- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
iyide canım biraz ağırlığını koy, ne demek annem yanımda yok.. gerekirse konusmasınlar ama annen yanında olsun. nasıl onun cocugunu eviyse,senin anneninde cpcugunun evi. böyle terbiyesizlik olmaz
arkadaşlar çok kötü durumdaym..daha önce açtığım konumda kaynanamla kaynım gelecekler demiştim..geldiler..doğumdan 3 gün önce geldi..hastanede annemle kavga ettiler..eşim büyük tepki gösterdi ve annemle şu anda küsler..annem evime bi kere geldi onların yüzünden..kadının yüzüne bakmaya dayanamıyorum..surat asıyorum diye de hergün eşimle tartşıoyrum ve evin içi gerginlikten geçilmiyor.ikiyüzlülük yapıp eşimin yanında konuşayım diyorum kendime ama karakterim el vermiyor olmuyor..bebeğime konsantre olmaya çalışıyorm ama yapamıyorum..hergün annemde yanımda olmalıydı diyorum,ağlıyorum hep....ev işi yapmıyor,sadece oğullarına yemek yapıyor..yemişim yememişim umrunda değil..eşim oldugunda o soruyor yemek yedinmi açmısın diye o ilgileniyor..kanamam var pijamalarım batıyor,sırılsıklam terliyorum sırtıma havlumu koyacak kimsem yok..çok kötüyüm..korkuyorm kendimden..ölsem diyorum..bebeğimi anneme vermezler,onun annesinin bakmasını da istemiyorum...bebeğim ortalarda rezil olacak..yarın birgün bebeğimin kırkı cıkacak ,mevlütü olacak.kırkında benim ailem olup onların ki olmayınca evde daha büyük kıyamet kopacak..hergün bunları düşünüyor deliriyorm..Allahım yardım etsin..dua edin lütfen.yabancı insanların birbirleine duaları kabul olurmuş..
acmısın diye sormuyor ne demek yaaa, oraya boru diyemi gelmiş,oğluna hizmet içinmi gelmiş.. doğum yapan sen,hizmet oğluna bu nasıl iş!! ben buyuk konusmayayım ama suan ki aklımla kovarım gibi geldi
oğlunun yanında sakın onun iş yapmasına izin verme,biraz yorul ama ilerde annem sana yardım etti dedirtme dicem burdaki kızlar ayyy ne fena kız dicek
mesela bugün 3 makine çamaşır attım makine..bir makine şimdi çıktı onları asmaya gidicem.kadın kalkıpta ben yapıyım demiyor...oğlu uyuro çünkü..kalkınca yapacak ona göstermelik...
kusura bakma da kayınvalidende suç yok
sen neden yattığın yerden kalkıyorsun ki
vallahi bu kadınlara kayınvalide koca kullanma klavuzu bastırıp dağıtıcam siz bu kadar saf olursanız daha çok ezilirsiniz lütfen git derhal yat ve sakın sakın kalkma tuvalete bile giderken kayınvalidene seslen
bu ne ya çamaşır asıcam diyor kendine kastın var herhalde hiç bu kadar garip şey duymadım
külkedisi misin sen hoşuna gidiyor bence ileride çocuklarına ben babanenizden çok çektim demek için mi böyle eziyet ediyorsun kendine...
afedersiniz de ben lohusa olucam isterlerse halının ortasına yapsınlar kalkmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?