Loğusayim ve kv den değil öz anneden çekiyorum

Burda bahsettiğiniz bambaşka bişey , kadın Yen'i Doğum yapmış. Ben ablamın iki doğumunda da hizmetçi gibiydim ama ablam resmen 180 derece dönmüş gibi öyle saçma ve mantıksız dı ki , napsam da yaranamadım , lohusalık dedim ses etmedim , konu sahibinin annesi gibi yapsaydım sanırım ablam beni boğardı , konu sahibinin şu an içinde bulunduğu durumun sizin deşiklerinizle alakası Yok, bambaşka kulvarlar , anneniz için de başsağlığı diliyorum , mekanı cennet olsun

Ben de ayni yollardan gectim. Allah kotu bir durum verse zaten kafayi kaldirip buraya yazamazdi konu sahibi. Vallahi ben bursada yasiyorum biri su an klimayi gelip kapatsa kurdesen dokerim yeminle. Bunca kaprise gerek yok

Canım kv den ile aran limoni olduğu halde, seni gayet de onlara bırakabilirdi gelmek yerine.
Şahsen benimki yıllarca görüşmediğim kv ye bıraktı, hastanede ve sonrasında.
Bence bir nebze olsun iyi hissetmelisin.
Ya böyle yapsaydı, daha mı mutlu olurdun. Emin ol olmazdın canım, yaşadım biliyorum

Bu kadar strese sutunuz gider. Klimayi açınca bebeginizle başka odaya gidin. Ay bence toptan annenizi gönderin. 1 hafta esiniz izin alsin evden. Sonra da idare etmeye çalışın. Mutlaka zor olur ama en azından kafaniz rahat olur. Peynir ekmek yeseniz de yeter

S...tret kov gitsin zorla duruyo zaten ay kafam ativerdi k.bkma ama hak ediyo
Ne kadar ayip!! Kullandiginiz kelimeyi kendinize yakistirdiniz mi!! Degil bir anneye herhangi bir insana bile kullanilamayacak agir bir kufur. Cok yazik hamilesiniz siz de. Sizin cocugunuza ilerde birisi anneni ..... derse ne olur??? Umarim bu uslubu cocuk egitiminde kullanmiyosunuzdur.

Benim annem bana bu eziyeti yapsa derim valla . Abimin cocuklarina aynisini yapmadi diyor. Lahusalik piskolojisi cok farkli hele bi öz annesi. Cocuklarima eger haksizlik yaparsam en doğal haklari cunku şu hayatta tek guvenebilecegin insan annen. Ben de onlarin halinden anlamazsam yapsinlar. Ben hanmefendiye uzuldugum icin kizdm ve soyledm yoksa beni ilgilendiren birsey yok

Bugün aynı şeyi ben yaşadım .KV guvenmedigim için anneme sen gel bir ay kal dedim.ayyy ben gelsem de iki gün kalırım abinin çocuklarını bırakamam yok ben bişey yapamam falan filan insan annesinden de destek goremiyecekse kimin faydası olur ki bizeinşallah Allah güç versin bol süt versin kimseye muhtaç etmesin

Ben aciklamasini yaptim tek tek herkese aciklama yapamam. Böyle evlat ayrimi yapan annelerden nefret ediyorum . Ayrica sinirlendigim icin lafin gelişi soyledm ve kadinin hayatini resmen mahvetms. Ben cocuklarima nasil uslub verecegimi iyi blirim siz merak etmeyin.

Normal dogumdada dikis oluyor ama ben ikisindede tek basimaydim ne logusa yatagi ne agzima lokum veren olmadi ayni sizin gibi esim ben ve cocuklar
Güldürdün beni arkadasım, ne lokumu Allah askına, bize ancak sıkıntı veren oldu desene.
Ama hep diyorum Allah bana gelinime yada kızıma yardımcı olmayı nasip etsin inşallah. Lohusayken dinlendirmeyi, mutlu etmeyi çok isterim..

Etmez canım merak etme, bebeğinle baş başa kalıp da güçsüz olabilmenin imkanı yok çünkü

Konu sahibesi ben seni gayet iyi anliyorum. Bence keske sen buraya yazmasaydn daha cok moralini bozacaklar senin. Sen bebegini düşun ve annen gercekten anlattigin gbiyse ilerde allahm evlatlarima karsi beni fedakar bir anne yap diye dua et takma kafana kimseyi..

Arkadasim anladigim kadarıyla annen evlat ayrımı yapiyor,bunu yaşamayan anlayamaz,inanamaz bende aynı dertten muzdaripım
Benim dogumlarima gelmeyi bırakın hastaneye ziyaretime bile gelmediler,cok cok üzüldüm ama alıştım zor günlerimi hep eşimle beraber atlattim...neler çektiğimi bir Allah birde ben bilirim.
Demek istediğim en güzel günlerinizi böyle sinir ve üzüntü içerisinde gecirmeyin çünkü yaptığınız herşey birbirinize batıyor ya güzellikle konuşup sorunlarınızı aşın yada biran önce kırmadan konuşup annenizi evine yollayın
Bebeginiz hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah

1) lohusayı memnun edebilen Allah un kul henüz görülmedi. Beklentinizi düşürün.

