- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi sekerciiik
-
Kizlar bende son 1 haftadir kabizlik basladi. Hamilelikte olur derler bende hic olmadi ama simdi basima geldi. Demir ilaci da kullaniyorum acaba ondan dolayi mi desem hamileykende kullandim bir sorun olmadi. Gunde 3-4 lt su da iciyorum. Anlamadim gitti. Sizce daha baska ne yapmam gerek?
slm kızlar nasılsınız bakalım. yatılı misafirlerim vardı o yüzden giremedim, bu gün gittiler
kızlar ya irem sultan çok huysuz, gerçi bu huysuzluk mu bilmiyorum ama uyumaz oldu. uykusuzluktan esnerken ağzı ayrılıyor yavrumun ama yine uyumuyor. bu gün öğlen toplasanız 1 saat anca uyumuştur. karnını doyururken uyukluyor gazı çıkana kadar o kadar. yarın 2. ayımız bitiyor. var mı sizlerde de uyku sorunu
abide benimki aventi tutmadı yaa sen yanlış hatırlıyosun sanırım
ben aventi chiccoyu bide nuk denedim almadı üçünüde sonra eşim eczaneden bitane uyduruk bişi almış wee sanırım onu tuttu benim huysuz
ama ben onu emmesini istemediğim için ilk onu verip sonra hemen chiccoyu tıktım ağzına şimdi çok seviyo emziğini chicco kauçuk benimkisi
valla emzik büyük kolaylık bizim kızında gündüz uykusu giderek azalıyo bugün aynı irem gibi toplasan 1 saat olmamıştır uykuları tam uyutuyorum bi bakıyorum açmış gözleri 10ar dk kestiriyo okadar:44:
öyle durumlarda veriyorum emziği oyalanıyo
bende bugün temizlik yaptım oturma odamdaki kaloriferimin önünde koltuğum vardı onu çektim kaloriferin önünü kızıma oyun alanı yaptım hemen kaloriferin önü sıcacık yerede 4 kat battaniyemizi serdim oh yatırıyorum oraya şimdi rahat hareket ediyo bende uzanıyorum yanına
oyun halısı alıcam şimdi onuda koyarız tam olur
benim kız şimdi bişileri tutup çekmeyi öğrendi habire yeleğinin kurdelasını tutup ağzına götürüyo
slm kızlar nasılsınız bakalım. yatılı misafirlerim vardı o yüzden giremedim, bu gün gittiler
kızlar ya irem sultan çok huysuz, gerçi bu huysuzluk mu bilmiyorum ama uyumaz oldu. uykusuzluktan esnerken ağzı ayrılıyor yavrumun ama yine uyumuyor. bu gün öğlen toplasanız 1 saat anca uyumuştur. karnını doyururken uyukluyor gazı çıkana kadar o kadar. yarın 2. ayımız bitiyor. var mı sizlerde de uyku sorunu
Allah razı olsun kızlar içimi rahatlattınız, geçici bir dönem diyordum kendi kendime ama sizlerden de duyunca bir oh çektim doğrusudemek o yüzden hep kucağımda olmak istiyor kuzum
ben misafir ağırlamayı severim şekercim, başımda bıdı bıdı edip canımı sıkan misafir olmadığı müddetçe hiç bir sorun yokçok çok çok sevdiğim, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen eski komşum gelmişti 3 günlüğüne, eşimde yoktu zaten sürekli görevde biliyorsun. çok rahat bi 3 gün geçirdik, gezmelere gittik, kaynanaları çekiştirdik bol bol kahve keyfi yaptık, nöbetleşe irem hanıma baktık, sanki misafir ağırlıyormuş gibi değil de, tatile çıkmışım gibiydi. çok keyifliydi ama gitti işte
bu arada kızım kakasını yapmakta zorlanıyordu, natmek verince yapıyordu sadece. dr.umuza gittik kabız değil, bağırsaklar yeni düzen oluşturuyor mamaya mı başladın dedimama yüzündenmiş, gliserinli fitil verdi, çok çok zorlanırsa 3-4 gün yapmazsa bunu ver dedi. dr.a giderken de köpek kovaladı bizi :18: şimdi halimi hatırlayınca gülme krizine giriyorum, çocuğu çuval gibi omzuma atmamla koşmam bir oldu. bu kadar hızlı koştuğumu bilmiyordum valla, sağlık ocağına girince kurtulabildik anca. şimdi gülüyorum ama o zaman çok korkmuştum ağlayacaktım nerdeyse, tek olsam neyse ama kızıma bişe olcak diye çok korktum annelik nasıl bir duygu diye soran anneme çok berbat bişe dedim dünyanın en uç noktalarını bir arada yaşıyorsun. hem evladını koruyabilmek adına herşeyi herkesi göğüsleyecek kadar dünyanın en cesur insanısın, hemde ona bişe olcak diye dünyanın en korkak insanısın. aynı anda hem hiç olmadığın kadar mutlu, bir o kadar da endişelisin. sen olmuşsun dedi annem
bilirim öyle arkadasları kardesten ötedir iste öyle arkadaslarımın hepsi memeketimde benim buraya geldigim zaman vakit nasıl geciyor anlamıyorum o yüzden esim sevdigim orda memleketim arkadaslarım ailem burda zormus gurbete evlenmek inan esimi bu kadar sevmesem katlanılmaz yani senin bebiş gibi benimkide cok seviyo konusmayı vıdı vıdı bişeyler anlatıyo hele sabah o erkenden kalkıp bişeyler anlatması yokmu bu aralar moda ya su gagnam style onu dinledik bugün oglumla dans ettik:)arada bir anneyim ben inanamıyorum diyorum kendi kendime... buraya gelirken otobüs boyunca ana kucagında tuttum yanımdaki koltuga onu oturttum iste o gün ana kucagından sogudu eskisi gibi sevmiyo artık benimde yarın temizlik yemek olayı pazar günüde mevlüt var Allah ın izniyle bi 50 kişi oldu altından kalkacagız inşallah yemekli olacak bide hayırlısı dua edin bana öpüyorum hepinizi yatmaya gidiyorum simdi Allah rahatlık versin iyi uykular..
yogun bi günden sonra söle bi bakıp cıkcam acayip yorgunum hazırlıklar bu saate ancak bitti bebekle is yapmak zormus cogu insanda durmuyo aglayınca kıyamıyosun aklın hep onda yarım yamalak cok sükür bitirdik ama ablamlarla birlikte Allah utandırmasın yarına hazırız inşallah sizleride bekleriz mevlütümüze bu arada bebek sekerlerini ben yarın dagıtıcam..
bütün gün kıvrandı yavrum gece zor uyuttum sabah kalktık gecede yapmamışş
sonra bi yaptı tam yaptı maşallahhh
banyosunu yaptırdım yatırdım eşim diyo şimdi bu rahatlıkla 3 saat uyur dedim varmısın iddiasına yarım saat bile sürmez uykusu derkennnn ıngaaaaaaaaaa
eşim şok
ben mama vermeye başladığımdan beri kızımın malesef düzeni bozuldu kakasını zor yapıyo yavrum yazık ..dün malt içeceğini sonunda buldum içtim 2 şişe pek bişey anlamadım ama düzenli içmeye çalışıcam inş sütüm artarda şu mamayı vermek zorunda kalmam
merhabalar tecrübeli anneler, bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
aşağıdaki resimde bebek şekeri var. bu şeker ne zaman dağıtılıyor :44:
doğumda mı 40ı çıkınca mı :44:
yardımcı olabilir misiniz
Eki Görüntüle 533674
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?