Lohusa iken kv yardıma gelsin mi?

Oh kurtulmuşsun kaynanadan ne güzel valla:))

Kaynanalar lohusa psikolojisinden anlamıyorlar ki, bebek doğmadan hastanede bekliyorlar,dogunca da hemen eve senle beraber gelip nöbet bekliyorlar başında ve torun devamlı kendi kucağında olsun istiyorlar,sanki çocuğu onlar doğurdu annesi onlar hayret bişey, üstüne bi de lohusa halinle sen hizmet ediyon ona

HAYIRRRRR kime çağırma gelmesin dediysem kim çağırdıysa pişmaaaaaan.arkadaşın çok doğru söylemiş.

HAYIRRRRR kime çağırma gelmesin dediysem kim çağırdıysa pişmaaaaaan.arkadaşın çok doğru söylemiş.
Canım ben çağırmadıgım halde geldi kaynanam ve lohusaligimı zehir etti, Çünkü eşim haber verdi. Kaynanalar oğlu haber verirse bebek doğacak diye anında geliyorlar, gelinin düşünceleri önemsiz onlar için

Çok iyi anlıyorum ama özellikle çağırıp destek beklemek boşuna bence.iyi niyetle çağıranlar hayal kırıklığına uğruyor.ama mecburiyetler işte.

Üç kızımın doğumu da da gebeliklerimin 7. Ayında geldi kayınvalidem
Ve bebeklerim üç aylık olana kadar benimle kaldı
O süreç içindebırakmadı ki bir bardak suyunu kendim içeyim
Afedersiniz wc ye kalksam " nereye kızım" derdi hani ben birşey yapacaksam o kalkıp yapacak ben kalkmayayım
Asla unutamam üstümdeki emeklerini
Sonraki senelerde de hep " bu gece ağladı sen uykusuz kaldın ben ona bakayım sen git yat kızım" der yatırırdı beni gündüzleri
Canım annem daha bugun konuştuk tansiyonu yüksek biraz allahım ona şifa versin sağlıklı uzun ömür versin inşallah
Hani ben kendi tecrübelerimden yola çıkarak çağırın gelsin derim

Kisiden kisiye degisir. Ben benimkini cagirmam mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…