- Konu Sahibi sekerciiik
-
kızlar dr.unuz bebeğinizden eko istedi mi? yaptıran var mı ve sonuç? bizden istedi, standart uygulama dediler, her yerde yapılmıyor ama o yüzden daha yaptıramadım. eko benim bildiğim kalp ritmini ölçen bişe. doğumdan önce de nst'ye sürekli girdiğimizden ve kalp ritmi hep normal olduğundan fazla önemsememiştim ama kalp hastalıkları da onda belli oluyormuş netten okuduğum kadarıyla. ertelediğim için sanırım piskolojik olarak huzursuzluk kapladı içimi :s
Slm kızlar nasılsınız.
Bebeklerinize hormon tahlili yaptırdınızmı?
Oğlumda guatr çıktı malesef
Yükselmesi zeka geriliğine sebep oluyormuş, ilaç tedavisine başladık, 15 günde bir kan alınacak, sanırım 2 yıl boyunca kullanıcaz ilacı, beyin gelişimini 2 yılda tamamlıyormuş.
Aylar sonra öğrenseymişiz çok geç olabilirmiş, şuan tedbir amaçlı ilaç kullanıyoruz, dua edin yükselmesin
selam kızlar nasılsınız dünden beri bebegimle ilgileniyorum acayip uykum var bugün öglen 2 gibi gittik saglık ocagına saf gibi unutmusum 30 agustos oldugunu kapalıydı sonra hastaneye gittik bu atesine falan baktılar bi sorun gözükmüyor dediler rahatladım ses kısılması olabilir dediler üsüttüyse bile atlatmıs minigim.. neyse eve geldik emzirdim altını aldım ama yatmıyor bizim bıdık uykusuzluktan ölcem banamısın demiyo.. rezene cayı demledim bende koca bi bardak kendim ictim ,hem sütü arttırıyo hemde sütten gecince bebegi sakinleştiriyo dedi sevdigim bi abla ben ictikce mayıstım resmen bir iki cay kasıgı da ona verdim ama hala tık yok !!anladımki gazı vardı yavrucagın ondandı huysuzlugu... su kaynanamın getirdigi seye bi bakıyım dedim icinde bitkisel yaglar var sadece... ilac degilmis meger bir damla damlatıyım dedim o ne etkili bişey yahu bir damlayla cocuk 5 dk icinde uykuya gecti cok gaz sancısı olursa bi damla damlatsan yetecek bakalım kac saat uyuyacak onada bi bakıyım ve bende yatıyım biraz yorucu bi gündü benim icin kocaları unuttuk artık cocuktan baska bişey görmez oldu gözümüz..
daha bebeğin 7 günlük ne gece gündüz düzeni bebeişten bukadarını bekleme artık annesi biz bugün tam 1 aylığız yeni yeni düzenimiz oturuyo..
15 günlüğe kadar herşeyi düzensiz olucak uykusu emmesi uyanması vs. sabret ..
ayrıca sana şunu söyleyim kesinlikle uyandır ve sık sık emzir bebeklerin kan şekeri düşünce bayılıyolarmış ve biz bunu anlayamıyoruz sonucundada sarılığa çeviriyo sık dişini zaten bi 10 gün sonra senin uyandırmana gerek kalımcak canım bas bas bağırcak
kızlar dr.unuz bebeğinizden eko istedi mi? yaptıran var mı ve sonuç? bizden istedi, standart uygulama dediler, her yerde yapılmıyor ama o yüzden daha yaptıramadım. eko benim bildiğim kalp ritmini ölçen bişe. doğumdan önce de nst'ye sürekli girdiğimizden ve kalp ritmi hep normal olduğundan fazla önemsememiştim ama kalp hastalıkları da onda belli oluyormuş netten okuduğum kadarıyla. ertelediğim için sanırım piskolojik olarak huzursuzluk kapladı içimi :s
canım bizyaptırmadık şimdi sen böyle deyince bende endişe ettim guatr testi filanda yapılmadı bize acaba bu kan testlerinde çıkıyo mu ?
