Lohusalar kulübü

aman allahımmmmmm

Hanımlar birşey sorcam benimle aynı sorunu yaşayan varmı ben sezeryan oldum tam 1 ay oldu kabızlık çekiyorum ve çözemiyorum içmediğim kaysı suları inçir üzüm ac karnıma yinede olmadı .4 gün gitmesem tuvalete gitmiyorum o kadar daha önce böyle bir sorun yaşamaıştım ama şimdi korkunç birşey çok zorlarsam da kan geliyo ne yapmalıyım bir bilen varsa lütfen yazsın((

kuru kayısıyı tavsiye ederim canım, kimi yerlerde gün kurusu derler. sabah aç karnına 2 tane yiyordum ben kabızlık çektiğim dönemlerde. bana çok iyi geliyor, inşallah sana da deva olur.

aaa ben bu topici yeni gördüm ne güzel olmuş :13:

şimdi size bişey sorcam mevlüt okuttunuzmu annişler
bizim bu hafta kırkımız çıkıyor kızıma aldım ama kendim ne giycem bilemedim

canım kayısı suyunu bolca iç 1 saat falan bekle sonra bişeyler yersin
benim dr kabız olamayım diye bana ilaç vermişti bide dr la konuşsan

kuru kayısıyı tavsiye ederim canım, kimi yerlerde gün kurusu derler. sabah aç karnına 2 tane yiyordum ben kabızlık çektiğim dönemlerde. bana çok iyi geliyor, inşallah sana da deva olur.

saol canım ya kuru kayısı kaynatıyorum kuru haliyle hiç yemedim deniycem ne sıkıntı veren bir şeymiş

görünürde bişey yok ama bende süpheleniyorum canım olabilir bu konuda ahmet marankinin bi formülü var 7 gün boyunca gece yatmadan önce zeytinyaglı pamuk koyuyosun yedi günde kesin cözüm diyodu bi dene istersen..

selamlar cici annişler nasılsınız bakalım bir zaman sonralardan sonra topladım kenidimi iyi hissediyorum cıktım galiba lohusalık psikolojisinden günes baska dogmaya basladı sanki yasminin onca övüsünden sonra dayanamadım bende aldım o nurse den baya iyi bahsetti etkilendim bakalım bizdede ise yarayacakmı bebegim artık beni tanıyor.bende onun hareketlerini cözüyorum günler böyle geciyor sabah 6 7 civarı ayakta olan varsa star tv de haberi acsın bi kadın var orda müthiş tatlı sabah sabah iyi güldürdü beni acayip moral oluyo sınava hazırlanan varmı iki gün kaldı gerci nasıl hazırlanacaksak kendim hazırlanabiliyormusum gibi

bu gaz sancısı ne pis bişeymiş 3 4 aylık olana kadar böyle devam edermiş bende uyutmamaya calışıyorum bide aksamları karanlıkta yatırmaya calışıyorum doktor söyledi.gazını da cıkarmak işkence gibi bazen ne yapsam da cıkarmıyo omzumda tasımaktan yoruluyorum artık.bu anne karnındaki seslerin cd si varmış bide onu alıp denyecem tabi almaya fırsat bulursam

günaydın kızlar

bizim bu gün 40 ımız çıkıyor tüm aile toplandık erkenden. kızımla banyomuzu yaptık misler gibi.dünden beri uykusunda çok sıçrıyor korkarak uyanıyordu yavrum. o yüzden kucağımda sarmaş dolaş yıkandık yine soranlar vardı 40 ı nasıl çıkacak falan diye. kızımın suyunu kovaya hazırladılar. bi güzel yıkadılar kucağımda. sonra bir kevgirin içine (delikli bi tas'ta olur) anneannem 40 taş koydu suyun içine, 40 gün için 40 taşmış. altın ve gümüş 2 tane yüzük koydu, ağırlık içinmiş. yeşil yaprak koydu, tazelik, uzun ömür içinmiş. ayna koydu, aydınlık içinmiş. makas ve bıçak koydu, kuvvet içinmiş. bide nazarlık koydu, nazara gelmesin diyeymiş. bunların üstünden son durulama suyunu döktüler. kızımı alıp çıktılar giydirmek için. sonra ben yıkandım güzelce, nedendir bilemem annem yanımda bekledi çıkmadı dışarı, yalnız bırakılmazmış 40 için yıkanan kadın. benimde son durulama suyum kızımınki gibi yapıldı ve bitti şükür. kızın yıkandığı su direk banyodan akıp gitmedi, onu ayak basmayacak bi yere dökmek lazımmış, o yüzden kovada biriktirdiler balkondaki çiçeklerin dibine döktüler. öğleden sonrada kur'an okunacak. işte durum bundan ibaret

