Lohusalar kulübü

slm kızlar bugün lohusalıgımın 34 günü 20 inci gün kanama bitmişti şimdi regli oldum galiba 34 günde normal mi ? benim bildiğim 3 ,4 ay sonra olur diye biliyordum .DOKTORA GİTMELİ MİYİM?

hadi bakalım canım hayırlı olsun kırkınız ..
bende merak etmiştim nerde bu kız diye .....

hayırlı uğurlu olsun şekerim gözün aydın
güzel uçur kırkını he bak ben 36000 ft.te uçurdum adanadan izmire uçuverdik kızımla

teşekkür ederim kızlar bakalım huylar degisecekmi görecegiz :2::2:

yok canım simdi bi görsen yok cocuk cok ufakmıs nasıl gidecekmisiz biraz büyüsün öyle gidersiniz (asıl biraz büyüyünce gidilmez)bilmem ne tam bir haftadır dil döküyorum burda bi komsumuz var baska memlekete evlendi su an 3 aylık hamile kız 9 aylık olunca annesinin yanına gelcek dogumunu falanda burda annesinin yanında yapıp kırkınıda burda gecirip öyle gidecek milletin ne kocaları var öyle uzun uzun izin veriyolar bunu örnek gösteriyorum bak nasılda esi izin vermis sen beni 20 günlüge göndermiyosun diye ben seni gözümün önünden ayırmıyorum o gönderen adamında niyetinden süphe ederim ben diyor dur bakalım bu gecede ısrar edicem bide mevlütü falanda orda okutmayı düsünüyorum nasip olursa simdilik kv yanımda ama oda gidecek cünkü k pederin psikolojisi iyi degil seninki gibi benimkide ilgi istiyo sürekli orda ilgilenirler dedigin gibi

nasıl niyetinden şüphe ediyormuş ben 7 aylık hamileyken gittim annemin yanına 40 ım çıkınca geldim, ne niyetiymiş kele aklıma iş düşürmeyin höyt

nasıl niyetinden şüphe ediyormuş ben 7 aylık hamileyken gittim annemin yanına 40 ım çıkınca geldim, ne niyetiymiş kele aklıma iş düşürmeyin höyt

ama sen kendin gitmissin onda kocası gönderiyo sen git diye fark burda zaten bu aksam alttan girdim üstten cıktım izni koparttım biraz zor oldu ama caymadan kacmam lazım hemen bu bi iki gün icinde ohh be nefes alırım gezeriz oglusumla insallah bayramada el öpmeleri götürürüm onu teyzesi sadece 7 aylıkken iki haftalıgına gitmistim sen sanslıymıssın ben cok istedim memlekete gitmeyi dogumumu orda yapmayı hamileyken ama salmamıstı cok güvenilir doktor da vardı orda arkadaslarımın hepsi onda yaptı hatta sizler biliyosunuz ben burda kırın kırın doktor aradım haftalarca dogumdan sonra bende saydıdım ama ona bir sürü bi haller oldu benimkine hamile kaldım kalalı milletin cocugu olunca gönderir saga sola artık kimse bakmaz diye düsündükleri icin bizimkide tam tersi hamilelikten önce iki üc aya gider gelirdim halbükü

gece gece ayaklardayız yine hop hop kop kop hadi bakalım rast gelsin:92::118:

sütyen salladığına göre keyiften ayaktasın hahayttttttt adamm izin versin diye bukadar da yüklenme kızz
şaka bi yana benimkide dün 8buçukta uyudu gece 3te uyandı hala uyanık artık uykusuzluktan delirdimmm:13:uykuuuuuuuuuuuuuuuuu:26:

günaydın kızlaar gelin sabah kahvesi içelim
gece 12 de yattık,12:30 da geri kalktık.sonra 2 de yattık 2:45 te geri kalktık sonra 4 te yattık 5:30 da geri kalktık. sonra 7 de yattık 9 da kalktık ve beeen buna rağmen oturdum denize nazır okuma koltuğuma keyif kahvesi içiyorum harikayım dimi

ohh valla varya bi orda olasım geldiki anlatamam bende çok uykusuz bitkin bi haldeyim sanırım regl olucam karnımda ağrı göğüslerimde ağrı ve inanılmaz sinirliyim ya resmen kızımın ağlamasına tahammülüm yok bugün banyo yaptırdım uyusun diye ama yok delirecem artık daha çok küçükler bunların uyuması lazım değilmi ayol nedir bu ya valla akşama kadar 5er dklık uykularla duruyo akşam erkenden uyuyo 8de hooop gece yine ayakta bi düzene oturtamadık gitti napıcam bilmiyorum ...
halıları yıkamaya göndermiştim geldi dün vallahi 5 dk fırsat bulup yerleti silip halıyı seremedim eşimde dün öyle yorgu n bitkindiki e adamada bişey diyemedim polislik zor meslek malum
şaştık kaldık

yok anacım yok boşuna demişler uyusun da büyüsün diye bu yeni modeller uyumuyor hiç bir iş yapamıyorum, güç bela çamaşır serdim az önce, şimdi de doğuma gitmeden önce aldığım yün ipleri buldum. bir yandan hanımı ayağımda sallarken diğer yandan yün tulum örücem, canım sıkılmasın bari

bende ana kucağında sallıyorum bi yandan da nete bakıt-yorum canım sıkılmasın diye :)

ana kucagundan memnun musunuz.ise yariyor mu. benim kiz 1aylik kollarim koptu surekli kucakta uyuyor

