Lohusalar kulübü

kızlar dr.unuz bebeğinizden eko istedi mi? yaptıran var mı ve sonuç? bizden istedi, standart uygulama dediler, her yerde yapılmıyor ama o yüzden daha yaptıramadım. eko benim bildiğim kalp ritmini ölçen bişe. doğumdan önce de nst'ye sürekli girdiğimizden ve kalp ritmi hep normal olduğundan fazla önemsememiştim ama kalp hastalıkları da onda belli oluyormuş netten okuduğum kadarıyla. ertelediğim için sanırım piskolojik olarak huzursuzluk kapladı içimi :s

canım bizyaptırmadık şimdi sen böyle deyince bende endişe ettim guatr testi filanda yapılmadı bize acaba bu kan testlerinde çıkıyo mu ?

geçmiş olsunn cnmm inş tez zamanda iyileşir.. hepimizde bi sorun oluyor bnm bebeğimdede doğduğunun 2.günü hastane çıkarken dr kalbini dinlemesiyle farkedildi.kalbinde üfürüm çıktı.vsd diyorlar 4.99 mm. enfeksiyon almaması gerekiyor kilo alması gerekiyor.şükür bugün 16 günlük kilo alımı iyi.kontrole gidicez 2. ayında bakalım inş delik kendi kendine kapanır.allah bütün bebeklere şifa versinn

kayınvalidenin getirdiği nedir cnm? etkili bişeymiş .bizimde işimize yarayabilir.

cnm bnm bebeğim 16 günlük oldu geceleri 11 gibi uyuyor 3 e doğru uyanıyor takip ediyorum aynı saatler uzun bi süre en az 3 saat ama ben 2. saatte kaldırmıyorum çünkü uyumadan önce çok emmiş ve 2 saat filan uyumamış oluyor.sen söyleyince korktum bayılma olayını ama diğer zamanlar 2 saatte bir saatte bir uyanıyor.bi sorun olmaz herhalde ?

evet ben yaptırdım.ama hastaneden çıkarken dr kontrol ederken kalbini dinledi üfürüm olduğunu söledi öneemli olmayabilir ama yinede bi baktırın dedi.bizde hemen bi çocuk kardiyoloji uzmanına gittim üniversitede.eko yaptılar kalp ultasonu yaptılar bişeyler daha yaptılar.sonuç olarak kalp kapakçığında ritimde bi sorun yok ama asd ve vsd si var orta büyüklükte kendi kendine kapanabilir dedi.asd kolay kapanıyormuş bi sorun yaratmıyormuş ama vsd biraz sıkıntılı onun içinde pztsi bi kontrole gitcez sonra 2. ayında tekrarbi ekosu yapılacak inş kendi kendine kapanır.bi sıkıntı olmaz.

canım bizyaptırmadık şimdi sen böyle deyince bende endişe ettim guatr testi filanda yapılmadı bize acaba bu kan testlerinde çıkıyo mu ?

bilmiyorum canım, salı günü dr. kontrolümüz var. hormon testini falan sorucam. eko içinde çarşamba gününe randevu alabildim anca. inşallah vesveselerim yersiz çıkar :s

canım geçmiş olsun, benimde korkum bu işte. doğumdan 3 gün sonra dr. muayenesi oldu, herhangi aksi bir şey demedi gerçi ama eko aklıma takıldı işte. eğer varsa üfürüm falan bu ekoda belli oluyormuş. dediğin gibi hepimizin kuzusuna şifa versin Rabb'im...

inşallah bi sıkıntısı kalmaz bebeğinin. kontrolden haberdar et merak ederim.

canım çok geçmiş olsun, 15 günde bir kan, 2 yıl ilaç Allah yardımcınız olsun ne diyeyim dr. mu istedi hormon tahlilini, ne kadar olmuştu senin kuzucuk?

Kızlar hormon testlerini bakanlık istiyor, sizdende istemiş olmaları gerekiyor, istemedilersede yaptırın bence, erken teşhis olmazsa zeka geriliğine yol açıyormuş (Allah muhafaza)
Oğlum şuan 25 günlük, çok zor geliyor ilaç kullandırmak üzülüyorum oğluma, Rabbim aşılmaz sıkıntılar vermesin yinede, hamdolsun...

kızlar yalvarıyorum yardım edin göğüs ucum çok kötü yarıldı adeta tek göğsümle emzirdiğim için hep birine dayanıyorum her emzirmemde hüngür hüngür ağlıyorum lansınoh denedim geçmedi garmastgan ,bepanten hiçbiri geçmedi ve gün geçtikçe daha çok acıyo yardım edin ne iyi gelebilir?

canım cok gecmis olsun diger memedende vermeye calıs bu arada sürekli verdigini o arada iyileştirirsin ben iyice suyla yıkayıpbebek yagı sürüyorum ovalaya ovalaya bide cocuk emerken iyice bastırıyorum hepsini alsın diye yoksa ucundan alıp acıtıyolar benimde senin gibi tek memeden verdim iki hafta diger tarafımda cok siddetl agrım vardı dogumum karna bastırarak oladugu icin sonra bi baktım gögsümün biri daha büyük durmaya baslamıs yavas yavas hemen zor zahmette olsa sıka sıka damla damla digerine vermeye calıstım canım yandıkca bebek yagıyla ovusturdum hala o daha az akar böyle böyle alıstırdım simdi biri daha az biri daha cok akıyo ama sırayla veriyorum napıyım.