saol canım ya kuru kayısı kaynatıyorum kuru haliyle hiç yemedim deniycem ne sıkıntı veren bir şeymiş

dene canım inşallah şifa olur, çok beter bişeydir iyi bilirim. kayısı hoşafıda işe yarayabilir. çok geçmiş olsun...

cok berbat bisey bir bardak ilik suya bir tatli kasigi bal koy ic ben de ise yaramisti umarim sende de yarar
goz capagi icin de bir dua varmis onu okuyo annemler insalah gecer hicber ilac fayda etmedi cunku

Allah yardımcımız olsun canım 3 4 ay aman Allahım daha çok var.. Hoplatmaktan ziplatmaktan kollarım ağrıdı.. Kurutma makinası süpürge sesi falan denedin mı hiç

Çok korkuyorum bende kararsız kaldım acaba hap kullanıp turkiyeye gelince spiral mı taktırsam burda Dr direk hap verdi korkumdan eşimden kaçıyorum artık Bu ay sonuna Dr kontrolum var orda bı konusuym ben hap kullanma konusunda kendime güvenmiyorum unuturum Ben şimdi bile Demir hapını unutuyorum günlerce almayı unuttuğum oluyo

canım hayırlı uğurlu olsun allahım uzuuuun ömürler versin miniğine hadi bakalım bitti lohusalık bu arada şekerciiiiiiiikkkkkkk başlığın adınımı değiştirsen ki malum lohusa değiliz artıkk
bende bugün kadın çağırdım ikimiz bi giriştik eve temizliğe çok yoruldum hiç yemek yemediğimi az önce oturunca farkettim manyak gibi hemen tıkınmaya başladım ... benim süt biraz azaldı kız emmiyo ya doğru dürüst eskiden emzirirken diğer göğsüm akardı bayağdır hiç akmıyo sütümün azaldığını farkettim dün netten bi bakındım ne yesem diye beyaz üzüm artırıyomuş sabah akşam yedim bugün aktı bayağ ondanmı bilemem ama beni etkiledi bu üzüm işi

teşekkür ederim hayatım, tüm miniklerimize sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin Rabb'im inşallah. beyaz üzüm iyi fikir, severimde kendisini, benimde sütüm azalmaya başladı maalesef

Allah yardımcımız olsun canım 3 4 ay aman Allahım daha çok var.. Hoplatmaktan ziplatmaktan kollarım ağrıdı.. Kurutma makinası süpürge sesi falan denedin mı hiç

evet denedim canım gercekten işe yarıyo.bi 15 dk falan oyalıyo.arabayla gezmek de iyi geliyo ama arabadan inip eve gelip beşiğine koyduğumuz gibi tekrar aglıyo

kabızlığa çekirdekli siyah üzüm iyi geliyor bende çok sorun vardı çok fazla yiyorum günde yarım kilo falan güzel işe yaradı kolay çıkıyorum tuvalete.

Ben dAha bunlara mecbur kalmadım bakalım ins kalmam bugün Rezene aldım çayını yapıp vermek icin ins ise yarar

bir de doktorumuz nurse harvey's diye bitkisel bi şurup verdi biraz işe yaradı daha iyi sanki ama tabi yine de cektiriyo bana küçük melek uyanıl olduğu zamanlarda

kızlar bebeişimin gaz sorunları aynen bende de var,kucagımda yürüdügüm zaman susuyor bitek yatırınca aglıyo ,yururken uyuyunca yataga alıyorum uyanıyor,kollarım koptu artık taşıyamıyorum, siz ne yapıyorsunuz aynı sorunu olan var mı? bir de sling ler var alsak işe yarar mı acaba ne dersiniz en azından kollarımız rahatlar?
lütfen acil cevap:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…