- Konu Sahibi sekerciiik
-
Ewet cnm bu bnmkinden cok rahat biberron gibi olmadigindan alismiyo bebisler.tesekkur ederim canım ben de deneyecem.demek medelanınki anne sutu için de uygun.
Eki Görüntüle 523647
seninki bundan mı canım
iyi geceler kızlar ya uzun süredir bazı arkadaslar yok nerelerdeler acaba bi ses verseler zammak vardı pamukcuk kamelyamız vardı bi zamanlar neler yaptılar hiç sesleri yok uzun zaman oldu....bende aksamüzeri pek banyo yaptırmıyodum ama yapıncada rahatlıyo yavrucak kısın pek yapamam zaten ben gündüz onla birlikte bi saatte olsa uyumassam toparlanamıyorum iki gündür gündüz hiç uyumadım hayırlısı artık hazırlanıyorum bir yandanda yarından sonra yolcuyum inşallah bir an önce kacmam lazım yoksa gidemicem güya cumartesi gidecektim hergün bişey cıkıyo esimde darıldı bana hem gidiyorum diye hemde o yanasınca kacıyorum ddiye ama ona bayramda süpriz yapıcam inşallah simdi ananeyi görme zamanı insallah güzel gecer..
Selamlar :) pazartesi insallah 2 aylik oluyor oglusum. Kilosu da 5.5 sizce normal mi?
Tesekkur ederim canım cok işime yarıyacak heralde. Özellikle de dışarı cıktığımdaEwet cnm bu bnmkinden cok rahat biberron gibi olmadigindan alismiyo bebisler.
bebeğim hasta oldu kızlar, burnu tıkalı ve boğazında gıcık yapıyor. Allahtan ateşi yok. doğru düzgün ne uyuyor ne duruyor. en çokta onun buna dayanamayacağını düşünüp üzülüyorum. ben günlerce uykusuz kalabilirim ya da emzirebilirim ama o boğaz ağrısına nasıl dayanacak diyorumRabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin, benim kızıma da şifa nasip etsin inş.
bebeğim hasta oldu kızlar, burnu tıkalı ve boğazında gıcık yapıyor. Allahtan ateşi yok. doğru düzgün ne uyuyor ne duruyor. en çokta onun buna dayanamayacağını düşünüp üzülüyorum. ben günlerce uykusuz kalabilirim ya da emzirebilirim ama o boğaz ağrısına nasıl dayanacak diyorumRabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin, benim kızıma da şifa nasip etsin inş.
normal benimki kırkımdan sonra bile devam etti ara ara ben kırkımdan 7 gün sonra gitmiştim normel demişti drumMrb kızlar bizim de sonunda kırkımız cıktı cok sukursizin kanamanız nekadar surdu benimki hala az az devam ediyo normal mi? Bi de kırkınız cıktıktan ne kadar sonra doktor kontrolune gittiniz?
selam kızlar yoktum 1 haftadır bayağ kalabalıklaşmışız maşallah yeni gelen arkadaşlar hoş geldi...
annemlere gittim 1 hafta kaldım kafa dağıttım geldim çok şükür ..
gezmeler güzeldi ama kuzenimin bebeğini görünce şoook oldum kızımla aynı ayları aralarında 3 gün var ama o benim kızımın tam 3 katıbenimki okadar çelimsiz göründüki gözüme birde hanfendi yine emmemeye başladı bugünlerde iştahsız nedense ve malesef mamaya başladım günde 1 biberon bakalım inş grek kalmaz ..
sizler nasılsınız ..
benim kız 2kilo 300 gr yaaaaaa sizce düşükmü kilosu 2 ay 8 günlük
selam kızlar yoktum 1 haftadır bayağ kalabalıklaşmışız maşallah yeni gelen arkadaşlar hoş geldi...
gezmeler güzeldi ama kuzenimin bebeğini görünce şoook oldum kızımla aynı ayları aralarında 3 gün var ama o benim kızımın tam 3 katıbenimki okadar çelimsiz göründüki gözüme birde hanfendi yine emmemeye başladı bugünlerde iştahsız nedense ve malesef mamaya başladım günde 1 biberon bakalım inş grek kalmaz ..
sizler nasılsınız ..
sizler nasılsınız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?