Loğusayim ve kv den değil öz anneden çekiyorum

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Daha 5 gün önce doğum yaptim aylardir yillardir hayalini kurduğum bebeğimin tadina bile varamiyorum böyle olacağinida çok iyi biliyordum ya aslinda offf offff nefret ediyorum hayatimi mahveden kadın.......

Düzgun ve anlaşilir yazamiyorum çok sinirliyim.Moralim çok bozuk.

O yuzden soru cvp gidelim arkadaşlar dertlesmeye ihtiyacim varrrrrr

Soru 1: noldu?

Canım sıkıntı nedir? Nedir seni bu kadar üzen?

Tek bisey olmadi varliği yetiyor çunku çok bencil.
Off off ama offf çok pinti.
Bende ona keza çevrem bile bilir titizligimi.
Dili kötü.
Suratsız.
Yapici degil yikici.
Daha ne olsun daha 3 hafta daha kalicak git de diyemiyorum.
Ağladigimi goruyor neden diye sormuyor bile.
Ayri çok uzak sehirdeyim kv ve görümcelerim ile aram limoni olduğu icin el mahkum o geldi.
Ama offff

Ne yapıyor peki

Ne yapıyor peki

Ben yeni dogum yaptigm icin terlemek istiyorum.
Ve sicaklik hosuma gidiyor.
O ise klima yi açip duruyor kapatıncada suratini sallandiriyor sanki sezaryenle dogumm yapan bn degil de o gibi minicik bebek var açiyor klma yi uyuyor karsisnda .

Aksama ne yapican dolapda ne var diyorum
Ne olacak dolapda.Domates salatalikdan baska diyor.
Dogru dzgun yemek bile hazirlamiyor

Minicik bebegimi klimali ortamda tutuyor alissin diyor ama abilerimin çocuklarina asla oyle degildi. Daha cokkkkkm

Ben anlamıyorum gerçekten.
Bi olay anlatmamışsın ki haklısın yada değilsin diyelim.

Anlamadığım diğer nokta da annen hakkında söylediklerin.
Annen olur komşun olur farketmez.
Sana tavsiyem hakkında bu kadar kötü düşündüğün bir insanla görüşmemen.
Sanmıyorum ki annen bunları bilsin ve doğumda yanına gelsin.
İki yüzlü davranmasan, ihtiyacın var diye yüzüne gülmesen dürüst olsan kadın bi dk durmaz sanmam.
Bunu da git diyemiyorum demenden çıkardım.
Sorun tamamen sende bence.

Yani bana nankörluk yapiyor gibi geliyor.
Sanki evim otel o kadar daginik o kadar piski anlatilmaz.
Yiyip yatiyor.
Bencil
Eşimin yaninda yeriyor

sabret canm benim annemde beni aglatmıstı. gececek biraz toparlan gönder anneni

Yazdıklarınızdan sonra söyleyecek tek söz var. Annenizi gönderin.. lohusa olduğunuz için dosdoğru göremiyorsunuz. Mutfakta bişey yoksa yoktur... Klima bebek için iyi bişey değil o konuda haklısınız.. yeni bebekli ev derli toplu olmaz bu da çok normal...

İki yuzluluk degil mecburiyet ayri bir sehirdeyim sezaryen oldum esim izin alamiyor ya napsaydim

Mutfakda bisi yoksa yoktur ama öyle bir soyleyisi varki insani yerin dibine sokuyor.
Eziyor yeriyor offfff anlatamiyorum

Yazdıklarınızı okudum da annenizden bahsediyorsunuz, gerçekten sorununuz olabilir, anneniz gerçekten böyle davranıyor olabilir ama ANNENİZ, sizi, evinizi temizlemesede, yiyip yiyip yatsada böyle konuşmayın... Düşündüm sizin yerinize koydum kendimi bebek konusunda haklısınız, hassasssınız ama ben olsam ne olursa olsun annem için böyle demezdim ki diyorum ki keşke yaşasaydı annemde doğumumda yanımda olsa, böyle yapsaydı... Bilir misiniz şu sözü üzülme derdim var diye sendeki derdi nimet sayanlar var

Öz annen olduğuna emin misin çok şaşırtıcı anneniz değilde dusmaniniz gibi anlatmissiniz her seferinde bu kadar varlığı gerekssizse neden geldi yada anlasamiyorsaniz çünkü lohusalıkta huzur önemli süt verimi için . Bide anne sonuçta bu kadar ağır kelimelerle bahsetmeniz garip geldi :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…