canım valla ana kucaksız düşünemiyorum bile çok memnunum zaten uyuyp uyanıyo her sefrinde beşiğine götürürken zaten uyanır çocuk yanii benimkisi çok basit bişey ben kanzdan taşıma koltuğu almıştım onu kullanırım diyodum ama o çok çukur o yüzden basit bi anakucağıda aldım çokta memnunum kesinlikle tavsiye ederim

ana kucagundan memnun musunuz.ise yariyor mu. benim kiz 1aylik kollarim koptu surekli kucakta uyuyor

ana kucaksız bir anne düsünülemez kim icat etmisse cok isabet olmus valla iki gündür kurtarıcım benim daha önce ananelerden babanelerden sıra gelmemişti artık yanlızız oglumla dün onunla oyaladım islerimi hallettim bugün biraz huysulugu var nedenini anlamadım gaz gibi ama daha sıkıntılı aglıyo sanki uyudu simdi bide bu aralar beni cok arıyo ilk baslarda pek anlamıyodu ama simdi annesini tanıyo galiba

yok be canım ben senin kadar cesaretli degilim40 ım cıktıgı gün evde resmen kovalamaca oynadık adam zor beklemis ben ne bileyim hemen o gün aksam öyle bi niyeti var, nerelere kacıcagımı sasırdım bi süre düsünmüyorum ben kendimi hazır hissedene kadarda beklicez bakalımbide hastalandım galiba bogaz agırıs cıktı iki gündür gecmedi gitti gecende cok canım istedi diye biraz dondurma yemistim agzımdada o kadar ılıttım oysaki ama yinede galiba ondan oldu gıcıklanıp duruyo ıhlamur kaynatıp iciyorum bakalım insallah iyi gelir..bebişleriniz naparlar benimki oturma odasına alıstı oglum herkesin girip cıktıgı bi oda var besigmiz yatak odasında ama o besigine götürünce uyanıyo o köseli koltugu bi tarafında yatıyo bende diger tarafında babamızada koca yatak odasını vermistik ama evelsi günden beri oda gelip kıvrılıp yanımıza yatıyor evde o kadar yatacak o kadar bosyer var biz ufacık oturma odasının köseli koltuga sıkıstık kaldık bakalım bizi daha ne sekillere sokacak bu velet hadi bakalım

Son düzenleme:
bendeki cesaret kimsede yoktur
benim kızda öyle ya oturma odamıza alıştı yatakodasında durmuyo çocuk valla uf bide beşiğini sevmiyo anakucağında uyuyo valla rahat rahat beşikte yatsın gece diyorum yok uyumuyo sıpa

Çook tesekkur ederim ya hangisini kullaniyosun canim, muzikli titresimli olanlar falan varmis inlardan mi aldin?

yok hayatım titreşimi müziği falan, basit bişe aldım. hani setler var ya içinde anakucağı, kanguru, taşıma çantası, alt değiştirme minderi olanlardan. öyle almıştım işte seti 55 tl.di

evet yerinden kaldırmaya gelmiyor ya hemen gözler feldir feldir dönüyor. askeri lojmanda oturuyorum ben. yakınımda atış alanı var. top atışı falan yapılıyor. ben yerimden sıçrıyorum atış yapıldığında, küçük hanımda tık yok. ama klavye sesine uyanıyor ne hikmetse

bendeki cesaret kimsede yoktur

öhö öhö öhö

ben kızıma oyun halısı alıcam var mı aranızda alan kızlar

yeni duyuyorum desem oyun parkı aldık işte yetmez mi o

ya kızlar bide bişe sorcam, miniğim hala çok korkuyor. hep sıçrıyor uykusunda. sanki bir yerlerden düşüyormuş gibi tutunmaya çalışırcasına çırpınıyor ve bağırıyor yavrum. 40.ı çıkınca geçer o zamana kadar korkuturlar demişlerdi ama 40 ımız da çıktı hala geçmedi. sizde de var mı bu durum?

kızlar bende ana kucagı kullanıyorum bebeklerım ıkız benımde..salonda tv ızlıyorum yanımda olsunlar dıye ana kucagı harıka
gece olunca yataklarına göturmek ıstedıgımde tık açıyolar gözlerını :)
benımkıler 2 .ayına gırcekler sizdede gece meme emdıkten sonra hemen uyuta bılıyormusunuz
yoksa benım gıbı ya ana kucagında sallamak yada kıçına vurarrak pışpışlamak yapıyormusunuz ??
gaz sorunum ıkı bebegımdede var buda benı üzüyor tek başıma
gündüzlerı zor ama gece babaları gelınce en azından
bırıyle o ılgılenıyor..
yavaş yavaş alıştık artık bır bırımıze azcık dahah buyuseler
ele avuca gelsın ısıtyorum sevmeerımıze dayansınlar :)
şimdi pek sevemıyoruz azcık sevıyoruz emzırıyorum gazını çıkarıyorum
yatırıyorum kendılerı yatakta yorulana kadar ellerını ayaklarını kımıldatıyor sonra uykularının geldıgını anladıgımda
kundak yapıorum elını kolunu kıçına pışt pışt gidyolar gazları yoksa tabıkı :)
bızzde durumlar böyle kızlar

benim melegim de oyle bazen deli gibi aglayarak uyaniyo doktora sordum onlr da ruya gorurmus oyle dedi tuhaf dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…