Lohusalar kulübü

ana kucagı kraftınki var bende titresimli falanda degil ilk basta büyük gelip kayıyodu simdi tam geliyo keyfi yerinde oldugunda koyuyorum icine nerde is yapacaksam oraya tasıyorum biraz mızırdanırsa iki sallıyorum iste bugün tam huysuzlugumuz üstümüzde uyanık kaldıgı süreler icinde bi mzmızki anlamadım gitti sürekli oyun istiyo hoppidi yapıcaz ona devamlı hic indirmicez kucaktan o zaman nasıl mutlu oluyo kollarımda derman kalmadı yahu babasıda kactı odaya bide kızlar burdan ögrendigim bişeyi yaptım bugün huysuzlanırken gercektende ise yaradı hemde hemen yaradı bugün her seyi tamam olup deli gibi uykusu olmasına ragmen uyumuyodu bizim sıpa direniyodu resmen bende yatırdım kundak yapıp sac kurutma sesi actım you tube tan 5 dk falan sürmedi uyudu deneyin sizde bazen ise yarıyo kurtarıcı olabilir...

Son düzenleme:
ben kızıma oyun halısı alıcam var mı aranızda alan kızlar

ben gerek olmadıgını düsünüyorum hem cok uzun süre kullanamazlar hemde bazı bebekler sevmiyo onu sevseler bile bi süre sonrada sıkılırlar zaten ama denk gelirse söyle degişik bişey dikkatimi ceken belki alabilirim burdaki bizden önce dogum yapanların topigine gir onların bebişleri büyüdü ya hepsi satıyolar oyun halılarını falan aralarında hiç acılmayıp kullanılmamıslar var..

canım hoşgeldin allahım sana sabır ve güç versin malum 2 bebekle uğraşmak kolay değildir ...
benimkide 2 ayına girecek ayın 31inde ..henüz bi düzenimiz oluşmadı valla uyku konusunda ..
benim kızım gündüzleri çok az uyuyo uyutuyorum tamam uyudu diyorum yok 5 dk sonra uyanıyo yani şöyle derince bi dalamıyo .. akşam 8 olunca artık uykusuzluktan başlıyo mızmızlığa ve uyuyo biraz oyalamaya çalışıyorum ama yok illaki o saatte uyucak 8buçuk gibi uyuyo bi tek o uykusu güzel gece 2 ye 3 e kadar uyuyo ... uyandığında emziriyorum göğsümde uyuyo ama yatağına yatırdığımda mutlaka uyanıyo artık alışkanlık oldu yatırıyorum tam ben yatağıma yatıyorum başlıyo mızırdanmaya ama ben almıyorum çok ağlayana kadar mızırdanıp uyuyo ama o mızırdanması inan bazen 1 saat bile sürüyo o mızırdanırken ben uyuyomuyum tabiki hayır sırf uyumayı öğrensin diye almıyorum yani .. böyle geçti 2 ayımız valla ..
ama nazarım değmesindün kızım 9da uyudu gece 2buçukta uyandı emdi ve uyudu tekrar mızırdanmadan ilk defa sonra sabah 6buçukta uyandı şimdi yine uyuyo meleğimm .. bakalım bugünümüz nasıl geçicek

günaydın kızlaar hadi kahve keyfine, uykusuzluktan şuracığa yığılıcam yoksa kuzucum bu günde pek mız mız. uykum var ama uyusam mı uyumasam mı, ağlayasım var ama ağlasam mı ağlamasam mı, azcık gülsemde olur ama gülsem mi gülmesem mi deyip duruyor ama her şartta bağırmayı ihmal etmiyor. bakalım şu 3 günü nasıl geçircem, eşimde seyire gitti yine, gece gündüz yalnızım

allah kolaylık versin sana valla ben akşam 5 olsada eşim eve gelsede kızı onun üstüne atsam diye dört gözle bekliyorum
napim çok yoruluyorum evin işine gücüne zor bakıyorum valla yemeği bazen yetiştiremiyorum eşim gelince bakıyo kıza ben yapıyorum yemek
işe başlayınca napıcam bilmiyorum vallahi vuslat sedn çalışıyomuydun canım ya napıcaksın nekadar iznin var ?

