- Konu Sahibi sekerciiik
-
kızlar bebegimin sesi kısıldı :2: bu saatte bakınıyorum belki care olacak bişeyler bulurum diye viksle ovdum iyice giydirdim sıcak su torbasıyla uyuttum biraz önce uyandıgında gecmemisti hala dün banyo yaptırdım ondan mı olduki bilmiyorum icim acıyo ne zormus bugün gündüzde gecmesse saglık ocagına götüreyim diyorum.
slm kızlar şöyle bi göz attımda hemen hemen herkezin minik sorunları var benimde... tek göğsümün ucu olmadığı için emziremiyorum pompayıda denedim sağmıyo silikon meme ucunu denedim bebeğim almıyo elimle sağıyorum 10cc ancak çıkıyor diğer göğsüm süt dolu öbürü sönük napıcamı bilmiyorum tek göğsümle idare etmeye çelışıyorum günde 2-3 kez mama takviyesi yapıyorum ama bu durum beni çok üzüyor diğer göğsümde süt kesilmesin diye zar zor sağmaya çalışıyorum hoş yava yavaş sütüm kesiliyo tek göğüsle nereye kadar hep mama takviyesimi yapıcambide bi sorum olucak sezeryanla doğum yapan arkadaşlara korse kullanan varmı sizce kullanılmalımı dikişlere bi zararı olurmu koca bi göbek kaldı eski halimden eser yok...
bu logusalık psikolojisi ne kadar kötüymüş herşeye ağlayasım var biran önce eski düzenime girmek istiyorum kocam ve bebeğimle başbaşa kalmak istiyorum kayınvalidem ve annem yüzünden çocuğuma bakma sırası bana gelmiyoyarın 15 günlük olucaz hafta sonundan sonra ikisinide göndermeyi düşünüyorum...şöyle bi toparlasalar kendilerini 40 bi çıksa...eski düzenimize bi girsek bana çok uzak geliyo anne olmak gerçekten çok zormuş... Allah kolaylık versin hepimize...
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzucuklarını.benim kızımda 35 günlük ve bi ara oda emdikten sonra kusuyodu ama sonra kendiliğinden kesildi.ara ara peynir kesiği gibi çok az kuusuyo oda normalmiş zaten.merhaba arkadaşlar bende ikiz dogum yaptım bebeklerımın bugun 25 gun oldu
yazılarınızı okudum valla hepsını yaşadım bende acaba dıyorum benmı yazdım bunları :)
benımde bebeklerımde gaz başladı çok üzülüyorum
benım bır sorum olacak sızdede varmı bılmıyorum
2 gundur bebeklerım emdıkten sonra çıkarıyor önceden azcık çıkarıyordu şimdi sankı bıraz fazla çıkarıyor
üşüttümde sanmııyorum 2 gunde bır yıkıyoruz..
emzırme olayına gelınce benım 2 tane oldugu için 2 saatte bır süreklı emzırıyorum
gecelerı pompayla sagıyorum çünki uykulu daha fazla dayanamıyorum biberonla anne sütü verıyorum gece
gündüz memeden emıyorlar yoruluyorlar :)
lohusalıkta bende başlarda bunalır gıbı oldum nasıl bakcam dıye kafayı yıycektım
hala tırsıyorum kayınvalıdem var sımde yarında annem gelcekkayınvalıde gitcek
sonra tek bakcam ama olsun saglıkları yerınde yaa şükür
Guzel bi topik olmus. Ellerinize saglik. Gaz sorunlari aglama krizleri herkese alinma vs. Hepsi fazlasiyla mevcut bende. Ustune bide sut sorunum varki en cok ona uzuluyorum. Oglum bugun 28 gunluk ve dogdugundan beri bir kere bile doyuramadim yavrumu. Herseyi deniyorum. Olmuyo. İki gogsumu 40 dk sagarsam 30 cc cikiyor. Emzirmek cok guzel bi duygu. Ya birakirsa emmeyi die uzuluyorum birakmasin emsin die mama az veriyorum bu seferde kilo aliminin dusuk oldugunu soyluyolar boyu uzamaz diolar.... Sıkıntı cok. Boza kaldi denemedigim sut olsun die yarin ona da baslicam insallah.
canım süt çayı aldım içiyorum ben eczanelerde gayet ıyı denesene bir.
