- Konu Sahibi sekerciiik
-
anlayabiliyorum seni iyi olmustur ama derin temizlik yapmıssın simdi bir süre istemez simdi iyi bi uykuyu hakettin annenlere gitmistin deme sen bende gidicem insallah..
evet canım, hamileliğimin son 3 ayını annemlerde geçirdim, 40 ımız çıkınca evimize döndük işte geçen hafta. bu arada eşin gece geliyormuş daha ne istiyorsun güzelim, benimki haftada 3 gün 2 gece evde olmuyor. bazen 4 gün 3 gece oluyorhatta 2 hafta sonra 15 günlüğüne gidecek. gelecek 1 hafta kalacak tekrar 10 günlüğüne gidecek
kızlar bebeginize hangi yatakları aldınız baslarda sert yatakta sonrada yumusak yatakta yatması gerekiyomus galiba ondan gerek önce annemin yaptıgı sonrada kaynanamın üzerinden tekrar gecip söküp tekrar yaptıgı yatakta yatmıyo yavrum cok yumusak ya koltukta uyuyor yada ana kucagında hele ana kucagına koymama bayılıyo massallah ama hala emin degilim bu ana kucagında uyutmak konusunda gecende kafamı karıstırdılar ya hala dogrumu acaba diye düsünüyorum bir yanım rahat olmasa bu kadar uyumaz diyor bi taraftanda internette bi kaç yazı falan gördüm aklım onlara takılıyo ana kucagında sallıyorum hemen uyuyo besigine her götürdügümde 10 dk sonra uyanıyodu defalarca böyle oldu dayanamadım artık cocugun uykusunun acılıp durmasına en son bıraktım götürmedim bu sefer bi yere ana kucagının altına bişey koyup yatay pozisyona getirdim 9 gibi yattı uyuyor hala yataktada dormeo yatakla visko arasında kararsız kaldım.sizler neler aldınız?
gercektenmi tebrik ediyorum seni herkesin harcı degil ama calstıgı zaman kadar tatilide vardır esinin degilmi meslegi ne ki gizli bişey degilse tabi bizim kendi isimiz ama inan hiç belli olmuyo saatler bazen is yetismyince elemanlarla birlikte calısıyo gec saatlere kadar ama bu pazar calısmalarına alısamadım bir süredir böyle bebişimizide alıp gezmek isterdim mesela inşallah o günlerimizde gelecek bizim icin calısıyor böyle düsünüyorum bende
günaydın kızlar var mı kahve isteyen, gece yine uyuyamadım da
biz maalesef 4-5 gündür full mama kullanıyoruz, öncede arada takviye yapardım ama artık paso mama.çıkan süt 50 cc yi aşmıyor gün boyu. saat kaçta ne kadar yediğini yazarım hep kontrol ettim de son 2 gündür azalma var, mama olduğundan mı acaba?
dut surubumu ne diyolardı denedinmi onu:121: (sende benim gibi türk kahvecimisin yoksa sanırım her sabah iciyosun kahveyi bide kordona karsıysan tmm) bide ben bebişi rahatlatsın diye rezene cayı icmistim bebege katkısı oldumu bilmiyorum ama benim sütümü bayagı bi arttırmıstısütün fazla oldugu dönemler sinir harbleri geciriyodumbebekten cok yoruyodu beni bu durum ama simdilerde hemen hemen tam yetiyor sanırım bi süre sonra iki meme anca yetecek bide gaz icin nurse harveys dahil olmak üzere bize en iyisi esra erolun kimyon tarifi iyi geldi zaten hiçbişey mucize yapmıyo sadece o an icin yardımcı oluyo gaz maz degilde kucakla bozduk biz bazen durdugu yerde duruyo ama genellikle kurmalı bebek gibi kucaktan indirince baslıyo kucaga alının ca susuyo zaten bi süre sonra alamıcam bende alısırsa alıssın diyorum napıyım
denedim canım. şuruplar, bitkisel çaylar (üstelik papatyadan başka bitkisel çay içemezdim, kendi kendime şaşırıyorum), helva, komposto, pekmez, kuru incir, beyaz üzüm, çörek otu-bal, su (sudan midem bulanıyor artık) duyupta denemediğim tek bir şey kaldı oda alkolsüz bira. sütü arttırıyormuş, burada da deneyip memnun kalıp yazanlar olmuş. cesaret edememiştim ama bu gün onuda denicem sanırım
aynen benimkide arada oluyo büyük adamlar gibi temizlemeye calısıyo ya bide ama bu kadar kücük bi cocukta balgam yada baska bişey olmazmıs o kadar takmıstımki buna kbb uzmanına bile götürdüm artık takmıyorum bende zaten bişey olsa cıkardı heralde bide bezi ne kullanıyosunuz ben primanın pampers 2 modelini denedim ve vazgecemiyorum gercekten cok güzel premiuma göre fiyatıda uygun deneyin bence
selam güzel anneler..
