- Konu Sahibi sekerciiik
-
aman allahımmmmmmevet güzelim başladım rahatladık şükür.
spiral konusuna gelince,2 ay bekle adet görmezsen gel biz gördürtürüz sonra da takarız, korkuyorsan anestezi ile takarım dedi. diğer hap ya da iğneler için adet görmemizi beklemek gerekiyormuş, kendileri gördürtemiyormuş,spiralde oluyormuş o sadece. ama dediğim gibi korkuyorum duyduklarımdan. 5 ay önce doğum yapan arkadaşım korundukları halde şuan tekrar hamile. sezerryan doğum yapmıştı oda. siz yine farkettimşiniz kondomun yırtıldığını hayatım, arkadaşımınkide kondom kazası, delikmiş meret. şimdi 2. kızını bekliyor. kendisi öğretmen, sevinemedi bile doğru dürüst garibim
Hanımlar birşey sorcam benimle aynı sorunu yaşayan varmı ben sezeryan oldum tam 1 ay oldu kabızlık çekiyorum ve çözemiyorum içmediğim kaysı suları inçir üzüm ac karnıma yinede olmadı .4 gün gitmesem tuvalete gitmiyorum o kadar daha önce böyle bir sorun yaşamaıştım ama şimdi korkunç birşey çok zorlarsam da kan geliyo ne yapmalıyım bir bilen varsa lütfen yazsın((
Hanımlar birşey sorcam benimle aynı sorunu yaşayan varmı ben sezeryan oldum tam 1 ay oldu kabızlık çekiyorum ve çözemiyorum içmediğim kaysı suları inçir üzüm ac karnıma yinede olmadı .4 gün gitmesem tuvalete gitmiyorum o kadar daha önce böyle bir sorun yaşamaıştım ama şimdi korkunç birşey çok zorlarsam da kan geliyo ne yapmalıyım bir bilen varsa lütfen yazsın((
kuru kayısıyı tavsiye ederim canım, kimi yerlerde gün kurusu derler. sabah aç karnına 2 tane yiyordum ben kabızlık çektiğim dönemlerde. bana çok iyi geliyor, inşallah sana da deva olur.
kızlar hamileyken hemoroidlerim oluştu canımı yakmadığı için önemsemedim sez. oldugum içinde acıkcası yavas yavas kuculur die düşünüp dr.a gitmedim..
ama dunden beri cok kotuyum wc ye gittiğimde öldüm resmen ya h.sonuna denk geldi dr.a da gidemedim acile gidip lavman yaptırmayı bile düşündük ama tutuyorum kendimi..
rahatlatıcak bi formül bilen var mı ?
Aynen bende hiç uyuyamicakmisim gibi geliyo 40 i çıkmaya düzelir diyolardi bizimki daha beter oldu bugün gecede yine 45 dk da 1 saatte bir kalktı su 6 7 ayın geçmesini çok istiyorum bide ben gündüzleri uyutmayım geceye iyice uykusu gelsin dedim dün aksam 5 den 9 a kadar uyutmadım duş aldırdım uğraştın falan ama yine gece aynı yine aynı bı kaç gün denicem bakalım
saol canım ya kuru kayısı kaynatıyorum kuru haliyle hiç yemedim deniycem ne sıkıntı veren bir şeymiş
cok berbat biseyHanımlar birşey sorcam benimle aynı sorunu yaşayan varmı ben sezeryan oldum tam 1 ay oldu kabızlık çekiyorum ve çözemiyorum içmediğim kaysı suları inçir üzüm ac karnıma yinede olmadı .4 gün gitmesem tuvalete gitmiyorum o kadar daha önce böyle bir sorun yaşamaıştım ama şimdi korkunç birşey çok zorlarsam da kan geliyo ne yapmalıyım bir bilen varsa lütfen yazsın((
bu gaz sancısı ne pis bişeymiş 3 4 aylık olana kadar böyle devam edermişbende uyutmamaya calışıyorum bide aksamları karanlıkta yatırmaya calışıyorum doktor söyledi.gazını da cıkarmak işkence gibi bazen ne yapsam da cıkarmıyo omzumda tasımaktan yoruluyorum artık.bu anne karnındaki seslerin cd si varmış bide onu alıp denyecem tabi almaya fırsat bulursam
emzirenler için yeni hap çıkmış canım. adını vermedi ama dün dr. um söyledi. istersen ondan kullan dedi, korunmak için kullanılan hap ya da iğneler az çok hormonlarımızla oynuyor. hormonal etkisini sordum bu yeni hapın, garanti veremem deyince sormadım adını.
