Loğusayim ve kv den değil öz anneden çekiyorum



Keske annemi tanisaniz da ole yazsaniz
 
Mutfakda bisi yoksa yoktur ama öyle bir soyleyisi varki insani yerin dibine sokuyor.
Eziyor yeriyor offfff anlatamiyorum
Sakin olun, anlatabilirsiniz elbette su an lohusalık'ın vermiş olduğu gerginlik var üstünüzde... Kısa sürede toparlanmaya bakın ve annenizi gönderin... Güle güle büyütün bebeğinizi...
 
Yaşli degilmis.Yani lohusa kadının yanında neden kalınır .Tabiki yardımcı olmak için eğer bir faydası yoksa gitse sizin psikolojiniz açısından daha iyi olacak .Yoksa suyumuz etkilenebilir.Annenizin yanında gayet iyi olduğunuzu tek basini ada idare edebileceğinizi gösterin.Belki oda sizi iyi görünce kalmak istemez.
 
Kizlar doğum yapinca niye illaki biri bakmasi gerekiyor?
Niye herkesi başiniza topluyorsunuz?
Tamam sezeryanla olanlari anliyorum dikişli ağrili oluyor yardim gerek .
Oda en fazla iki hafta.
Ben iki tane doğum yaptim ve hic kimse yoktu yanimda .Eşimle beraber öğrendik yaptik.Işten geldimi alirdi cocuğu bende yemek yapardim .
Bazen çok üzülürdüm kimsesiz gibi kendimi değersiz hisederim ama imrenecek durum değil.
Lohusa olmaklada insan yatalak hasta olmuyor.Biraz ayağa kalkin.
Sizde artik yavaş yapin mesela yemek yapabilirsiniz illa manti acmak gerekmiyor.
 
Neden git diyemiyorsunuz ki? Sagol annecim emeklerin icin ama artik basimin caresine bakarim deyin yollayin gitsin
 
İki yuzluluk degil mecburiyet ayri bir sehirdeyim sezaryen oldum esim izin alamiyor ya napsaydim
Iki cocuk dogurdum kimse yanimda kalmadi istemedim zaten yemek yapamadiysam tost yaptim.kocam 9 da isten gelip yemek pisirirdi.sinir olacagima ne kimseye gittim nede cagirdim.evet kolay olmadi halada cok zor.esin destegi onemli.kimseyi cekemem ben mesela kovalarim.esimden destek iste anneninde biletini al tesekkur et gonder.ayroca erkeklere dogum izni var
 
Normal dogumdada dikis oluyor ama ben ikisindede tek basimaydim ne logusa yatagi ne agzima lokum veren olmadi ayni sizin gibi esim ben ve cocuklar
 
Yapmayın ya...

Bu nasıl yorumlar. S...r et demek ne demek. Bir anne için böyle şeyleri nasıl yazıyorsunuz.

Bak konu sahibesi sanırım lohusa depresyonundasın. Bunu annenden çıkarma. O seni karnında taşımış, doğurmuş, büyütmüş. Senin evladın da büyüyünce sana böyle hissetse üzülmez misin? Nefret büyük bir kelime!

Annem öldü 21 gün sonra doğum yaptım. Annemin tek arzusu oğlumu görmekti. Keşke yaşasaydı da nazını çekseydim. Şimdi oğlumu görsün diye kara toprağa gidiyorum.

Pişman olacağın şeyler yapma ve anneni de kocana şikayet etme sakın.
 
Normal dogumdada dikis oluyor ama ben ikisindede tek basimaydim ne logusa yatagi ne agzima lokum veren olmadi ayni sizin gibi esim ben ve cocuklar
En iyisi öyle....bende dikişliydim.
Birazda durumlar bizi zorladi .Kimse teklif etmedi bende kimseden istemedim.
 
Ne kadar anlayışsız insanlarsınız ya ,insan yemeği düşünmüyor o anda sezeryanli da süpürge yapılmıyor, bebeğin zırt pırt kıyafeti yıkanıyor , insan güler yüz sakinlik huzur arıyor, sürekli negatif enerji veren insandan normal insan etkileniyor lohusa kat kat etkilenir, malesef ki insan insan kendi annesinden de çekiyor herkesi kendi annenizle mukayese etmeyin ne insanlar var. Ben çocuğumun altını hastanede almaya başladım , sütümü sağıp kaşıkla verdim Allaha Şükür tek başıma çocuğuma tek başıma baktım ama bebek görme diye bir durum var ona da milleti çağırıyorlarsa temizliğimi de yapacaklar malesef benim de yapmadılar, milleti başıma topladılar bir süpürge yaptıramadım kaynanama , beni o halimle bırakıp bırakıp sokaklarda sürttü , kesinlikle hakkımı bozulan sinirimi helal etmiyorum, benim gibi gelen gideniniz olmuyorsa siz de hiç çekmeyin bir hafta dolana kadar sabredin bida yollayın , yazık annenize Allah ıslah etsin.
 
S...tret kov gitsin zorla duruyo zaten ay kafam ativerdi k.bkma ama hak ediyo
Bence özellikle çocuklu insanlar annelerinin yerine kendilerini koyarak konuşmalı. Bir gün benim de çocuğum tarzlarımız uymuyor diye beni s.trederse diye bir düşünmeli insan.
Bu nasıl bir tabir ayrıca başkasının annesi hakkında
 
En iyisi öyle....bende dikişliydim.
Birazda durumlar bizi zorladi .Kimse teklif etmedi bende kimseden istemedim.
Bende teklif etmedim onlarda gelmedi yani gelip bebegi sevip gittiler.o zamanlar cok aglamistim neden annem ablam boyle diye simdi hic umrumda degil.
 
Valla ben de anlamadim. Bu kadar hakaret bu kadar kocaman laflara gerek var mi? Insan dogum yapacagi zaman en azindan buzdolabini doldurmaktan acizse anasindan ne beklemeli ki?
 
Valla ben de anlamadim. Bu kadar hakaret bu kadar kocaman laflara gerek var mi? Insan dogum yapacagi zaman en azindan buzdolabini doldurmaktan acizse anasindan ne beklemeli ki?
Aynen. Neden bu kadar beklenti? Bende sezaryan oldum eve geldim. Eşimle oğlumu yıkadım, sonra duş yaptım. Yemeklerimi yaptım, bebeğimi emzirdim.

Dışarda lapa lapa kar yağıyordu. Makinaya çamaşır attım ve astım.

Bende de dikiş vardı. Ama nazlanmadım. 1 bardak su istemedim eşimden.

Ne oluyor anlamadım bu insanlara.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…