2) oğlum haziran doğumlu, İstanbul da yasıyorum, lohusalığım klima karşısında geçti. Doktora sorduğumda sen nasıl sıcaktan bunalıyorsun bebek için de sıcak iyi değil demişti.
Yine de çok rahatsızsanız başka odaya geçin.

3) dolapta malzeme olmaması annenizin problemi değil, eşinize liste hazırlayın getirsin annenize de söyleyin pişirsin.

4) annenize pinti deme sebebinizi anlamadım. Nasıl bir maddi beklentiniz vardı da bu lafı ettiniz?

5) anneniz kötü biri olabilir. Kayınvalideniz de öyle. Etrafınızda gelip gidip size yardımcı olacak, teyze, kuzen, arkadaş hiç mi kimse yok?

6) ev süpürülmesin, birşey olmaz. Bugün pazardı, eşinizin izin günü ise o yapıverseydi. Anneniz gerçekten hiç bir işe yaramıyor ise alın yeni bir bilet gönderin.
Kadın sizin hakkında düşündüklerini bilse kalmaz zaten..

Sezeryanla dogum yaptim 3.gun salonu supurdum..sezeryani da abartmayin yani..sezeryanlilar 2 haftada ayaga kalkiyor ne demek? Tembellik etmemek lazim..hadi 1 hafta olsun 1 hafta sonra herkes yavas yavas ufak ufak yemegini de yapar isini de.. Annenizle belli ki anlasamiyorsunuz belli ama siz de biraz yapici olun..alisverisi yapsin esiniz ..anne aksama sunj pisir ..deyin mesela..bebegin illaki besigi vardir.klima acikken besigi baska odaya tasiyin.....az kalmis nasil olsa gidecek......ama yok ben dayanamiycam diyorsaniz..anne sen yoruldun bekleme gununu ben de bebege kendim bakmaya alisayim aen istiyorsan daha erken git..deyin.....baska care yok

Konu sahibi burada ananıza sövenlere bakmayın sallamak kolay kendi başına gelince anacım anacım diye dört dönerler.
Klima her odada yok herhalde odanın kapısını kapatırsınız ara ara açarsınız bebekle klima cidden de aynı yerde olmaz bence de.
Yemek konusunda ise pratik şeyler yapabilecek yemeklere girişin. Doğum öncesi dolaba yapıp atsaydınız pratik olurdu.
Ayrıca belli ki lohusa depresyonundasınız annenin gitmesi hiç iyi bir karar gibi gelmedi bana. İtişmeler olabilir ama önemli olan yumuşak atlatmak

İki yuzluluk degil mecburiyet ayri bir sehirdeyim sezaryen oldum esim izin alamiyor ya napsaydim
Unutmayın sizde minicik tiniz 9 ay karnında 2 yıl kucağında taşıdı sizi .
O sizin anneniz gözünüze batmış gibi geliyor bana .
Siz terlemek isteye bilirsiniz ama havalar çok sıcak kadın ne yapsın başka bir odaya götürün bebeğinizi ..

+97656356894325
Çok aklı başında bir yorum olmuş .

Anneler dogumda genelde kızlarından daha çok lohusa depresyonuna giriyor.
Benim annem benim etrafımda durmadan döner hatta hala suyumu bile getirip içirmek ister ama ilk doğumunda bana dünyayı dar etmistiben 2 doğumunda sezeryanla yaptım ve eve geldiğim andan itibaren her işimi kendim yaptım desem yalan olmaz.kimi insan kendini çok naza çekiyor."yan gel yat Osman "modundan hic çıkmaya niyetlenmiyor.bence siz artik kendi işinizi yavaş yavaş yapın.dolabida eşiniz doldursun ki anneniz pisirsin

Yazmayacaktim ama burdan beni eleştirenler söylüyorum . Tamam anneye her zman saygi sevgi annein emeğini hic bir zman ödeyemeyiz ama konu sahibinin anlattiği cok icimi ezdi ve bir sinirle söyledim. Yazmamin sebebine gelirsek dee ben doğuma girdim ve riskli bir doğumdu preeaklampsiydim. Annem 22 saat boyunca ağlamaktan dua etmekten harap bitap düştü. Kişin ortasiydi sularim dondu ve yiyecek hic bir şeyim kalmamişti. Evinden ne var ne yoksa getirdi soframi jazirladi yemeğimi yapti ve komşudan 6 bidon su aldi o soğukta elleriyle yikadi. O arada da kaynanam olacak annemin yaninda kovasiyla kavga cikarip herkese b.k yiyin demeye basladi utanmadan. Annemin hic bir durumu yok ve benm cocugumun beşiğini üstünü başini elinden geldiğince aldi. Daha anlatamadigim neler neler. Şimdi bana kimse anneliğin ne olduğundan bahsetmesn öyle bir anne olmaz bence. Anlamayanlara yeterince aciklama yaptim daha fazla kimseye laf anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…