Kizlar sizin bidiklar hiriltili nefes aliyor mu? Her sabah benim kuzum hiriltiyla uyaniyor. Okyanus suyu sikiyorum burnuna ama yinede hiriltili nefes aliyor. Ne yapicagimi sasirdim

oğlumun gece gazı vardın ınanılmaz derecede yemın ederım 5 buçukta yattık sabah ... 6 da da kızım uyandı emzırmek için sonra tekrar oğlum onu emzırdım altlarını degıştırdım
bırde benımkıler emdıgı gıbı kusuyorlar lap dıye hemen bolca hemde
normalmı yaa çok üzülüyorum 40 çıkmadan önce az kusuyorlardı
şimdi çok acaba dıyorum buyudukce yemelerıde çok olunca kusmaarıdamı bol olur.. saglık ocagına göturdum bugun oğlumu
çok gazı var dedı ee gaz oluncada uyumuyor ıkızınıde uyutmuyor bende çıldırıyorum benımkıler gunduz uyuyor gece ayaktalar

Kizlar sizin bidiklar hiriltili nefes aliyor mu? Her sabah benim kuzum hiriltiyla uyaniyor. Okyanus suyu sikiyorum burnuna ama yinede hiriltili nefes aliyor. Ne yapicagimi sasirdim

canım benm bebeklerımde öyle burunlarına okyanus suyu sıkıyorum her sabah
bırde burun pompasıyla temızlıyorum
ama o bıldıgınız pompa degıl bendekı
seruma benzıyor agzınla çekıyorsun nefesınle yanı agzına gelmıyor pislık fılıtresıne doluyor
onu al ıstersen çok faydalı

maşallah maşallah senin bebek uslu olacak annesi aksam 8 30yatıp gece ikide uyanmak nedemek nerseyse 1,50 aylık olduk ben böyle bişeye sahit olmadım daha an babası 3 saat bizimkinin bende dünden beri hastaydım anladı yavrum galiba beni üzmüyo annesi iyileşene kadar bugünde kv geldi yine torunlarını özlemisler onlara verdim oynuyolar simdi bende biraz daha iyiceyim

hahahha cok güldümben geliyim sekerim izmirdeydin deme sen cumartesi nasipse o tarafa kayıyorum zaten manisaya gitcem senin uyuman lazım bir an önce ama gercekten yoksa stres olursun bebek uyuyunca sende uyu hemen is falan yapıyım diye ugrasma kv yada annen yanında degildi deme

Kizlar 40 imiza 3 gun kaldi ..ben hala 3saatte bir utusada uyandirip emziriyorum..geceleri cok zor oluyor tabi..sizde uyandiriyor musinuz yoksa kac saat uyursa uyusun kendinin uyanmasini mi bekliyorsunuz??

Kizlar 40 imiza 3 gun kaldi ..ben hala 3saatte bir utusada uyandirip emziriyorum..geceleri cok zor oluyor tabi..sizde uyandiriyor musinuz yoksa kac saat uyursa uyusun kendinin uyanmasini mi bekliyorsunuz??

canım yok yaaa ilk haftalarda öyleydi valla ben 2 hafta o 2 saat olayına uydum sonra ne zaman uyanırsa ne zaman ağlarsa emzirdim gece o zaman işkence gibi olur hem çocuğunda öyle alışır bırak uyusun gündüz bol bol emzir gecede kendi uyanınca emzir yani ben öyle yaptım naçizane fikrim bu .. artık yavaş yavaş düzene ve alışmaya başlıyolar çünkü seninki gece sürekli kalkmaya alışırsa senin için çok zor olur

