- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.981
OOOyyyyyyyy şok şok şok güzel hepsi nasıl heveslendim simdi bi bilsen
oglusun makasımı secti yani simdi bide cetelden 2 tane koymussun mühendismi olsun istiyosun yoksa
Sevilenolmak, maşallah paşaya makası seçmiş belli ki cerrah olacakPartiniz çok güzel geçmişe benziyor, her şeyden önce aileyle, geçememesi mümkün değil zaten. Hazırlıklarda çok güzel, darısı bize inş. Doğum günü hazırlıkları için fikir topluyordum, diş partisi de yaparız evellallah
sen hangisini aldın canım mama sandalyelerinin? bizimki kız olduğu için kalpli olanı tercih ettik biz.
Size de kocaman bir maşallah şekercik, demek yürüteci kırdı sizin paşaerkek adam kırar döker kim ne karışır. valla benim kız da henüz kırma vukuatı yok ama baya hareketli maşallah. yürüseler zaten kilolar gidecek diye mutlu oluyorum ben
slm kızlar nasılsınız bakalımarada gelip yazdıklarınızı okuyor ve geri çıkıyorum, biliyorsunuz Adana'dayım fazla giremiyorum gelen gidenden fırsat olmuyor, ev kabul günü gibi geldiğimi duyan damlıyor İrem tüm gününü anneannesi dedesi ve teyzesiyle geçiriyor, bizimkiler korkmuşlar çocuk bizi unutmuştur gelince yerini yadırgayacak korkacak bizden diye ama bizimki öyle güler yüzle atladı ki kucaklarına hepsi şokta hala, sevinçten deli oldular İrem hanım dede demeye başladı. Dedesini görünce diyor, hani kızım dede neredeymiş dediğimizde dedde ge dedde gel ge diyor babam için çok büyük moral oldu İrem. çünkü babam düşmüş ve kolunu kırmış omuzdan, askıda dolaşıyor şimdi. İrem'i kucağına alamıyor istediği gibi ama dedde deyip cilve yapışı yetiyor dedesine, babamın keyfine diyecek yok yani. ben bol bol dinleniyorum, gece yine İrem'le ayaktayım eski düzenine dönmedi henüz ama gündüz yatıp uykumu alıyorum ev boş olduğu zamanlarda.
sevilenolmak fotolara bayıldım canım maaşallah teyzeme çok güzel olmuş
evet şekercim müthiş hareketli oldular dediğin gibi, bizimki örümceğinde baya baya adım atmaya başladı. anneanneside burada örümcek almış ona. dün ilk kez kendi kadar bir bebekle aynı ortamda oldu İrem, kızı yoluyordu bizim cadı. benim yanımda melek ama kendi gibi birini görünce cadılaşıyor, saçlarına ve gözüne atıyor elini direk, korktum açıkcasıgeldiğimizde senin kuzuyu iyi korumamız lazım
bizden şimdilik bu kadar, gelirim tekrar kendinize iyi bakın güzeller
kızlar merhaba..biz de dun 2.ay asımızı olduk.aksam hafıf ateslendı ama gectı.ama bugun cok hzursuz bebegım uykusunda aglıyo dalamıyor uykuya bır turlubenım kız bu ay az kılo almış dıye uzuldum bende dun,dogum kılosu 3430 gecen ay 1.1 kılo almıştı bu ay 700 gr almış 5300 olmuş boyu da 59 cm.sutum pek yağlı degıl sanırım ne yapabılrım daha kalıtelı sut ıcın bıseyler yazarsanız sevınırım kızlar..
Slm kızlar.Bu ara çok misafirim vardı bugün gündüz yarın akşam.....Biraz mola verdim birazdan tatlı ve böreğimi yapacağım.Kuzular nasıl?7.ay kontrolümüze 1 hafta kaldı .İnşallah bol ek gıda çeşidi verir dr teyze.Sıkıldık biz artık aynı şeyleri yemekten.Vuslat aynı sıkıntı bizde de var.Babasında bile eğer beni görecek bir pozisyondaysa durmuyor.Bir yere yatırıp yan odaya bile gidemiyorum katıla katıla ağlıyor dönencesi filan da kesmiyor artık.Allahtan çok zayıf taşıması kolay.
lohusalık nasıl bır durum zormu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?