Lohusalar kulübü

bi de canım şimdi ebebek ten baktım medelanın 2 tane kasık uclu biberonu var biri soft cup diğeri haberman sen hangisini kullanıyosun

canım valla bizim fıstıktan pek fırsat olmuyo bide fena şekilde sallanmaya alıştı sallanmadan uyumuyo tam uyudu zannediyorum birden gözlerini hiç uyumamış gibi açıyo:)gaz sancılarıyla uğraşıyoruz ama kızımla vakit harika geçiyo gülmeye başladı sesler çıkarıyo çok güzelmiş ya.sen nasılsın şekercim oğluşunla nasıl geçiyo biz 2.ay aşımızı yaptırdık 3 tane 1 kol 2 bacaktan yaptılar yavrum çok ağladı dayanılcak gibi değil ama mecbur işte şimdilik bukadar yine girerim konulara dahil olurum inşAllah artık:)bu arada hayırlı yolculuklar sana canım

Son düzenleme:
selam güzelliklerr..

Mutluyumm şükürler olsunnnn

40'ımız çıktı şükürler olsun ve cidden varmış bir hikmet bu 40'da ( maşallah süphanallah )

kontrolümüz vardı kilomuz boyumuz herşey yolunda şükürr

artık mama takviyemizi bitirdik. Sadece gözlemliycekmişim doymadığını hissedersem vericem belki günde 1 kez olablir. mama yiyince en az 3 saat uyuyor buda çok işime yarar sonuçta..

kızlar şunu da anladım iş birazda bizde bitiyor.

Dün resmen kendimi deneme tahtası yaptım.

tahin helvası yedim. 3 fincan humana 3 bardak komposto 3 litreye yakın su içtim. 1 porsiyon köfte ve bulgur pilavı beyaz soğan yedim.
ve dün bütün gün ve gece hiç mama vermedik. doydu çünkü.
artık böyle yemek yemeye çabalıycam 100 kilo olurum heralde :)) Ama herşey oğlum içinnn :)

Kızlar bu bamya gaz yapar mı? Lohusa döneminde tabi:)

Neler yeriz neler yiyemeyiz şöyle bir detaylıca yazsanız:)

bebeğim hasta oldu kızlar, burnu tıkalı ve boğazında gıcık yapıyor. Allahtan ateşi yok. doğru düzgün ne uyuyor ne duruyor. en çokta onun buna dayanamayacağını düşünüp üzülüyorum. ben günlerce uykusuz kalabilirim ya da emzirebilirim ama o boğaz ağrısına nasıl dayanacak diyorum Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin, benim kızıma da şifa nasip etsin inş.

Canim burun tikanikligi icin okyanus suyu kullan ve burun aspiratoruyle burun icini temizle. Rahatlar insallah. Rabbim sifasini versin.

çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun tüm bebekleri.
Ceydaerhan'ın söylediklerine ek olarak bol boll emzir dayanabildiğin kadar emzir. Anne sütündeki antikorlar sayesinde daha çabuk iyileşir...

Mrb kızlar bizim de sonunda kırkımız cıktı cok sukur sizin kanamanız nekadar surdu benimki hala az az devam ediyo normal mi? Bi de kırkınız cıktıktan ne kadar sonra doktor kontrolune gittiniz?

selam kızlar yoktum 1 haftadır bayağ kalabalıklaşmışız maşallah yeni gelen arkadaşlar hoş geldi...
annemlere gittim 1 hafta kaldım kafa dağıttım geldim çok şükür ..
gezmeler güzeldi ama kuzenimin bebeğini görünce şoook oldum kızımla aynı ayları aralarında 3 gün var ama o benim kızımın tam 3 katı benimki okadar çelimsiz göründüki gözüme birde hanfendi yine emmemeye başladı bugünlerde iştahsız nedense ve malesef mamaya başladım günde 1 biberon bakalım inş grek kalmaz ..
sizler nasılsınız ..
benim kız 2kilo 300 gr yaaaaaa sizce düşükmü kilosu 2 ay 8 günlük

Mrb kızlar bizim de sonunda kırkımız cıktı cok sukur sizin kanamanız nekadar surdu benimki hala az az devam ediyo normal mi? Bi de kırkınız cıktıktan ne kadar sonra doktor kontrolune gittiniz?
normal benimki kırkımdan sonra bile devam etti ara ara ben kırkımdan 7 gün sonra gitmiştim normel demişti drum

Canim sen yanlis yazdin heralde benim kizda 2 ay 10 gunluk 5 bucuk kilo.kizim obezmi acep?

:selamlar kızlar iyi geceler hepinize uzun ugraslardan sonra memleketimdeyim cok sükür bugün annemi tam cocuga cay kasıgıyla cay icirecekken yakaladım:30.:30.hemde uyarmıstım üstelik dünde ben gelmeden bıraktı diye kızdırmıstı beni benmi cok üstüne düsüyorum anlamıyorum böyle kzııncada sizleri kim büyüttü falan diye baslanıyor tabi klasik bilirsiniz neler yaptınız biz emirle geldigimizden beri huysuzsuz yer yadırgadı galiba alıstırmaya calısıyorum bide haftaya mevlüt okutucam inşallah onu ayarlamaya calısıyorum esim ariyor daha simdiden gel diye cocugumda alısmıs babasının sesine teleffonu hoporlore alıyorum babasının sesinin duyunca susuyor kıyamam sizlerde ne var ne yok

yasemin eminmisin canım bi yanlıslık vardır umarım eger böyleyse evet kilosu düsük benimki 1 hafta sonra 2 aylık olucak 5 bucuk kilo ama senin bebegin kilosu düsük görünmüyo resimlerde massallah gayet saglıklı ve kilosu ideal geldi bana bilmiyorum sen yanlıs yazdın galiba umarım öyledir...6:

Son düzenleme:
kızlar sizlerinde bebişleri emerken uyuyormu?:26::26::26:bizde yüzde 80 durum bu sekilde bide bazen böyle daha yeni emmis oluyo cok gecmeden yine meme arıyor bazende az bişey emip böyle birden aglamaya baslıyor neden yapıyor dersiniz varmı aranızda bu sekilde olan

ay sabah sabah kendime güldüm haaa yanlış yazmışım kızlar 5kilo 300 gr olucak tabiki :)
ya aslında dra götürdüm normal dedi ama ben,m kız bi tuhaf emmiyo mızmız dün mama verdim ilk kez çünkü 7-8 saattir açtı onu bile reddediyo iştahsız sanırım..
dedim ya kuzenimin bebeğini görünce cahillik edip kıyasa girdim hemen herkesde bi ona bakıyo bi benimkine tabi benim kıza nekadar zayıf diyolar halbuki o çok şişko ..
ceydaerhan seninle hemen hemen aynı bebişler seninki ne durumda mesela çok seri bi şekilde kafasını sağa sola çeviriyomu yada sese tepki veriyomu? benim kızım başını sağa sola çok seri çeviremiyo yavaş yavaş nazlı nazlı :) mesela başı bu tarafa dönükse bern diğer tarafına geçip seslendiğimde bana dönmğüyo ...
o kuzenimim çocuğu kafasını okadar hızlı çeviriyoki sağa sola şaştım kaldım

Bence hic dert etme kilosu gayet iyi.masAllah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…