Merhaba uykusuz anneler nasılsiniz 40 çıkınca uykusu düzelir dediler beni kandırdılar bizimkinde hiç düzelme yok ben uyutmak icin 1 saat uğraşıyorum kızım 10 dk uyuyo sonra tekrar bide şimdi bizimle yatma cikti aramızda yatarsa 1 saati buluyo uykusu yada benim üstümde yatinca napicaz bilmiyorum benimde çok hoşuma gidiyo aslında kızımın kokusuyla yatmak ama koorkuyorum gece bı yerini acıtiriz diye emiyo beşiğine koyuyorum 10 dk sonra tekrar uykuyu unuttum artık nerdeyse gaz sorunumuz biraz azaldı sanki süt yoğurt peynir yeşillik hiç yemiyorum artık faydası oldu çok şükür bide Rezene iciyoruz birlikte kizimla 1 saat surmuyo hemen ya gaz çıkarıyor ya cisını yapıyor boy kilo artışımızda iyiymis şükür esime ve bana ası vurdular bebeğe hastalık geçmesin diye kolum 2 gündür agriyo bı türlü geçmedi ve coook uykum var :) (

ne evi ne işi gücü hayatım, ortalığı şey götürüyor afedersin işte yapabilirsem bi yemek, yapamazsam onuda eşim gelince kendi yapıyor, Allah'tan aşçılığı iyi bizimkinin

gel şekerim izmir eski foçadayım beklerim birlikte keyif yaparız ne annem var ne de kaynanam. kaynanam olmasın zaten sinir oldum ona. 40 ım çıkana kadar annemlerde kaldım biliyorsunuz. o zaman gün aşırı arıyordu, napıyosunuz bebek nasıl iyimi diye. 5 gün oldu evime geleli, yalnızım 1 kere bile aramadı. anemlere gösterişmiş demek ki çok gıcık oldum

gel şekerim izmir eski foçadayım beklerim birlikte keyif yaparız ne annem var ne de kaynanam. kaynanam olmasın zaten sinir oldum ona. 40 ım çıkana kadar annemlerde kaldım biliyorsunuz. o zaman gün aşırı arıyordu, napıyosunuz bebek nasıl iyimi diye. 5 gün oldu evime geleli, yalnızım 1 kere bile aramadı. anemlere gösterişmiş demek ki çok gıcık oldum [/QUOTE]

aman aman bana kaynana demeyin hala sinirlerim zıplıyo nefret ettim resmen kadından adını duymaya tahamülüm yooooook

kızlar özelden facelerinizi yazsanızya arkadaş olalım varsa tabi facebookunuz :) bebeiklerinizi filan merak ediyorum

ben her 2 ya da 3 saatte bir uyandırıyorum ama uyandırmasam da genelde uyanıyo kuzum

sarılığı geçene kadar bende 2 saatte bir kaldırıp emzirdim ama işkence gibiydi .şimdi ise yatmadan önce iyice bi doyuruyorum uyanmasını bekliyorum ben uyandırmıyorum zaten en geç 3 saate kendi uyanıyo

merhaba kızlar benim bogazlarım agrıyodu ya iki gündür bebegimde huyszdu aglamaları falan degişik geldi bugün bi saglık ocagına götüreyim dedim bizim doktorumuz izinliydi baska kadın bi doktor baktı hiçbişeyine bakmadan sırtını dinleyip antibiyotik yazdı daha cok kücük diyorum konusturmuyo ben aslında antiibiyotige karsıyım ama gerekiyoki yazıyorum falan diyo ayrıntı cıklama bişey yok sinir etti beni dururmuyum bende üst katta tekrar baska bi doktora cıktım durumu anlattım o da önce atese bakalım ates yoksa ne antibiyotigi gerek yok dedi atesi 36,4 cıktınormal dedi sırtını dinledi bi şeyii yok sadece burnu tıkanmıs antibiyotik falan kullanma dedii hem sevindim hemde o doktora kızdım bebişime hasta gibi kayıt etti oralara... her gidisimizde kayıt oluyo deme bebişlerin rahatsızlıkları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…