Burda bahsettiğiniz bambaşka bişey , kadın Yen'i Doğum yapmış. Ben ablamın iki doğumunda da hizmetçi gibiydim ama ablam resmen 180 derece dönmüş gibi öyle saçma ve mantıksız dı ki , napsam da yaranamadım , lohusalık dedim ses etmedim , konu sahibinin annesi gibi yapsaydım sanırım ablam beni boğardı , konu sahibinin şu an içinde bulunduğu durumun sizin deşiklerinizle alakası Yok, bambaşka kulvarlar , anneniz için de başsağlığı diliyorum , mekanı cennet olsunYazdıklarınızı okudum da annenizden bahsediyorsunuz, gerçekten sorununuz olabilir, anneniz gerçekten böyle davranıyor olabilir ama ANNENİZ, sizi, evinizi temizlemesede, yiyip yiyip yatsada böyle konuşmayın... Düşündüm sizin yerinize koydum kendimi bebek konusunda haklısınız, hassasssınız ama ben olsam ne olursa olsun annem için böyle demezdim ki diyorum ki keşke yaşasaydı annemde doğumumda yanımda olsa, böyle yapsaydı... Bilir misiniz şu sözü üzülme derdim var diye sendeki derdi nimet sayanlar var
Ben de ayni yollardan gectim. Allah kotu bir durum verse zaten kafayi kaldirip buraya yazamazdi konu sahibi. Vallahi ben bursada yasiyorum biri su an klimayi gelip kapatsa kurdesen dokerim yeminle. Bunca kaprise gerek yokAynen. Neden bu kadar beklenti? Bende sezaryan oldum eve geldim. Eşimle oğlumu yıkadım, sonra duş yaptım. Yemeklerimi yaptım, bebeğimi emzirdim.
Dışarda lapa lapa kar yağıyordu. Makinaya çamaşır attım ve astım.
Bende de dikiş vardı. Ama nazlanmadım. 1 bardak su istemedim eşimden.
Ne oluyor anlamadım bu insanlara.
Canım kv den ile aran limoni olduğu halde, seni gayet de onlara bırakabilirdi gelmek yerine.Tek bisey olmadi varliği yetiyor çunku çok bencil.
Off off ama offf çok pinti.
Bende ona keza çevrem bile bilir titizligimi.
Dili kötü.
Suratsız.
Yapici degil yikici.
Daha ne olsun daha 3 hafta daha kalicak git de diyemiyorum.
Ağladigimi goruyor neden diye sormuyor bile.
Ayri çok uzak sehirdeyim kv ve görümcelerim ile aram limoni olduğu icin el mahkum o geldi.
Ama offff
Ne kadar ayip!! Kullandiginiz kelimeyi kendinize yakistirdiniz mi!! Degil bir anneye herhangi bir insana bile kullanilamayacak agir bir kufur. Cok yazik hamilesiniz siz de. Sizin cocugunuza ilerde birisi anneni ..... derse ne olur??? Umarim bu uslubu cocuk egitiminde kullanmiyosunuzdur.S...tret kov gitsin zorla duruyo zaten ay kafam ativerdi k.bkma ama hak ediyo
Benim annem bana bu eziyeti yapsa derim valla . Abimin cocuklarina aynisini yapmadi diyor. Lahusalik piskolojisi cok farkli hele bi öz annesi. Cocuklarima eger haksizlik yaparsam en doğal haklari cunku şu hayatta tek guvenebilecegin insan annen. Ben de onlarin halinden anlamazsam yapsinlar. Ben hanmefendiye uzuldugum icin kizdm ve soyledm yoksa beni ilgilendiren birsey yokBence özellikle çocuklu insanlar annelerinin yerine kendilerini koyarak konuşmalı. Bir gün benim de çocuğum tarzlarımız uymuyor diye beni s.trederse diye bir düşünmeli insan.
Bu nasıl bir tabir ayrıca başkasının annesi hakkında
Ben aciklamasini yaptim tek tek herkese aciklama yapamam. Böyle evlat ayrimi yapan annelerden nefret ediyorum . Ayrica sinirlendigim icin lafin gelişi soyledm ve kadinin hayatini resmen mahvetms. Ben cocuklarima nasil uslub verecegimi iyi blirim siz merak etmeyin.Ne kadar ayip!! Kullandiginiz kelimeyi kendinize yakistirdiniz mi!! Degil bir anneye herhangi bir insana bile kullanilamayacak agir bir kufur. Cok yazik hamilesiniz siz de. Sizin cocugunuza ilerde birisi anneni ..... derse ne olur??? Umarim bu uslubu cocuk egitiminde kullanmiyosunuzdur.
Güldürdün beni arkadasım, ne lokumu Allah askına, bize ancak sıkıntı veren oldu desene.Normal dogumdada dikis oluyor ama ben ikisindede tek basimaydim ne logusa yatagi ne agzima lokum veren olmadi ayni sizin gibi esim ben ve cocuklar
Etmez canım merak etme, bebeğinle baş başa kalıp da güçsüz olabilmenin imkanı yok çünküBugün aynı şeyi ben yaşadım .KV guvenmedigim için anneme sen gel bir ay kal dedim.ayyy ben gelsem de iki gün kalırım abinin çocuklarını bırakamam yok ben bişey yapamam falan filan insan annesinden de destek goremiyecekse kimin faydası olur ki bizeinşallah Allah güç versin bol süt versin kimseye muhtaç etmesin
Unutmayın sizde minicik tiniz 9 ay karnında 2 yıl kucağında taşıdı sizi .İki yuzluluk degil mecburiyet ayri bir sehirdeyim sezaryen oldum esim izin alamiyor ya napsaydim
+97656356894325Ne kadar ayip!! Kullandiginiz kelimeyi kendinize yakistirdiniz mi!! Degil bir anneye herhangi bir insana bile kullanilamayacak agir bir kufur. Cok yazik hamilesiniz siz de. Sizin cocugunuza ilerde birisi anneni ..... derse ne olur??? Umarim bu uslubu cocuk egitiminde kullanmiyosunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?