Lohusa iken kv yardıma gelsin mi?

Bence de öyle .. çat pat yapmayı ,yapmış olmak için yapmayı da sever bazıları ..yani ,yanındayım ,sevgimi hisset fakat çok bişey bekleme :)

Benimki değil :) yalnız fazlaca bunalmış ..
Değilse şanlısın:) ben kaynana ve kayınbabalara birsey olmazcılar diyorum mesela, çünkü çocuklar konusunda zararlı tehlikeli ne varsa önlem almak yerine, hemen birsey olmaz diyorlar, umursamaz laylaylom havada bakıyorlar torunlara, örnek benimkiler

Benimkiler de tam tersi ..bazen, bu kadar önlem yeterli değil ,bir de kafes yaptırın diyorum :)

Eee artık alışmışsınız lafına..İşe yaramasalar bile bebeklerin gaz ve ağlama nöbetlerinde yanında birinin olması psikolojik açıdan rahatlama sağlıyor.. Sağlıkla kavuşun bebeğinize..

Arkadaşınız deli saçmalamış. Evde küçük çocuğunuz var, doğum yapacaksınız. Uykusuzluk ve açlık ile mücadele ederken o 2 ufaklık tüm vaktinizi alacak.birinin sizi beslemesi ve dinlenmeniz için hem küçükle hem büyükler yeri geldiğinde ilgilenmesi lazim

benim kv ile çok şükür aram iyi, gelmek istiyor ama ben istemiyorum açıkcası. eşim kırılmasın diye Allah nasip ederse ben zaten doğum izninde hep bebeğin yanında olucam, sen de yıllık iznini alacaksın. ben kendimi toparlayınca zaten bakarım bebeğe başka çocuğumuz yok nasılsa dedim. açıkcası çok istemiyorum gelmesini. o halimle bi de kv nin diyecekleriyle karışmasıyla uğraşamam diyorum

Eşin bunu kabul etmez,hadi etti diyelim, sen hastanede doğum yapar yapmaz o sevinçle ailesini arar haber verir, aileside senle birlikte geçerler eve. Rest çekmek bir işe yaramıyor her evlilikte
Oyyy dur hele yaa. Şimdiden stres yptımm ben :) büyük kavga ettik eşimle o dönemde şuan da aynını yaparsa da kendi bilir valla ben deneyeceğim yinede şansımı...

Benim yanimda Allah razi olsun annem vardi temizlik yemek hep annem yapti ama pskilojim beter oldu. Eger tekrar dogurursam kimseyi istemem yanimda

Doğumuna gelince lohusalikta da burnundan getirir ama doğumdan 2 ay sonra gelse daha iyi
Benim iki dogumumda da gelen giden çok oldugu icin ilk ay birine ihtiyacim oldu. Kendi annem yardim etti sagolsun.O uzak olsa kv isterdim.Bebegin kirki ciktiktan sonra gerek duymamistim ilk zamanlar zor oldu. Aslinda o da zor degil de iste milletimiz gezmeyi sevdigi için hemen bebek gelen eve ususuyorlar

Şu yorumunuza belki bin kere katılıyorum. Çocuk sarılık oldu, bişey olmaz. Üstü açık uyutmuşsun, bişey olmaz. Sünnet oldu ağrısı var, bişey olmaz. Bişey olması için Allah korusun ne olması gerekiyo acaba?

doğumdan sonra annem ve kayınvalidem dönüşümlü kaldılar yanımda, hatta bebek 1 aylıkken gidip bir kaç ay benim yanlarında kalmışlığım var. allah razı olsun hem bana hem çocuğuma çok iyi baktı ilgilendi, 2. yi doğursam yine çağırırım yine giderim.

Aynen bende nefret ediyorum o konudan, insanlar bebek görmeye öyle meraklı ki, hemen lohusa kadının evine damlıyorlar ilk günlerde

Çocuk yaşadığı nefes aldığı sürece, geri kalan her tehlikeli zararlı ne varsa hepsine birşey olmaz diyorlar, çok sinir oluyorum bu huylarına, Çünkü ağlarsa anam ağlar gerisi 3 gün ağlar diye bir söz var ya, çocuklara Allah korusun birşey olsa, en çok ağlıcak olan annedir, kaynana kayınbaba kaç gün ağlıcak, o yüzden onlar rahat herşeye birşey olmaz diyorlar

Kızlar son durumumuz söyle
Kendisi dogumdan bir ay sonra gelebilecekmiş. Eşimde sana yardimi dokunmayacaksa ne anladim bu işten diyor. Bende olsun hayirlisi demek buymus oda masraf edip gelecekti,soyleriz hic gelmesin dedim esimde kabul etti.
Ilk cocukta bana 2 haftalik iken sanirim misafir gelmisti, pek oturmadilar ama eve ceki düzen ver cay koy cocugu kendini hallet derken mahvoluyordum. ama ikinciye buyuk konusmim misafir hemen kabul etmem hatta whatsappimi o aralar silmeyi dusunuyorum:) rahatsizim toparlanamadim filan derim herhalde.akrabalar hastahaneye gelir bide kirki cikinca gelir(yakin arkadasima ben sıkılınca giderim yada onu cagiririm.o ayri tabii)

Yorumlariniz icin tek tek tsk ederim:))

Ne kadar iyi olursa olsun hormonlar... ben lohusa iken ağzından alevler fışkıran bir ejderhaya dönüşmüştüm. Elimde değildi. Tamam torunu gormek hakkı vs. Ama mümkünse bir zaman sonra gelsin. Nasıl psikolojide olacağınızı bilemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…