lohusa depresyonuı dedikleri şeyi yaşıyorum sanırım..

isabet olmuş.. En nefret ettiğim şey aynı şehirdeyken yatıya kalınması evli evine köylü köyüne..

konuyu sonuna kadar okudum okudum sonra kapattım tekrar açtım yazmadan edemedim,bu konuda bende o kadar çok doluyum ki şuanda ne dicemi gerçekten bilmiyorum,öfkemin yine tavan yaptığını hissediyorum sadece.Bu kadınlardan kurtuluş yok bacılar,evet bi arkadaşında dediği gibi ne kadar kötü olursa olsun oğullarına öyle gelmiyo işte,niye yaptıklarını görmezler bende anlamış değilim,tamam annedir tabiki kıymeti değeri bilinicek ama bu ve bunun gibi olayları yaşayanlar ezilmesin artık ya!!!Kaynana herşeyi alt üst etsin,eşine anlat eşinle kötü ol,sonuç durum dahada beter.Konu sahibi arkadaşım boşver düşünme bunları bak eninde sonunda gitmişler ya evinden,böylesi daha iyi olmuş boşver huzurunu kaçıramazlar hiç değilse.Mevlüte annende gelicek ellbette bunları düşünme yarası olan gocunsun,güzelce kırkınızı çıkarırsınız allahın izniyle.Kaynının çamaşırlarının sizin makinede ne işi varmış ayıp be!

cok ama cok uzuldum
Ben de 6aylik bir anneyim
Insanin gebelikte ve lohusalikta ne kadar destege ihtiyaci olabilecegini cok iyi bilirim

Bedenen destek olmak bir yana ruhen de cok yipraniyor insan
Sen kotunun kotusu olsan sirf cocugunu emzireceksin diye anlayisli olmaliydi esin

Herseyi bosver esinle en buyuk sorunun

Bir sure bebegine odaklan onun bugunleri cabuk gececek tadini cikar
Sonra esinle sorunlarini cozebilirsin umarim

Umudunu yitirme
Elbet gercek yuzler bir bir cikacak ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…