Öz annen olduğuna emin misin çok şaşırtıcı anneniz değilde dusmaniniz gibi anlatmissiniz her seferinde bu kadar varlığı gerekssizse neden geldi yada anlasamiyorsaniz çünkü lohusalıkta huzur önemli süt verimi için . Bide anne sonuçta bu kadar ağır kelimelerle bahsetmeniz garip geldi :s
Sakin olun, anlatabilirsiniz elbette su an lohusalık'ın vermiş olduğu gerginlik var üstünüzde... Kısa sürede toparlanmaya bakın ve annenizi gönderin... Güle güle büyütün bebeğinizi...Mutfakda bisi yoksa yoktur ama öyle bir soyleyisi varki insani yerin dibine sokuyor.
Eziyor yeriyor offfff anlatamiyorum
20 gun sonra donus bileti
Antalyanın sıcağında klimasız yaşlı bir kadın diye ele alsak olayı sizde haklısınız ama oda haklı
Menepozlu mu?51 yasinda
Iki cocuk dogurdum kimse yanimda kalmadi istemedim zaten yemek yapamadiysam tost yaptim.kocam 9 da isten gelip yemek pisirirdi.sinir olacagima ne kimseye gittim nede cagirdim.evet kolay olmadi halada cok zor.esin destegi onemli.kimseyi cekemem ben mesela kovalarim.esimden destek iste anneninde biletini al tesekkur et gonder.ayroca erkeklere dogum izni varİki yuzluluk degil mecburiyet ayri bir sehirdeyim sezaryen oldum esim izin alamiyor ya napsaydim
Normal dogumdada dikis oluyor ama ben ikisindede tek basimaydim ne logusa yatagi ne agzima lokum veren olmadi ayni sizin gibi esim ben ve cocuklarKizlar doğum yapinca niye illaki biri bakmasi gerekiyor?
Niye herkesi başiniza topluyorsunuz?
Tamam sezeryanla olanlari anliyorum dikişli ağrili oluyor yardim gerek .
Oda en fazla iki hafta.
Ben iki tane doğum yaptim ve hic kimse yoktu yanimda .Eşimle beraber öğrendik yaptik.Işten geldimi alirdi cocuğu bende yemek yapardim .
Bazen çok üzülürdüm kimsesiz gibi kendimi değersiz hisederim ama imrenecek durum değil.
Lohusa olmaklada insan yatalak hasta olmuyor.Biraz ayağa kalkin.
Sizde artik yavaş yapin mesela yemek yapabilirsiniz illa manti acmak gerekmiyor.
En iyisi öyle....bende dikişliydim.Normal dogumdada dikis oluyor ama ben ikisindede tek basimaydim ne logusa yatagi ne agzima lokum veren olmadi ayni sizin gibi esim ben ve cocuklar
Bence özellikle çocuklu insanlar annelerinin yerine kendilerini koyarak konuşmalı. Bir gün benim de çocuğum tarzlarımız uymuyor diye beni s.trederse diye bir düşünmeli insan.S...tret kov gitsin zorla duruyo zaten ay kafam ativerdi k.bkma ama hak ediyo
Bende teklif etmedim onlarda gelmedi yani gelip bebegi sevip gittiler.o zamanlar cok aglamistim neden annem ablam boyle diye simdi hic umrumda degil.En iyisi öyle....bende dikişliydim.
Birazda durumlar bizi zorladi .Kimse teklif etmedi bende kimseden istemedim.
Valla ben de anlamadim. Bu kadar hakaret bu kadar kocaman laflara gerek var mi? Insan dogum yapacagi zaman en azindan buzdolabini doldurmaktan acizse anasindan ne beklemeli ki?Yapmayın ya...
Bu nasıl yorumlar. S...r et demek ne demek. Bir anne için böyle şeyleri nasıl yazıyorsunuz.
Bak konu sahibesi sanırım lohusa depresyonundasın. Bunu annenden çıkarma. O seni karnında taşımış, doğurmuş, büyütmüş. Senin evladın da büyüyünce sana böyle hissetse üzülmez misin? Nefret büyük bir kelime!
Annem öldü 21 gün sonra doğum yaptım. Annemin tek arzusu oğlumu görmekti. Keşke yaşasaydı da nazını çekseydim. Şimdi oğlumu görsün diye kara toprağa gidiyorum.
Pişman olacağın şeyler yapma ve anneni de kocana şikayet etme sakın.
Aynen. Neden bu kadar beklenti? Bende sezaryan oldum eve geldim. Eşimle oğlumu yıkadım, sonra duş yaptım. Yemeklerimi yaptım, bebeğimi emzirdim.Valla ben de anlamadim. Bu kadar hakaret bu kadar kocaman laflara gerek var mi? Insan dogum yapacagi zaman en azindan buzdolabini doldurmaktan acizse anasindan ne beklemeli ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?