- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 133
- 40
- Konu Sahibi Free madam
-
ilk hamilelige mi özel bir durum diyorsun.ayni şekilde benim melek dediğim kayinvalidem çok canımı acitmisti.gerci gene benim logusaligimda iyiymis.eltimin doğumunda daha kötüydü tartışmalar yaşanmıştı.hadi biz logusayiz alinganizda onlardaki alınganlık nedir anlamıyorum.birde onlarda bu dönemleri yaşadılar biliyorlar daha anlayışlı olmaları gerekmez mi.ama nasıl bir psikolojiye giriyorlarsa yaşanıyor bu sorunlar isteCanım ilk bebekte oluyo bu malesef.benim melek kaynanam bile canavara dönüşmüştü.benimle birlikte herkes doğum sonrası sendromu yaşamıştı.ama o günler çok eskide kaldı.aradan 5 yıl geçti ikinciyi doğurdum hiç karışan ağzını açan olmadı.herkeslede aram çok iyi.sabret canım onlarda sendromda :)
Aynen öyle canım.ben bide küçüktüm 20 yaşında doğum yaptım.bana pek güvenemediler çocuğa bakamaz diye.her kafadan bir ses.yok şöyle emzir yok kundak yap kızım doğduğunun ikinci günü ateşlendi yok çocuğu üşüttün bak.halbuki bebeğim susuz kalmış ondan ateşlenmiş.kabus gibiydi.eşimlede sürekli tartışıyoduk.ama şimdi çok iyiz hiç bi sorun kalmadı.onlarında ilk torunuydu ve hepsi buldumcuk olmuştu.ee bende lohusa depresyonu oldum.ama geçiyo canım merak etme.Ay sanki benim basima dogum yapan onlar.herkesten bi ses çıkıyor kafam balon oldu..
valla eşinize acırken küçücük bebeğiniz nasıl bir muameleye maruz kalıyor farkında mısınızEsim cok dusuncelidir bana karsi kimseye ezdirmez.yeri gelince de annesine bile crvabini verir.ben bu ruhsal durumda gereginden sert cevap verip ortami gerip esimi uzmek istemedigim icin susuyorum.ve kv logusaliktan filan anlamaz eminim.ilerde basima karar bunu
Benim ilkinde oldu ikincide herşeyi biliyodum zaten kızım 5 yaşında kendim büyüttüm hiç kimsenin yardımı olmadı.daha neyine karışcaklar.ilkinde herkes ben biliyorum havalarında oluyo.ilk hamilelige mi özel bir durum diyorsun.ayni şekilde benim melek dediğim kayinvalidem çok canımı acitmisti.gerci gene benim logusaligimda iyiymis.eltimin doğumunda daha kötüydü tartışmalar yaşanmıştı.hadi biz logusayiz alinganizda onlardaki alınganlık nedir anlamıyorum.birde onlarda bu dönemleri yaşadılar biliyorlar daha anlayışlı olmaları gerekmez mi.ama nasıl bir psikolojiye giriyorlarsa yaşanıyor bu sorunlar iste
ya o da bi şey mi benim kayınvalide eve kızımı getirdiğim gün cinsel organına bal sürdü
sanırım ikincide daha deneyimli olduğumuz ve karismalarina izin vermedigimiz için daha rahat geçiyor.gerci kv oglumla ilgili çok karışmamışti.sutumun olmaması ve çocuğumun aç kalmasıyla ilgili şeyler söylemişti ama daha çok anneme uzulmustum galiba.annem doğumdan önce yanıma gelmişti kv de doğum yaptığım gün.ayni evde 3 aile kaldik bir sure ve herşeye annem koşturmaya çalışıyordu.kv hiçbirşey elini surmedi birde ustune geldi kp in yerdeki saçlardan falan rahatsız olduğunu söyledi.ne yapayım yani o halimle kalkıp temizlik mi yapayım şimdi.annemse benimle birlikte uykusuz ve perişan olmustu.birde eşimin tavırları değişti falan ..offf kötü günlerdi.neyseki geçtiBenim ilkinde oldu ikincide herşeyi biliyodum zaten kızım 5 yaşında kendim büyüttüm hiç kimsenin yardımı olmadı.daha neyine karışcaklar.ilkinde herkes ben biliyorum havalarında oluyo.
Allahim neler neler var.bal surmek de nedendir
Bende de kalin diyor da ben bu gelini rahat ettireyim demiyor hic.niye ben annemin evinde guzel guzel dururken kv ye gidip de onlara hizmet edeyim.ayrica 3 hafta oldu evet hastalik degil ama ameliyat bu.cokbatak uzeri durunca sisiyor yaranin oldugu yer.surat asan da ben degilim kvdir.Bence annenize de gitmeyecektiniz kendi evinizde olacaktınız. 2 hafta hiç gitmemişsiniz çocuğu da görememiş bozulmuştur haliyle gelen size gelsin görsün yardım edecekse etsin. Ayrıca 3 hafta olmuş artık hasta değilsiniz evinizde de kalabilir işlerini yapabilirsiniz bir meyve tabağını ya da çayı götürüp getirmekten de bir şey olmaz yani. Ayrımcılık oluyor kendi annenizde 2 hafta kalırken ona hiç göstermemek ya da bende de kalın dediğinde yüz asmak. Herkes karışıyor çocuk bakımına büyükler böyle. Boşverin sürekli onlar yanınızda olmayacak ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?