- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #2.001
Merhaba sevgili Ağustos anneleriii
Olduuuuukça uzun bi aradan sonra tekrar aranızdayım inş artık sık sık girebilirm...
Umarım bebişler iyidir umarım keyifler yerindedir
Hoşgeldin canım.Umarım keyifli meşguliyetler nedeniyle uzak kalmışsındır.
Bizim cadı çok mızlıyor bugün deli etti beni.Sanki sensör var biryere yatıracağım zaman başlıyor ağlamaya .Nesi var anlamadım.Dün itibariyle hergün yürüyüş yapmaya söz vermiştim 2. gün Ankara yaptı yapacağını tüm gün yağdı.Birara kucağımda çıkarayım dedim bir elimle de şemsiyeyi tutarım ııhhhhh yemedi.Oturdum kös kös. Sadece yayakları topladım çamaşır astım bir de yemek yaptım başka hiçbişey yapamıyorum ,yapamadıkça daha çok sinirleniyorum. Pat diye biri gelecek diye ödüm kopuyor. Aksi gibi bu ara senelerdir görüşemediğim arkadaşlarım bile geldi ki ben misafire bayılırım.Bi yandan tek maaş 2 çocuk zorluyor bizi.Oğlanın etütü yüzmesi e herşeye olmaz oğlum paramız yok olmuyor.Off içinizi sıktım akşam akşam sabah uyanacağız herşey daha güzel olacak diyeyim sizi daha fazla şişirmeyeyim iiiiiii geceler.
Bizim cadı çok mızlıyor bugün deli etti beni.Sanki sensör var biryere yatıracağım zaman başlıyor ağlamaya .Nesi var anlamadım.Dün itibariyle hergün yürüyüş yapmaya söz vermiştim 2. gün Ankara yaptı yapacağını tüm gün yağdı.Birara kucağımda çıkarayım dedim bir elimle de şemsiyeyi tutarım ııhhhhh yemedi.Oturdum kös kös. Sadece yayakları topladım çamaşır astım bir de yemek yaptım başka hiçbişey yapamıyorum ,yapamadıkça daha çok sinirleniyorum. Pat diye biri gelecek diye ödüm kopuyor. Aksi gibi bu ara senelerdir görüşemediğim arkadaşlarım bile geldi ki ben misafire bayılırım.Bi yandan tek maaş 2 çocuk zorluyor bizi.Oğlanın etütü yüzmesi e herşeye olmaz oğlum paramız yok olmuyor.Off içinizi sıktım akşam akşam sabah uyanacağız herşey daha güzel olacak diyeyim sizi daha fazla şişirmeyeyim iiiiiii geceler.
sıkma canını bosver canım ya su bi kac gün hastane kosusturmasında ögrendimki evladının bizlerin saglıgından önemli hiç bişey yok su hayatta hatta ben bu yüzden adak bile adadım RABBİM onlara saglık mutluluk versin biz daha ne isteriz sıkılmana gelince ankaranın havasından dolayı sekeriim yıllardır burdayım bu havaya alısamıyorum hala bende sanırım bu ege li olmamdan kaynaklanıyor sen ankaranın hangi semtinde oturuyosun?
sağol cnm hoşbulduk.... bi geçiş süreci diyelim ... annemin yanına yerleştik çocuklarla... büyük kızım kreşe başladı, ben de işe başladım, ufaklığa da annem bakıyor
evde olunca ben de aynen senin gibi oluyordum biri gelcek diye ödüm kopuyordu ev işi bitmek bilmiyor ki zaten
Hoşgeldin aramıza, ben hatırlıyor gibiyim evet 2012 ağustos annelerinden. Senin bebiş kaç aylık oldu neler yapıyor?Merhaba sevgili Ağustos anneleriii
Olduuuuukça uzun bi aradan sonra tekrar aranızdayım inş artık sık sık girebilirm...
Umarım bebişler iyidir umarım keyifler yerindedir
selamlar dün esim eve hasta geldi bir yandan ona bakarken bir yandanda bebekle ilgilendim en zor durum bu olsa gerek diye düsünürken bu sabah kendimde hasta olup en zoru hangisiymis cok güzel ögrendim.cicek ıhlamur kaynattım hemen o iyi geldi bizim sıpauyumucam diye direniyor benim halim yok esim hasta bende aldım karsıma bak oglum iyileşmem icin dinlenmem lazım diye konustum fayda etti sanırım bi kac saat uyuduk iyiyim simdi birazdan asıya gidicez yagmurun hafiflemesini bekliyorum iyi gecer inşallah hadi bakalım görsürüz kızlar..
Tahmin ettiğim şey ise çok üzüldüm canım.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.Belki böyle daha mutlu ve huzurlu olursın .Allah çocuklarını bağışlasın güzel yazılar yazsın.
arkadaşlar merhaba
bende 2012 ağustos annesiyim
bebişler için kahvaltıda peynir olarak ne tavsiye edersiniz
sağol cnm hoşbulduk.... bi geçiş süreci diyelim ... annemin yanına yerleştik çocuklarla... büyük kızım kreşe başladı, ben de işe başladım, ufaklığa da annem bakıyor
evde olunca ben de aynen senin gibi oluyordum biri gelcek diye ödüm kopuyordu ev işi bitmek bilmiyor ki zaten
Doğru söylüyorsun canım sağlıktan daha önemli bişey yok hayatta .Her ambulans sesi duyduğumda tekrarlarım bunu ve rabbime şükreder içindeki kişiye dua ederim.Bin şükür bu günümüze.Ben Etimesgutta oturuyorum canım lojmanlarda.Sen?
arkadaşlar merhaba
bende 2012 ağustos annesiyim
bebişler için kahvaltıda peynir olarak ne tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?