Lohusalar kulübü

selamlarrr herkese biz geldikk

artık iyice hareketlendik biz sürekli kıpır kıpır yürümeye baslayınca nasıl zaptetcem bilmiyorum örümcegimizide 1 hafta kullanabildik sadece onu bile hasat ettik yani düsünün :76:evelsi gün oturuyodu arkasındaki yastıgı düzeltirken arkası arkasına düstü sükürki bişey olmadı yavas düstü aglamadı bile sıpa bide gülüyor sabahta besige kafa atıyodu kıpır kıpır kıpırdakkkanası kılıklı nolacakk

Son düzenleme:
Selam kuzucuklarrrrrr

Ben geldimmm.. Ankara'dayım.. bebito nezleli gibi.. burnu akıyo ( Oysa ki istanbul'da cesaret toplamıştım dışarı çıkıcaktık ama malesef hastayken cıkaramam..

Diş buğdayımız çok güzeldi kızlar... Aileyle yapılan herşey güzel.. Allah eksikliklerini göstermesin.. fotoları ekliyorum size...

rooa'cım ben de unnadodan aldım dun.. inşallah pişman olmayız mama sandalyesi çok rahatlatıcak bizi eminim...

ben geldim vuslat gitmiş ohh negüsel :) şekercim efett çok hareketlendiler maşallahhh çok yorulucaz daha :))

ya kızlar biz istanbul'da 6 ay aşımızı olduğumuzda ben dedim ki, 1 yaşına kadar rahatız ohh.. hemşire dedi ki, kızamık salgını var. 1 yaş aşısı bazen 7. ayda yapılıo sağlık ocağınıza danısın dedi. kafam bulandı...

neyse siz de bilin istedim..

buyrun fotolar..

OOOyyyyyyyy şok şok şok güzel hepsi nasıl heveslendim simdi bi bilsen

oglusun makasımı secti yani simdi bide cetelden 2 tane koymussun mühendismi olsun istiyosun yoksa

Sevilenolmak, maşallah paşaya makası seçmiş belli ki cerrah olacak Partiniz çok güzel geçmişe benziyor, her şeyden önce aileyle, geçememesi mümkün değil zaten. Hazırlıklarda çok güzel, darısı bize inş. Doğum günü hazırlıkları için fikir topluyordum, diş partisi de yaparız evellallah
sen hangisini aldın canım mama sandalyelerinin? bizimki kız olduğu için kalpli olanı tercih ettik biz.

Size de kocaman bir maşallah şekercik, demek yürüteci kırdı sizin paşa erkek adam kırar döker kim ne karışır. valla benim kız da henüz kırma vukuatı yok ama baya hareketli maşallah. yürüseler zaten kilolar gidecek diye mutlu oluyorum ben

slm kızlar nasılsınız bakalım arada gelip yazdıklarınızı okuyor ve geri çıkıyorum, biliyorsunuz Adana'dayım fazla giremiyorum gelen gidenden fırsat olmuyor, ev kabul günü gibi geldiğimi duyan damlıyor İrem tüm gününü anneannesi dedesi ve teyzesiyle geçiriyor, bizimkiler korkmuşlar çocuk bizi unutmuştur gelince yerini yadırgayacak korkacak bizden diye ama bizimki öyle güler yüzle atladı ki kucaklarına hepsi şokta hala, sevinçten deli oldular İrem hanım dede demeye başladı. Dedesini görünce diyor, hani kızım dede neredeymiş dediğimizde dedde ge dedde gel ge diyor babam için çok büyük moral oldu İrem. çünkü babam düşmüş ve kolunu kırmış omuzdan, askıda dolaşıyor şimdi. İrem'i kucağına alamıyor istediği gibi ama dedde deyip cilve yapışı yetiyor dedesine, babamın keyfine diyecek yok yani. ben bol bol dinleniyorum, gece yine İrem'le ayaktayım eski düzenine dönmedi henüz ama gündüz yatıp uykumu alıyorum ev boş olduğu zamanlarda.