o damlattığın şey neyse bende istiyorum ..selam kızlar nasılsınız dünden beri bebegimle ilgileniyorum acayip uykum var bugün öglen 2 gibi gittik saglık ocagına saf gibi unutmusum 30 agustos oldugunu kapalıydı sonra hastaneye gittik bu atesine falan baktılar bi sorun gözükmüyor dediler rahatladım ses kısılması olabilir dediler üsüttüyse bile atlatmıs minigim.. neyse eve geldik emzirdim altını aldım ama yatmıyor bizim bıdık uykusuzluktan ölcem banamısın demiyo.. rezene cayı demledim bende koca bi bardak kendim ictim ,hem sütü arttırıyo hemde sütten gecince bebegi sakinleştiriyo dedi sevdigim bi abla ben ictikce mayıstım resmen bir iki cay kasıgı da ona verdim ama hala tık yok !!anladımki gazı vardı yavrucagın ondandı huysuzlugu... su kaynanamın getirdigi seye bi bakıyım dedim icinde bitkisel yaglar var sadece... ilac degilmis meger bir damla damlatıyım dedim o ne etkili bişey yahu bir damlayla cocuk 5 dk icinde uykuya gecti cok gaz sancısı olursa bi damla damlatsan yetecek bakalım kac saat uyuyacak onada bi bakıyım ve bende yatıyım biraz yorucu bi gündü benim icin kocaları unuttuk artık cocuktan baska bişey görmez oldu gözümüz..
selam kızlar nasılsınız dünden beri bebegimle ilgileniyorum acayip uykum var bugün öglen 2 gibi gittik saglık ocagına saf gibi unutmusum 30 agustos oldugunu kapalıydı sonra hastaneye gittik bu atesine falan baktılar bi sorun gözükmüyor dediler rahatladım ses kısılması olabilir dediler üsüttüyse bile atlatmıs minigim.. neyse eve geldik emzirdim altını aldım ama yatmıyor bizim bıdık uykusuzluktan ölcem banamısın demiyo.. rezene cayı demledim bende koca bi bardak kendim ictim ,hem sütü arttırıyo hemde sütten gecince bebegi sakinleştiriyo dedi sevdigim bi abla ben ictikce mayıstım resmen bir iki cay kasıgı da ona verdim ama hala tık yok !!anladımki gazı vardı yavrucagın ondandı huysuzlugu... su kaynanamın getirdigi seye bi bakıyım dedim icinde bitkisel yaglar var sadece... ilac degilmis meger bir damla damlatıyım dedim o ne etkili bişey yahu bir damlayla cocuk 5 dk icinde uykuya gecti cok gaz sancısı olursa bi damla damlatsan yetecek bakalım kac saat uyuyacak onada bi bakıyım ve bende yatıyım biraz yorucu bi gündü benim icin kocaları unuttuk artık cocuktan baska bişey görmez oldu gözümüz..
o damlattığın şey neyse bende istiyorum ..
benimde bebeğim kusuyo bugünlerde nedese
kızlar süpersiniz başlığı okumak nedense benı çok rahatlattı. Herkes aynı yollardan geçiyor bunları bilmek paylaşmak harika...
Kızlar bebeğim bugun 7. gününde yarın 2. doktor muayenemiz var.
Size SORULARIM VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
3.700 doğdu kuzum.
İlk muayenesinde 400 gr kaybetmişti.
Dr 300'den fazlasını istemyoruz dedi ve mama takviyesi verdi.
3 gundur mama takviye ettik. Yarın sonucunu görücez.
Bunun dışında gece-gündüz dengesi hala oturmadı.
Bazı geceler uyuyor bazı geceler uykusuz.
Uykudan uyandırmakta çok zorlanıyorum. Alıyorum kucağıma memede uyuya kalıyor
Yerıne yatırıyorum uyanıyor
2 saatte bir uyandırıp meme verme olayı çok strese soktu beni anlatamam..
Siz nasıl uyandırıyorusunuz ?
Bu durum nekadar sürecekmiş ?
son olarak bazen 2 saate yakın emiyor.
Bazen 20 dk zor yediriyorum.
Bunları yaşayan sadece benmiyim ???????????????????????????????????????
kızlar süpersiniz başlığı okumak nedense benı çok rahatlattı. Herkes aynı yollardan geçiyor bunları bilmek paylaşmak harika...
3.700 doğdu kuzum.
daha bebeğin 7 günlük ne gece gündüz düzeni bebeişten bukadarını bekleme artık annesi biz bugün tam 1 aylığız yeni yeni düzenimiz oturuyo..kızlar süpersiniz başlığı okumak nedense benı çok rahatlattı. Herkes aynı yollardan geçiyor bunları bilmek paylaşmak harika...
3.700 doğdu kuzum.
Slm kızlar nasılsınız.
Bebeklerinize hormon tahlili yaptırdınızmı?
Oğlumda guatr çıktı malesef
Yükselmesi zeka geriliğine sebep oluyormuş, ilaç tedavisine başladık, 15 günde bir kan alınacak, sanırım 2 yıl boyunca kullanıcaz ilacı, beyin gelişimini 2 yılda tamamlıyormuş.
Aylar sonra öğrenseymişiz çok geç olabilirmiş, şuan tedbir amaçlı ilaç kullanıyoruz, dua edin yükselmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?