Lohusa şeysi mi ne

mymb06

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
394
108
323
kızlar selam. 29 Nisa'nda Doğum yaptım. Annem yanındaydı bu güne kadar herşey güzeldi. Ama annem yarın gidiyor bende sürekli bir ağlama hissi. Çocuğumla ilgilenemiyorum diye de suçluluk hissediyorum. Diğer yandan annemsiz günlük hayatta yaptığım şeyleri Nası yapcam kara kara onu düşünüyorum. Var mı benim gibi olan derdimi paylaşıcak kimse

Annem i evlatlık alacam ben de en sonun da hep yanım da Olsun istiyorum .
Kadın benden bıktı .
Gelince çok mutlu oluyorum .
Lohusa şeysi değil anne sevgisi çok şefkatli ler çünki eşim annem gibi anlamaz ki beni :KK200:

Benim bebegim gazli bi bebekti o yuzden gunduz sadece bebekle ilgilenip aksam esim gelince yaptim diger tum isleri.Allah kolaylik versin zor bir donem ama geciyo merak etme ;)

Benım yanımda sadece esım vardı...
Dogumun sabahı eve cıktık
O olmasa napardım bılmıyorum alt temızlemeyı bıle esım ogrettı...

Cok degısık ruh hali lohusalık... gecıcek bu zor gunler...

Öncelikle hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün :) İlk bebekte anne biraz karışık oluyor ruh hali olarak yardımcı biri olsun istiyor hele ki kendi annesiyse :KK15: bi de anneniz uzaktaysa varlığına alışmanızdan da kaynaklanıyor olabilir. Sağlıkla büyütün kuzunuzu:nazar:

Iki dogum yaptim ama hic yaşamadım lohusa seysi denen seyi , ilk bebegimde yapayalnizdim size tek soyleyebilecegim her bebegim derdinden en iyi annesi anlar ve en iyi annesi bakar o yuzden hic telaslanmayin bebege nasil bakarim diye hatta keyfini cikarin hicbir zaman bu kadar minik olmayacak inanin endise edecek hicbirsey yok

:KK17::KK17::KK17:Biz beş kardeşiz ben en küçüğüm. Benim kuzum da dokuzuncu torun. Haliyle çocuklar da torunlar da annemin elinden geçmiş. Kendine has bir tarzı var kadının özgüveni tam haliyle. Tabi Annm olmasının da etkisi büyük ki o yanındayken ki süreçte o kadar alıştım ki yaptığım herşeyi ona danışarak yapmaya Düşünsenize terlediğimi farkedip hemen sırtıma havlu getiren, kaç saat oldu bişeyler ye süt olsun diye diye dolaşan canlı ertesi gün evde Yok :eek::110: bilmiyorum anlatabildim mi ama içim çok sıkıldı. Bide şu içime oturan ağlama isteği geçse herşey daha güzel olacak inanıyorum

Annem i evlatlık alacam ben de en sonun da hep yanım da Olsun istiyorum .
Kadın benden bıktı .
Gelince çok mutlu oluyorum .
Lohusa şeysi değil anne sevgisi çok şefkatli ler çünki eşim annem gibi anlamaz ki beni :KK200:
Kesinlikle katılıyorum annemi evlatlık almak çok mantıklı :anne: eşim de sağolsun çok ilgili çok anlayışlı. Ama işte anne en nihayetinde yeri apayrı. Bu arada biz kızımla gececiyiz. Hayırlı geceler herkese

Back
X