canım hayırlı uğurlu olsun allahım uzuuuun ömürler versin miniğine hadi bakalım bitti lohusalık bu arada şekerciiiiiiiikkkkkkk başlığın adınımı değiştirsen kigünaydın kızlar
bizim bu gün 40 ımız çıkıyortüm aile toplandık erkenden. kızımla banyomuzu yaptık misler gibi.dünden beri uykusunda çok sıçrıyor korkarak uyanıyordu yavrum. o yüzden kucağımda sarmaş dolaş yıkandık yine soranlar vardı 40 ı nasıl çıkacak falan diye. kızımın suyunu kovaya hazırladılar. bi güzel yıkadılar kucağımda. sonra bir kevgirin içine (delikli bi tas'ta olur) anneannem 40 taş koydu suyun içine, 40 gün için 40 taşmış. altın ve gümüş 2 tane yüzük koydu, ağırlık içinmiş. yeşil yaprak koydu, tazelik, uzun ömür içinmiş. ayna koydu, aydınlık içinmiş. makas ve bıçak koydu, kuvvet içinmiş. bide nazarlık koydu, nazara gelmesin diyeymiş. bunların üstünden son durulama suyunu döktüler. kızımı alıp çıktılar giydirmek için. sonra ben yıkandım güzelce, nedendir bilemem annem yanımda bekledi çıkmadı dışarı, yalnız bırakılmazmış 40 için yıkanan kadın. benimde son durulama suyum kızımınki gibi yapıldı ve bitti şükür. kızın yıkandığı su direk banyodan akıp gitmedi, onu ayak basmayacak bi yere dökmek lazımmış, o yüzden kovada biriktirdiler balkondaki çiçeklerin dibine döktüler. öğleden sonrada kur'an okunacak. işte durum bundan ibaret
dene canım inşallah şifa olur, çok beter bişeydir iyi bilirim. kayısı hoşafıda işe yarayabilir. çok geçmiş olsun...
canım hayırlı uğurlu olsun allahım uzuuuun ömürler versin miniğine hadi bakalım bitti lohusalık bu arada şekerciiiiiiiikkkkkkk başlığın adınımı değiştirsen kimalum lohusa değiliz artıkk
bende bugün kadın çağırdım ikimiz bi giriştik eve temizliğe çok yoruldum hiç yemek yemediğimi az önce oturunca farkettim manyak gibi hemen tıkınmaya başladım ... benim süt biraz azaldı kız emmiyo ya doğru dürüst eskiden emzirirken diğer göğsüm akardı bayağdır hiç akmıyo sütümün azaldığını farkettim dün netten bi bakındım ne yesem diye beyaz üzüm artırıyomuş sabah akşam yedim bugün aktı bayağ ondanmı bilemem ama beni etkiledi bu üzüm işi
Allah yardımcımız olsun canım 3 4 ay aman Allahım daha çok var.. Hoplatmaktan ziplatmaktan kollarım ağrıdı.. Kurutma makinası süpürge sesi falan denedin mı hiç
evet denedim canım gercekten işe yarıyo.bi 15 dk falan oyalıyo.arabayla gezmek de iyi geliyo ama arabadan inip eve gelip beşiğine koyduğumuz gibi tekrar aglıyo
Ben dAha bunlara mecbur kalmadım bakalım ins kalmam bugün Rezene aldım çayını yapıp vermek icin ins ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?