- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #2.341
slm kızlar nerelerdesiniz nasılsınız
ben hala bildiğiniz gibiyim, irem sultanla uğraşıyorum. bir hafta iyiysek bir hafta hastayız maalesef. 3 gündür ateşi vardı biraz en son bu sabah 39 dereceyi gördük ama evde düşürmeyi başardık çok şükür.
kızımın nefes rahatsızlığını hatırlarsınız, nedeni belli oldu gibi. son yaptırdığımız test sonuçlarımız çıktı, yumurta süt ve süt ürünlerine alerjimiz varmış. deride döküntü kızarma kakada mukuslu yapı ya da hırıltılı nefesle belli edermiş kendini. bizimki de hırıltılı nefes alıyordu zaten, her seferinde bronşiyolit dendi, hatta astım bile dendi ama sebebimiz belli oldu çok şükür. şimdi dr. kontrolünü bekliyorum, bir rejim listesi verecek sanırım neye ne derece alerjisi varsa artıkiyi olduğumuz zaman keyfi gayet yerinde maaşallah, gülüyor oynuyor, koşuyor pire gibi birden yok oluyor ortalıktan babasına pepe nin baba şarkısını söylemeye başladı kuzum, sürekli bir şeyler anlatıyor, derdini anlatabiliyor artık. neresi ağrıyorsa elini oraya götürüp acıyo diyor. kapı çaldığı zaman geeel diye içerden komut veriyor hanımefendi uykumuzda yeniden düzene girdi çok şükür. hiç yükü kalmadı yavrumun, kendi kendine oynuyor vakit geçirmeyi biliyor, sözde bana kitap okuyor eline alıp sık rahatsızlanan bir bebek olmasa 2. çocuğu düşünürdüm bu aralar ama işte olmuyor sanırım bu rahatsızlıklar yüzünden kilo alamıyor bir türlü, anca boya veriyor maaşallah genel olarak biz böyleyiz, sizde geldiğinizde kuzularımdan haber verin, merak ediyorum hepinizi
slm kızlar nerelerdesiniz nasılsınız
ben hala bildiğiniz gibiyim, irem sultanla uğraşıyorum. bir hafta iyiysek bir hafta hastayız maalesef. 3 gündür ateşi vardı biraz en son bu sabah 39 dereceyi gördük ama evde düşürmeyi başardık çok şükür.
kızımın nefes rahatsızlığını hatırlarsınız, nedeni belli oldu gibi. son yaptırdığımız test sonuçlarımız çıktı, yumurta süt ve süt ürünlerine alerjimiz varmış. deride döküntü kızarma kakada mukuslu yapı ya da hırıltılı nefesle belli edermiş kendini. bizimki de hırıltılı nefes alıyordu zaten, her seferinde bronşiyolit dendi, hatta astım bile dendi ama sebebimiz belli oldu çok şükür. şimdi dr. kontrolünü bekliyorum, bir rejim listesi verecek sanırım neye ne derece alerjisi varsa artıkiyi olduğumuz zaman keyfi gayet yerinde maaşallah, gülüyor oynuyor, koşuyor pire gibi birden yok oluyor ortalıktan babasına pepe nin baba şarkısını söylemeye başladı kuzum, sürekli bir şeyler anlatıyor, derdini anlatabiliyor artık. neresi ağrıyorsa elini oraya götürüp acıyo diyor. kapı çaldığı zaman geeel diye içerden komut veriyor hanımefendi uykumuzda yeniden düzene girdi çok şükür. hiç yükü kalmadı yavrumun, kendi kendine oynuyor vakit geçirmeyi biliyor, sözde bana kitap okuyor eline alıp sık rahatsızlanan bir bebek olmasa 2. çocuğu düşünürdüm bu aralar ama işte olmuyor sanırım bu rahatsızlıklar yüzünden kilo alamıyor bir türlü, anca boya veriyor maaşallah genel olarak biz böyleyiz, sizde geldiğinizde kuzularımdan haber verin, merak ediyorum hepinizi
Vuslatcım cok gecmiş olsun. Allah hastalık vermesin kuzularımıza.
Onlarla birlikte oynayacağımız oyun ve oyuncakları duşundüm ve biraz da internetten araştırma yaptım. Benim kızım küpleri üstüste koymaktan ve sekilleri içine attığı küpten cok hoşlanıyo eger almamışsanız tavsiye ederim. Yanıms getirip beraber yapmak istiyor. Bir de teyzesinin ona aldığı bebeği cok seviyor. Araştırmama göre de boya kalrmleriyle bişeyler çizmesine izin verme ve legolarla oyun oynama zamanları da gelmiş. Bazı yerlerde oyun hamuruyşa da oynayabilirler diyo ama agızlarına koyup yiyebilecekleri için erken olduğunu duşünüyorum. Sizin de tavsiye edeceğiniz oyun ve oyuncaklar varsa burda paylasalım
Mrb kızlar. 2 gün önce 18 aylık asılarımızı yaptırdık. Bir de özel aşı varmış. Menactra aşısı. Siz de yaptırdınız mı bu asıyı
Valla canımcım ben rutin aşı takviminde olan aşılara bile şüpheyle bakıyorum, yaptırıp yaptırmamakta gel-gitler yaşıyorum. (Bu benim kendi fikrim)
Bu aşı, minik bir yavrunun menenjit mikrobundan melek olması sebebiyle gündeme geldi. Bağışıklığı zayıf ve uluslarası seyhatler yapacak olanlar dışında çokta tavsiye edilmeyen/gereksiz görülen bir aşı diye biliyorum.
Minnakım 19.gununde:)ve bense yorgun uykusuz bıtmeyen gaz sancısıama geccek bılıyorummm:)
Canlarim merhaba,
Uzun zaman ara verdim çünkü düğün dernek durumlari vardi. Dönüşte kizim da rahatsizlandi biraz, el ayak ağız hastalığı diye birşey geçirdi. Yüksek ateş ve agizda yara şeklinde. Dogdugundan beri hic böyle hastalanmamisti. Gecti cok şükür ama bütün apartmandaki bebeklere gecirdik malesef. Bir de alerjik egzama dediği doktorun, kolundan birsey çıktı hala da az biraz var. Ins o da yakinda geçecek, deterjan olayini abartmamak lazımmış.
Ve önemli haber; hamileyim :)
Sevgiler..
ayyyyyyyyyyy ne yazacağımı bilemedim bir andatebrik ederim canım benim, ve özellikle de takdir ederim yani, ben cesaret edemiyorum henüz Rabb'im gönlüne göre versin inşallah
kuzucuğu da geçmiş olsun, artık iki kat daha dikkat etmelisin şekerim Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?