Soru 1: noldu?Daha 5 gün önce doğum yaptim aylardir yillardir hayalini kurduğum bebeğimin tadina bile varamiyorum böyle olacağinida çok iyi biliyordum ya aslinda offf offff nefret ediyorum hayatimi mahveden kadın.......
Düzgun ve anlaşilir yazamiyorum çok sinirliyim.Moralim çok bozuk.
O yuzden soru cvp gidelim arkadaşlar dertlesmeye ihtiyacim varrrrrr
Canım sıkıntı nedir? Nedir seni bu kadar üzen?
Soru 1: noldu?
Ne yapıyor pekiTek bisey olmadi varliği yetiyor çunku çok bencil.
Off off ama offf çok pinti.
Bende ona keza çevrem bile bilir titizligimi.
Dili kötü.
Suratsız.
Yapici degil yikici.
Daha ne olsun daha 3 hafta daha kalicak git de diyemiyorum.
Ağladigimi goruyor neden diye sormuyor bile.
Ayri çok uzak sehirdeyim kv ve görümcelerim ile aram limoni olduğu icin el mahkum o geldi.
Ama offff
Ne yapıyor peki
Ben anlamıyorum gerçekten.Tek bisey olmadi varliği yetiyor çunku çok bencil.
Off off ama offf çok pinti.
Bende ona keza çevrem bile bilir titizligimi.
Dili kötü.
Suratsız.
Yapici degil yikici.
Daha ne olsun daha 3 hafta daha kalicak git de diyemiyorum.
Ağladigimi goruyor neden diye sormuyor bile.
Ayri çok uzak sehirdeyim kv ve görümcelerim ile aram limoni olduğu icin el mahkum o geldi.
Ama offff
sabret canm benim annemde beni aglatmıstı. gececek biraz toparlan gönder anneniDaha 5 gün önce doğum yaptim aylardir yillardir hayalini kurduğum bebeğimin tadina bile varamiyorum böyle olacağinida çok iyi biliyordum ya aslinda offf offff nefret ediyorum hayatimi mahveden kadın.......
Düzgun ve anlaşilir yazamiyorum çok sinirliyim.Moralim çok bozuk.
O yuzden soru cvp gidelim arkadaşlar dertlesmeye ihtiyacim varrrrrr
Ben anlamıyorum gerçekten.
Bi olay anlatmamışsın ki haklısın yada değilsin diyelim.
Anlamadığım diğer nokta da annen hakkında söylediklerin.
Annen olur komşun olur farketmez.
Sana tavsiyem hakkında bu kadar kötü düşündüğün bir insanla görüşmemen.
Sanmıyorum ki annen bunları bilsin ve doğumda yanına gelsin.
İki yüzlü davranmasan, ihtiyacın var diye yüzüne gülmesen dürüst olsan kadın bi dk durmaz sanmam.
Bunu da git diyemiyorum demenden çıkardım.
Sorun tamamen sende bence.
Yazdıklarınızdan sonra söyleyecek tek söz var. Annenizi gönderin.. lohusa olduğunuz için dosdoğru göremiyorsunuz. Mutfakta bişey yoksa yoktur... Klima bebek için iyi bişey değil o konuda haklısınız.. yeni bebekli ev derli toplu olmaz bu da çok normal...
Bir insan etrafındakilerle hepsiyle limoniyse ya çok şansız yada kensisi problemlidir
İki yuzluluk degil mecburiyet ayri bir sehirdeyim sezaryen oldum esim izin alamiyor ya napsaydim
beş gün olmuş daha ihtiyacınız yok ki kaldıki birşey de yapmıyormuş zaten..
Öz annen olduğuna emin misin çok şaşırtıcı anneniz değilde dusmaniniz gibi anlatmissiniz her seferinde bu kadar varlığı gerekssizse neden geldi yada anlasamiyorsaniz çünkü lohusalıkta huzur önemli süt verimi için . Bide anne sonuçta bu kadar ağır kelimelerle bahsetmeniz garip geldi :sBen yeni dogum yaptigm icin terlemek istiyorum.
Ve sicaklik hosuma gidiyor.
O ise klima yi açip duruyor kapatıncada suratini sallandiriyor sanki sezaryenle dogumm yapan bn degil de o gibi minicik bebek var açiyor klma yi uyuyor karsisnda .
Aksama ne yapican dolapda ne var diyorum
Ne olacak dolapda.Domates salatalikdan baska diyor.
Dogru dzgun yemek bile hazirlamiyor
Minicik bebegimi klimali ortamda tutuyor alissin diyor ama abilerimin çocuklarina asla oyle degildi. Daha cokkkkkm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?