi olan bi gebeyim sehir disina tasiniyor diye benden is bekledi gitmedim diye kocami doldurmusta doldurmus boşanma noktasina geldik esimle. Simdi dua ediyorum dogumuma gelmesin insallah diye. Olesiye nefret ediyorum artik ondan

Evinize geçin ya. Bnde 3 hafta oldu sezeryan olalı yanlız kalmk için can atıyorum ama benimkilerde kendi gitmio. Herşeyini eşinle yap. Kimseye işini gucunu bırakma.

Bebek doğunca kaynanaların yüzü ortaya çıkıyor.Aynı şehirde yaşadığım kayınvalidem annem bende olmasınarağmen kıskançlığından 1 hafta bende kaldı.Kabus gibi günlerdi.Çocuğum sıcaktan fenalık geçirecekti durmadan üstünü örtmeler başna bişeyler örtmeler .Bu 1 hafta içinde 1 kez bile altını değiştirmedi 1 kez mama yapıp getirmedi mama vermedi sadece kucağında tuttu başında bekledi.Bana vermeye bile kıskandı.Ben de inadımdan o ağrılarıma rağmen bebeğimi vermedim gece beşiğinde yanımda uyutttum kalkıp kalkıp kendim besledim.Anneme vermedi elletmedi resmen .. Çıldırma noktasına gelmiştim sezeryan ağrısından çok strese bağlı mide ağrısı çektim inleye inleye ki evine gitti çok şükür
Yani demem o ki boşver geç evine..İster küssün ister darılsın..Sen rahat ol yeter ki.

Ben kv kp karışmasın diye Türkiye de dogurmaktan vazgectim düsün yani. Neyini yapamıcan eskiden annelerimiz cok mu biliyordu. Bir bahane bulursunuz bence gitme.

Ayy akillara zarar valla.insana kafayi yedirtir bu kvler.bizim icimizde dert olana kadar onlara dert olsun.aynen evime geceyim.allahtan esim doldurusa gelecek birisi degil.ne derse desin he he der gecer

Valla tecrubeler konuşuyor burda.nacizane tavsiyem su ki icine dert olacak seye sakin susma.konus gerisini onlar dusunsun
Benim tek ama tek korkum. En güzel anlarmi günleri kvdem yüzünden eşimle aramin bozulup maaf olması. Ki büyük ihtimalle maaf olur. Ben bukdr keskin konuşursam kvdeme

keşke izin vermeseydın yag sürmesine. bebegın alnında kıl olması kadar daha normal ne olabılır ki.. benımkınde de vardı döküldü. kv otorıte kurmaya calıısyor bellı. bebek senın kımseye istemediğin şeyi yaptırma
hatta havalar cok sıcak pek kucaklara da verme hamur gıbı olur yazık yanii
heralde annemde kalıcam annem varken kv ile kalacak degılım.
annenın evı rahatsa ve eşin karısmıyorsa bi müddet kal orada
amelıyalısın iş miş de yapma sakın.
nasıl başlarsa öyle gider aklında cıkarma bunu taviz tavizi dogurur.
benım kv kucagına alacagı zaman bıle izin alır benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…