Hızlıca okuyup kaçıyorum Allahın izniyle bu perşembe 40'ımız çıkıyo inşallah düzenimiz oturacak. Veee Annemle istanbul'a gidicizzz herkesleri çok özledim. Esas sonrası beni düüşündürüyor. Bayram sonrası yalnız günler başlıyor akşam olup babamız eve gelene kadar yavru kuşla başbaşayız bakalım bizi neler bekliyor?
Ben de birkaç deneyim sunayım size kızlar...
Bebeklerinizin gaz sancıları belli saatlerde ise ( mesela bizimki akşam üzeri 6-8 arası ) 1-2 saat öncesi rezene çayı verin milupanın. Çok rahat geçiriyor.
Sebamed'în vucut losyonunu şiddetle tavsiye ediyorum karnına dairesel hareketlerle masaj yapmakta çok rahatlatıyor.
Bu arada ben grip oldum kızlar.( maske ile emziriyorum umarım korurum yavru kuşumu
Süt konusu konuşulmuş yine.. Vuslatcım ben doğum yaptım yapalı sütümü nezaman sağsam tek memeden 40 cc diğer memeden ancak 20 cc yada 10 cc çıkıyor. tek meme tıkalıymış bende.
o yuzden mama takviyesi yaptık.
,başından beri böyle yani bizde ve bebekim bütün gün mememde nerdeyse
yani sen şanslısın ki bugune kadar iyiymiş. inşallah yine o günlere dönersin canım..
şekercikkk, ana kucağından bahsetmişsin sende..
biz Graco marka araba aldık anakucağı da var. onu kullanıyoruz ama annem ısrarla rahat olmadığını , bebeğin belinin dümdüz olması gerektiğini söyleyip beni korkutuyor. sanırım sen de de aynı durum var. benim anakucağım bu sizce uygun değil mi ?
cocuk 1 2 haftalıkken resmen helvaya asermistim ondanmıs demek zorla kendini tamamen kesilmeden ki sonra keske yapsaydım diyecegin bişey kalmasın elinden geleni yaptıktan sonra icin rahat olur en azından bide psikoloji cok önemli stres falan yaptıysan kendine ondanda olur bak stres hem sütü azaltıyomus hemde cocukta gaz yapıyomus ben stres yapmıstım bi ara sonra bi yede okudum gazın bir numaralı nedeni diye özellikle emzirirken hiçbişey düsünmeden mutlu olmaya calısıyorum gercektende farketti ama
selam güzel anneler..
Hızlıca okuyup kaçıyorum Allahın izniyle bu perşembe 40'ımız çıkıyo inşallah düzenimiz oturacak. Veee Annemle istanbul'a gidicizzz herkesleri çok özledim. Esas sonrası beni düüşündürüyor. Bayram sonrası yalnız günler başlıyor akşam olup babamız eve gelene kadar yavru kuşla başbaşayız bakalım bizi neler bekliyor?
Ben de birkaç deneyim sunayım size kızlar...
Bebeklerinizin gaz sancıları belli saatlerde ise ( mesela bizimki akşam üzeri 6-8 arası ) 1-2 saat öncesi rezene çayı verin milupanın. Çok rahat geçiriyor.
Sebamed'în vucut losyonunu şiddetle tavsiye ediyorum karnına dairesel hareketlerle masaj yapmakta çok rahatlatıyor.
Bu arada ben grip oldum kızlar.( maske ile emziriyorum umarım korurum yavru kuşumu
Süt konusu konuşulmuş yine.. Vuslatcım ben doğum yaptım yapalı sütümü nezaman sağsam tek memeden 40 cc diğer memeden ancak 20 cc yada 10 cc çıkıyor. tek meme tıkalıymış bende.
o yuzden mama takviyesi yaptık.
,başından beri böyle yani bizde ve bebekim bütün gün mememde nerdeyse
yani sen şanslısın ki bugune kadar iyiymiş. inşallah yine o günlere dönersin canım..
şekercikkk, ana kucağından bahsetmişsin sende..
biz Graco marka araba aldık anakucağı da var. onu kullanıyoruz ama annem ısrarla rahat olmadığını , bebeğin belinin dümdüz olması gerektiğini söyleyip beni korkutuyor. sanırım sen de de aynı durum var. benim anakucağım bu sizce uygun değil mi ?
evet canım gecmisten okuduysan öyle durumlar var bende internetten falanda arastırma yaptım ve cok uzun saatler onda uyutmamaya karar verdim bunlar oto koltugu oldugu icin cukur biraz seninkide bayagı egimli gedi bana yatay pozisyonu oluyo bide bunların gerci oda egimli ama simdi onda uyutuyorum iyice dalınca uykuya rahat bi yere geciriyorum bendekide bu Eki Görüntüle 521820
ya bişey sorucam neden sağıyosunuz sütlerinizi herkes sağmaktan bahsediyo ??? çalışıyo musunuz??
ben çalışmıyorum, ilk zamanlar sütüm çok fazlaydı. göğüslerimin ağrısından duramıyordum, dr.umuz sütünü göğsünde bekletme sağ dedi. o yüzden sağmaya başlamıştım. zahmetli oluyor ama keşke yine öyle olsa da sağsam, zahmete değer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?