geçmiş olsunn cnmm inş tez zamanda iyileşir.. hepimizde bi sorun oluyor bnm bebeğimdede doğduğunun 2.günü hastane çıkarken dr kalbini dinlemesiyle farkedildi.kalbinde üfürüm çıktı.vsd diyorlar 4.99 mm. enfeksiyon almaması gerekiyor kilo alması gerekiyor.şükür bugün 16 günlük kilo alımı iyi.kontrole gidicez 2. ayında bakalım inş delik kendi kendine kapanır.allah bütün bebeklere şifa versinn
evet ben yaptırdım.ama hastaneden çıkarken dr kontrol ederken kalbini dinledi üfürüm olduğunu söledi öneemli olmayabilir ama yinede bi baktırın dedi.bizde hemen bi çocuk kardiyoloji uzmanına gittim üniversitede.eko yaptılar kalp ultasonu yaptılar bişeyler daha yaptılar.sonuç olarak kalp kapakçığında ritimde bi sorun yok ama asd ve vsd si var orta büyüklükte kendi kendine kapanabilir dedi.asd kolay kapanıyormuş bi sorun yaratmıyormuş ama vsd biraz sıkıntılı onun içinde pztsi bi kontrole gitcez sonra 2. ayında tekrarbi ekosu yapılacak inş kendi kendine kapanır.bi sıkıntı olmaz.
canım çok geçmiş olsun, 15 günde bir kan, 2 yıl ilaç Allah yardımcınız olsun ne diyeyimdr. mu istedi hormon tahlilini, ne kadar olmuştu senin kuzucuk?
geçmiş olsunn cnmm inş tez zamanda iyileşir.. hepimizde bi sorun oluyor bnm bebeğimdede doğduğunun 2.günü hastane çıkarken dr kalbini dinlemesiyle farkedildi.kalbinde üfürüm çıktı.vsd diyorlar 4.99 mm. enfeksiyon almaması gerekiyor kilo alması gerekiyor.şükür bugün 16 günlük kilo alımı iyi.kontrole gidicez 2. ayında bakalım inş delik kendi kendine kapanır.allah bütün bebeklere şifa versinn
kızlar yalvarıyorum yardım edin göğüs ucum çok kötü yarıldı adeta tek göğsümle emzirdiğim için hep birine dayanıyorum her emzirmemde hüngür hüngür ağlıyorum lansınoh denedim geçmedi garmastgan ,bepanten hiçbiri geçmedi ve gün geçtikçe daha çok acıyo yardım edin ne iyi gelebilir?
kayınvalidenin getirdiği nedir cnm? etkili bişeymiş .bizimde işimize yarayabilir.
kızlar yalvarıyorum yardım edin göğüs ucum çok kötü yarıldı adeta tek göğsümle emzirdiğim için hep birine dayanıyorum her emzirmemde hüngür hüngür ağlıyorum lansınoh denedim geçmedi garmastgan ,bepanten hiçbiri geçmedi ve gün geçtikçe daha çok acıyo yardım edin ne iyi gelebilir?
kızıma resmen nazar değdi bukadarda olmaz ..
kızımın emmesi çok güzeldi resmen memeyi bırskmıyodu 15 dk birini 15 dk diğerini emiyodu hatta dahada emiyodu ama ben çekiyodum yetrli diye şimdi ise resmen emmmiyo memeyle mücadele ediyo resmen okadar canım sıkkın ki ve günde 4 -5 kez kusuyo ..
ya 10 dk bile emmiyo bazen tek göğsümü off off dertler hiç bitmiyoki ,düzene bindi diye sevinirken bu çıktı
günaydın kızlar...
sancısı olduğundan olabilir mi acaba? benim kızın sancısı olduğu zaman memeyle savaşıyor resmen, kanter içinde kalıyor mücadele etmekten. hal böyle olunca doymuyor tabi ki :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?