- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
tşkler yorumun için canım..Annem gelemiyor çünkü hasta,hasta çünkü ben daha hastanedeyken kaynanamla annem tartıştıkları için eşim sert çıktı ve annemle araları açıldı..Dahası da var annem hasta olmasa bile eşim evde olduğu zaman gelemiyeckti...acıl dediğim çamaşırlar benim pijamalarım..emzidiğim için her pijamayı giyemiyorm,kanamamda olduüu için çabuk kirleniyorlar..değişip değişip giymek zorunda kalıyorum onun için .makinenin birinde de kaynımla kaynanamın çamaşırları vardı..ayarlarını bilemezmiş bana attırdı makineye..sonrada asmadı..
annen gelemiyor da ablan da mı yok teyzen de mi yok kimse mi yok yani annenin yerini tutabilecek...
arkadaşlar çok kötü durumdaym..daha önce açtığım konumda kaynanamla kaynım gelecekler demiştim..geldiler..doğumdan 3 gün önce geldi..hastanede annemle kavga ettiler..eşim büyük tepki gösterdi ve annemle şu anda küsler..annem evime bi kere geldi onların yüzünden..kadının yüzüne bakmaya dayanamıyorum..surat asıyorum diye de hergün eşimle tartşıoyrum ve evin içi gerginlikten geçilmiyor.ikiyüzlülük yapıp eşimin yanında konuşayım diyorum kendime ama karakterim el vermiyor olmuyor..bebeğime konsantre olmaya çalışıyorm ama yapamıyorum..hergün annemde yanımda olmalıydı diyorum,ağlıyorum hep....ev işi yapmıyor,sadece oğullarına yemek yapıyor..yemişim yememişim umrunda değil..eşim oldugunda o soruyor yemek yedinmi açmısın diye o ilgileniyor..kanamam var pijamalarım batıyor,sırılsıklam terliyorum sırtıma havlumu koyacak kimsem yok..çok kötüyüm..korkuyorm kendimden..ölsem diyorum..bebeğimi anneme vermezler,onun annesinin bakmasını da istemiyorum...bebeğim ortalarda rezil olacak..yarın birgün bebeğimin kırkı cıkacak ,mevlütü olacak.kırkında benim ailem olup onların ki olmayınca evde daha büyük kıyamet kopacak..hergün bunları düşünüyor deliriyorm..Allahım yardım etsin..dua edin lütfen.yabancı insanların birbirleine duaları kabul olurmuş..
kusura bakma da kayınvalidende suç yok
sen neden yattığın yerden kalkıyorsun ki
vallahi bu kadınlara kayınvalide koca kullanma klavuzu bastırıp dağıtıcam siz bu kadar saf olursanız daha çok ezilirsiniz lütfen git derhal yat ve sakın sakın kalkma tuvalete bile giderken kayınvalidene seslen
bu ne ya çamaşır asıcam diyor kendine kastın var herhalde hiç bu kadar garip şey duymadım
külkedisi misin sen hoşuna gidiyor bence ileride çocuklarına ben babanenizden çok çektim demek için mi böyle eziyet ediyorsun kendine...
afedersiniz de ben lohusa olucam isterlerse halının ortasına yapsınlar kalkmam...
arkadaşlar çok kötü durumdaym..daha önce açtığım konumda kaynanamla kaynım gelecekler demiştim..geldiler..doğumdan 3 gün önce geldi..hastanede annemle kavga ettiler..eşim büyük tepki gösterdi ve annemle şu anda küsler..annem evime bi kere geldi onların yüzünden..kadının yüzüne bakmaya dayanamıyorum..surat asıyorum diye de hergün eşimle tartşıoyrum ve evin içi gerginlikten geçilmiyor.ikiyüzlülük yapıp eşimin yanında konuşayım diyorum kendime ama karakterim el vermiyor olmuyor..bebeğime konsantre olmaya çalışıyorm ama yapamıyorum..hergün annemde yanımda olmalıydı diyorum,ağlıyorum hep....ev işi yapmıyor,sadece oğullarına yemek yapıyor..yemişim yememişim umrunda değil..eşim oldugunda o soruyor yemek yedinmi açmısın diye o ilgileniyor..kanamam var pijamalarım batıyor,sırılsıklam terliyorum sırtıma havlumu koyacak kimsem yok..çok kötüyüm..korkuyorm kendimden..ölsem diyorum..bebeğimi anneme vermezler,onun annesinin bakmasını da istemiyorum...bebeğim ortalarda rezil olacak..yarın birgün bebeğimin kırkı cıkacak ,mevlütü olacak.kırkında benim ailem olup onların ki olmayınca evde daha büyük kıyamet kopacak..hergün bunları düşünüyor deliriyorm..Allahım yardım etsin..dua edin lütfen.yabancı insanların birbirleine duaları kabul olurmuş..[/
bu nedir bize çektirdikleri. en mutlu anlarımızı zehir ediyorlar. ben 2 günlük lohusayken kalktım. yemekti bulaşıktı çünki 2 çocuğum daha var onlar aç. hanım efendi klimanın önünde bacaklarını ayırıp yattı ben sürünerek işe düştüm.
son gelişmeleri yazıyorum arkadaşlar..kv. ile yine büyük bir tartışma yaşandı ve eşim yine ailesinin tarafında oldu..bana patladı..bende sabahında bebeğimi alıp annemlere gittim..bunun üzerine eşim annesini,kardeşini evden yollamış 4.günün sonunda yeminler sözler karşılığında evime geri döndüm..şimdi annesinin babasının sözü geçmiyor evde..bi daha ben varken de yokken de evime gelemiyecekler..benim yaşadığım şehre geldiklerinde de torunlarını görecekler ama evimde değil..tanıdıklarında kalacaklar..benim ailemde eşim varken evime gelmiyecek..aile ilişkilerimiz bitti anlıyacağgınız..
kötü olmuş, aileler yatılı kalamıcak yani hiç, umarım eşin fikrini değiştirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?