sevilenolmak fotolara bayıldım canım maaşallah teyzeme çok güzel olmuş

evet şekercim müthiş hareketli oldular dediğin gibi, bizimki örümceğinde baya baya adım atmaya başladı. anneanneside burada örümcek almış ona. dün ilk kez kendi kadar bir bebekle aynı ortamda oldu İrem, kızı yoluyordu bizim cadı. benim yanımda melek ama kendi gibi birini görünce cadılaşıyor, saçlarına ve gözüne atıyor elini direk, korktum açıkcası geldiğimizde senin kuzuyu iyi korumamız lazım

bizden şimdilik bu kadar, gelirim tekrar kendinize iyi bakın güzeller

01vuslat bak bak sen sunlara irem tam olacak desene hakkını arayacak
rooa evet canım örümcekle hoplayacagım derken oturacagı yeri bide müzik calan yeri vurarak nakavt etti
yenisi gelecek bakalım

Son düzenleme:
OOOyyyyyyyy şok şok şok güzel hepsi nasıl heveslendim simdi bi bilsen

oglusun makasımı secti yani simdi bide cetelden 2 tane koymussun mühendismi olsun istiyosun yoksa

:)) şeffaf cetveli mühendislik , pembeyi mimarlık için koymuştum :))))

evet evet cerrah, terzi, kuaför :))) bilemem artıkk :)
ben kelebek manyağıyım canım, mavili grili olduğu için de kelebekliyi tercih ettik biz :)) kendi de sever inşallahh..

seni ve temponu anlıyorum canımmm güzel dopdulu 1 ay geçirdik tadı damağımda.. haziram da yine gidicem kısmetse... sen de tadını çıkar..
çağan'da dede dedi :)))annnnneee dio bide :)))

kızlar yaaaa çok hapşuruyo burnu akıyo napayım ??? peditus veriyorumm. başka bi önerisi olan ???

Son düzenleme:
ıhlamur varsa ıhlamur icir canım bide viksle tüm vücudunu ovmakta iyi gelir bide daya anne sütünü en birinci caresi o her fırsatta emzir hemen toparlayıverir..

GÜNAYDIN HERKESEEEE

dün 8 de yattık dolayısıyle bu saatte ayaktayız arı maya basladı bizimkide bişeyler anlatıyo artık ne diyosa ne güzel sizinkiler ilk cümlelerini kurmus bile bakalım bizimki ne diycekdün gece ne kadar soguktu öyle ankara ooovvvv

slm kızlar, kimsecikler yok ortada. Bebişler ve keyifler iyidir inş.
Biz de iyiyiz, bugün yoğurtlu pekmez verdim mecburen yoksa yoğurdu yemiyor. ekşi buldu sanırım. pekmez ve yoğurt pek uyumlu olmasa da tadı cok guzledi. kızlar bi yerde labne ile kahvaltı yaptıgını yazmıstı bir arkadas, labne yani çoğunluğu katkı maddesi. aklım ermedi bu işe.
Bugün kızımı çamaşır selesine oturttum, hem oturmasını destekliyor hem oyuncaklar önünde oluyor. işim varken sevdim bu yöntemi. Arkadasımın biri durmayan oğlunu banyoda onda yıkadığını söylemişti. belki bende denerim ilerde.
Bi iki kelime çıkartması için destekliyorum ama ıhhı olmuyor. ayakta uzun süre durabiliyor, koltuk-kanepeden destekle tutunmaya çalısıyoruz vs.
Bizde haberler böyle, sizler ne alemdesiniz canlar?

kızlar merhaba..biz de dun 2.ay asımızı olduk.aksam hafıf ateslendı ama gectı.ama bugun cok hzursuz bebegım uykusunda aglıyo dalamıyor uykuya bır turlu benım kız bu ay az kılo almış dıye uzuldum bende dun,dogum kılosu 3430 gecen ay 1.1 kılo almıştı bu ay 700 gr almış 5300 olmuş boyu da 59 cm.sutum pek yağlı degıl sanırım ne yapabılrım daha kalıtelı sut ıcın bıseyler yazarsanız sevınırım kızlar..