lansınohu nasıl kullanıyosun bılmıyorum ama ben söyle kullandım sütünden biraz sık bütün kahverengi yerıne meme ucuna sürdükten sonra sitrec filmle bu kısımları sar 1-2 saat böle kalsın yaada kakao yagıda surebılırsın uclarına .göğüs pedleride kötü yapıyo eskı atletlerden kes evde onları kullan cnm dıger gögsunnude sag muhakkak emzırmeyıde dene yoksa göğüs farkı kalıyo hemsıre öle dedı cerrahı bı ıslem gerektırır dedı :) inş. düzelir..

gerçekten çok büyük bi sıkıntı bu göğüs yarası en iyi ben anlarım seni ..
lansinohu bende kullandım faydasını görmedim iki göğsümde yara oldu ama sol olan daha şiddetliydi kenarından yarıldı ve hala ayrık yarık duruyo acısı geçti ama sanırım ucu öyle kalıcak .. ağlaya ağlaya emzirdim ben .. diğer göğsümü verdim onu 2 gün dinlendirdim ,dinlendirdim derken kızıma emzirtmedim tabiki sağdım sadece yoksa göğüste süt kalmasıda inanılmaz kötü bişey ..
ben 2 gün vermedim kızıma v e her emzirmemden sonra bi süre göğsüm açık gezdim hemen bişeylerle temas ettirmedim öylece kurudu geçti yarası ..
sütyen kullanma ,güvenmediğin atletleri giyme ve o durumdayken sakın ped kullanma çünkü hava almasını engelleiyo daha da kötü oluyo ..
emzirdikten sonra sütünü sür ucuna ve öylece yat dinlen kurusun iyice

kızlar bu başlık çok iyi olmuş yaa bende dertleşcek bişeyler öğrenecek birilerini arıyordum...

ben doğum yapalı bu gün 20 gün oldu..15 kilo aldım doğumda 11 i gitti 4 kilom kaldı ve tabi korkunc bir şekilde çatlaklarım..
kızım doğum anında su yutmuş az birşey.. o yüzden galiba sürekli emzirirken boğazında kalıveriyor elim ayağıma dolaşıyor çok korkuyorum birşey olacak diye şimdi ters döndermeye alıştım ama genede çok korkuyorum o anlarda..
doktor mide ilacı vardı gaviston diye bir kaşık ondan içiriyorum birde sürekli karnı şiş sancısı geliyor belli saatlerde çok ağlıyor diye sancı şurubu ve bağırsak iiçin antibiyotik verdi.. küçücük halinde bu kadar ilaç vermek canımı sıkıyor

ilk 4 gün benimde göğüs ağrılarım çok fazla oldu ağlaya ağlaya bağıra bağıra emziriyordum sonra göğüse takılan göğüs şeklinde bişi var onu takıp emziriyormuşsun ondan aldım ama bebeğimin ağzına büyük geldi ucu emmedi bende evin içinde onu taktım sürekli ucunda hep süt birikti ve göğüs ucum hep ıslak kaldı ondan sonra hemencik geçti yaralar ağrılar.. çok şükür .. şimdi sadece göğüs pedi kullanıyorum geçti ağrılar ..

kızıma resmen nazar değdi bukadarda olmaz ..
kızımın emmesi çok güzeldi resmen memeyi bırskmıyodu 15 dk birini 15 dk diğerini emiyodu hatta dahada emiyodu ama ben çekiyodum yetrli diye şimdi ise resmen emmmiyo memeyle mücadele ediyo resmen okadar canım sıkkın ki ve günde 4 -5 kez kusuyo ..
ya 10 dk bile emmiyo bazen tek göğsümü off off dertler hiç bitmiyoki ,düzene bindi diye sevinirken bu çıktı

günaydın kızlar...

sancısı olduğundan olabilir mi acaba? benim kızın sancısı olduğu zaman memeyle savaşıyor resmen, kanter içinde kalıyor mücadele etmekten. hal böyle olunca doymuyor tabi ki :s

evet gaz sancısı olunca yapıyolar bizde gece 4 te kalktık 9 30 a kadar ayaktaydık sükürki sonra 2 saat uyududa biraz uyku gördü gözüm

kızlar merhaba benim bebişim sizinkilere göre biraz büyük bugün 3 ay 17 günlük olduk fakat ben hala lohusalıktan çıkamamışım yapılan hormon tahlillerine göre dr lar öyle dedi inanılmaz bacak ağrılarım var artık yürüyemeyecek hale geldim bebeğimi bile zor taşıyorum bi kaç dr gittim ama hepsi saçma sapan şeyler söyleyip yolladı vücudumda enfeksiyon varmış bebeğinede geçer dediler ve vajinal fitil verdiler artık bacak ağrılarımla ne alaka bilemedim ama 2 gece kullandım ben kötü durumdayım hala hele o 40 gün çok zor geçti bundan dolayı hala kayınvalidemle aramda soğukluk var görmek istemiyorum pek şimdide bu ağrlar tükettii beni inş kısa sürede geçerler sonunda 5. dr da gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…