- Konu Sahibi sekerciiik
-
ben kızıma oyun halısı alıcam var mı aranızda alan kızlar
günaydın millet nerelerdesiniz?
canım hoşgeldin allahım sana sabır ve güç versin malum 2 bebekle uğraşmak kolay değildir ...kızlar bende ana kucagı kullanıyorum bebeklerım ıkız benımde..salonda tv ızlıyorum yanımda olsunlar dıye ana kucagı harıka
gece olunca yataklarına göturmek ıstedıgımde tık açıyolar gözlerını :)
benımkıler 2 .ayına gırcekler sizdede gece meme emdıkten sonra hemen uyuta bılıyormusunuz
yoksa benım gıbı ya ana kucagında sallamak yada kıçına vurarrak pışpışlamak yapıyormusunuz ??
gaz sorunum ıkı bebegımdede var buda benı üzüyor tek başıma
gündüzlerı zor ama gece babaları gelınce en azından
bırıyle o ılgılenıyor..
yavaş yavaş alıştık artık bır bırımıze azcık dahah buyuseler
ele avuca gelsın ısıtyorum sevmeerımıze dayansınlar :)
şimdi pek sevemıyoruz azcık sevıyoruz emzırıyorum gazını çıkarıyorum
yatırıyorum kendılerı yatakta yorulana kadar ellerını ayaklarını kımıldatıyor sonra uykularının geldıgını anladıgımda
kundak yapıorum elını kolunu kıçına pışt pışt gidyolar gazları yoksa tabıkı :)
bızzde durumlar böyle kızlar
allah kolaylık versin sana valla ben akşam 5 olsada eşim eve gelsede kızı onun üstüne atsam diye dört gözle bekliyorumgünaydın kızlaar hadi kahve keyfine, uykusuzluktan şuracığa yığılıcam yoksakuzucum bu günde pek mız mız. uykum var ama uyusam mı uyumasam mı, ağlayasım var ama ağlasam mı ağlamasam mı, azcık gülsemde olur ama gülsem mi gülmesem mi deyip duruyor ama her şartta bağırmayı ihmal etmiyor. bakalım şu 3 günü nasıl geçircem, eşimde seyire gitti yine, gece gündüz yalnızım
canım hoşgeldin allahım sana sabır ve güç versin malum 2 bebekle uğraşmak kolay değildir ...
benimkide 2 ayına girecek ayın 31inde ..henüz bi düzenimiz oluşmadı valla uyku konusunda ..
benim kızım gündüzleri çok az uyuyo uyutuyorum tamam uyudu diyorum yok 5 dk sonra uyanıyo yani şöyle derince bi dalamıyo .. akşam 8 olunca artık uykusuzluktan başlıyo mızmızlığa ve uyuyo biraz oyalamaya çalışıyorum ama yok illaki o saatte uyucak 8buçuk gibi uyuyo bi tek o uykusu güzel gece 2 ye 3 e kadar uyuyo ... uyandığında emziriyorum göğsümde uyuyo ama yatağına yatırdığımda mutlaka uyanıyo artık alışkanlık oldu yatırıyorum tam ben yatağıma yatıyorum başlıyo mızırdanmaya ama ben almıyorum çok ağlayana kadar mızırdanıp uyuyo ama o mızırdanması inan bazen 1 saat bile sürüyo o mızırdanırken ben uyuyomuyum tabiki hayır sırf uyumayı öğrensin diye almıyorum yani .. böyle geçti 2 ayımız valla ..
ama nazarım değmesindün kızım 9da uyudu gece 2buçukta uyandı emdi ve uyudu tekrar mızırdanmadan ilk defa sonra sabah 6buçukta uyandı şimdi yine uyuyo meleğimm .. bakalım bugünümüz nasıl geçicek
Kizlar sizin bidiklar hiriltili nefes aliyor mu? Her sabah benim kuzum hiriltiyla uyaniyor. Okyanus suyu sikiyorum burnuna ama yinede hiriltili nefes aliyor. Ne yapicagimi sasirdim
canım hoşgeldin allahım sana sabır ve güç versin malum 2 bebekle uğraşmak kolay değildir ...
benimkide 2 ayına girecek ayın 31inde ..henüz bi düzenimiz oluşmadı valla uyku konusunda ..
benim kızım gündüzleri çok az uyuyo uyutuyorum tamam uyudu diyorum yok 5 dk sonra uyanıyo yani şöyle derince bi dalamıyo .. akşam 8 olunca artık uykusuzluktan başlıyo mızmızlığa ve uyuyo biraz oyalamaya çalışıyorum ama yok illaki o saatte uyucak 8buçuk gibi uyuyo bi tek o uykusu güzel gece 2 ye 3 e kadar uyuyo ... uyandığında emziriyorum göğsümde uyuyo ama yatağına yatırdığımda mutlaka uyanıyo artık alışkanlık oldu yatırıyorum tam ben yatağıma yatıyorum başlıyo mızırdanmaya ama ben almıyorum çok ağlayana kadar mızırdanıp uyuyo ama o mızırdanması inan bazen 1 saat bile sürüyo o mızırdanırken ben uyuyomuyum tabiki hayır sırf uyumayı öğrensin diye almıyorum yani .. böyle geçti 2 ayımız valla ..
ama nazarım değmesindün kızım 9da uyudu gece 2buçukta uyandı emdi ve uyudu tekrar mızırdanmadan ilk defa sonra sabah 6buçukta uyandı şimdi yine uyuyo meleğimm .. bakalım bugünümüz nasıl geçicek
günaydın kızlaar hadi kahve keyfine, uykusuzluktan şuracığa yığılıcam yoksakuzucum bu günde pek mız mız. uykum var ama uyusam mı uyumasam mı, ağlayasım var ama ağlasam mı ağlamasam mı, azcık gülsemde olur ama gülsem mi gülmesem mi deyip duruyor ama her şartta bağırmayı ihmal etmiyor. bakalım şu 3 günü nasıl geçircem, eşimde seyire gitti yine, gece gündüz yalnızım
Kizlar 40 imiza 3 gun kaldi ..ben hala 3saatte bir utusada uyandirip emziriyorum..geceleri cok zor oluyor tabi..sizde uyandiriyor musinuz yoksa kac saat uyursa uyusun kendinin uyanmasini mi bekliyorsunuz??
allah kolaylık versin sana valla ben akşam 5 olsada eşim eve gelsede kızı onun üstüne atsam diye dört gözle bekliyorum
napim çok yoruluyorum evin işine gücüne zor bakıyorum valla yemeği bazen yetiştiremiyorum eşim gelince bakıyo kıza ben yapıyorum yemek
işe başlayınca napıcam bilmiyorum vallahi vuslat sedn çalışıyomuydun canım ya napıcaksın nekadar iznin var ?
hahahha cok güldümben geliyim sekerim izmirdeydin deme sen cumartesi nasipse o tarafa kayıyorum zaten manisaya gitcem senin uyuman lazım bir an önce ama gercekten yoksa stres olursun bebek uyuyunca sende uyu hemen is falan yapıyım diye ugrasma kv yada annen yanında degildi deme
Kizlar 40 imiza 3 gun kaldi ..ben hala 3saatte bir utusada uyandirip emziriyorum..geceleri cok zor oluyor tabi..sizde uyandiriyor musinuz yoksa kac saat uyursa uyusun kendinin uyanmasini mi bekliyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?