Son düzenleme:

biz de dün 2. aşımızı olduk nisanın 3ünde de rotavirüs aşımızı olcaz, benim kızım da 3110,48 cm doğdu ilk ay 4200,55 cm olmuştu, dün 5200 ve 60 cm ölçtü doktorumuz, sütüm için her gün kuru incir yiyorum, bir yerden okudum helva da çok artırıyormuş benim tek sıkıntım su içemiyorum günde 1,5 lt içersem iyi, yaniii su+kuru incir+helva=süt patlamasııııı

slm kızlar herkese iyi akşamlar, nasılsınız bakalım
kuzum Adana'ya gelirken yolda biraz üşütmüş (ee 6-7 saatlik yol 3 araç değişimi beklemeler cabası buna şükür diyorum) dr.a götürdüm boğazı ciğerleri sağlam, geniz akıntısı var sadece onun içinde damla kullanıyoruz, bu gün biraz daha iyi. gece horluyor resmen burnu tıkalı olduğundan onun dışında her şey yolunda. Adana'da biraz dinlenirim diyordum ama nafile, İrem bensiz mümkün değil durmuyor, her an yanında olmam lazım, yemeğini benimle yiyecek ve benimle uyuyacak. bu durumdan tabi ki şikayetçi değilim ama biraz dinlenebilseydim iyi olurdu. neyse canı sağ olsun, kuzum mutlu olsun da dinleneceğimiz zamanlar gelir elbet 13 ya da 14 Mart'ta Ankara var planımızda şimdilik, inşallah bir değişiklik olmaz. Bizden şimdilik bu kadar, fırsat bulduğumda gelirim yine, yazdıklarınızı okuyamadım, bir daha ki sefere artık. kendinize ve yiğenlerime iyi bakın

Slm kızlar.Bu ara çok misafirim vardı bugün gündüz yarın akşam.....Biraz mola verdim birazdan tatlı ve böreğimi yapacağım.Kuzular nasıl?7.ay kontrolümüze 1 hafta kaldı .İnşallah bol ek gıda çeşidi verir dr teyze.Sıkıldık biz artık aynı şeyleri yemekten.Vuslat aynı sıkıntı bizde de var.Babasında bile eğer beni görecek bir pozisyondaysa durmuyor.Bir yere yatırıp yan odaya bile gidemiyorum katıla katıla ağlıyor dönencesi filan da kesmiyor artık.Allahtan çok zayıf taşıması kolay.

günaydın canlarım nasılsınız biz öğleden sonra yoğun olucaz, 2 teyzem ve kuzenler gelecek, onlar gelmeden bi bakayım dedim.

ya taşımak bir yere kadar kolay 9 kiloya yaklaştı irem, sorun taşımak değilde normal kucağıma alınca arka tarafı görmeyi istiyor diriyor kendini gerinir gibi zapt etmek zorlaşıyor. yönünü değiştiriyorum bu seferde diğer tarafa atılıyor. keşfetmek istiyor tabi etrafını kuzum, öyle olunca haliyle yoruyor tabi

selam kızlar...

Biz de hastayız 3 gundur ıshal kuzucuk... doktor kaka tahlılı yaptı şükürler olsun temız çıktı. yedırdıklerımden değilmiş.. uçak yolculuğu ve hava değişiminden ötürüdür dyor dr. muz ve yoğurt yediriyorum bol su veriyorum. bi de suda çözülen bi ilaç verdi. toparlıyor gibi.. inşallah geçer. süzüldü kuzum (

Bu arada çok can bi dostum geldi şehirdışından eşiyle. uğurladık onları da böyle geçiyor günler...

Slm kızlar nasılsınız bakalım?
İrem hanım her gün bizi şaşırtmaya devam ediyor tahmin edebileceğiniz gibi. Benim taklidimi yapıyor sıpa. Biz oyun oynarken mesela saklanıp 'ceee' deriz ya ben farkında olmadan hep 'ayyyy' diyordum gülmekten katılıyordu. Sonuç mu; anneyi dede yi gel geli unuttu, her şeye ayy aayyy ayyy ayyyyy diyor Kendi kendine oynarken de aynısını yapıyor, ağlarken de aynısını yapıyor Gelen gidenler arasında günlerimiz geçmeye devam ediyor. Ankara'ya sayılı günler kaldı. Merakla ve birazda korkuyla bekliyorum Ankara yolculuğumuzu çünkü otobüsle gelicez ve yaklaşık 7 saat sürüyor. İnşallah huysuzlanmaz kuzucum

Sevilenolmak kuzucum nasıl oldu iyileşti mi, merak ediyorum haberdar et bizi canım

lohusalık nasıl bır durum zormu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Önce hoş geldin diyeyim, az kalmış doğumuna gördüğüme göre, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli al yavrunu kucağına inşallah lohusalık tamamen senin moralinle alakalı canım. Sen ne kadar iyi ve çevrene karşı iyimser olmayı başarabilirsen, moralin ne kadar yüksek olursa bu süreç o kadar rahat geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…