- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
ben de buna hastayım ha. sezeryan olursun "bak normal doğuracak akadar sevmiyor çocuğunu" derler ( böyle bir konu vardı burda), bebek doymaz mama verirsin" bak emzirmiyor, sevmiyor bebeği" derler. bu sevgi bazı insanların gözünde ne kadar "ufak!!!"
herneyse, gerçekten üzüldüm canım. bugün annesinin ağzıyla konuşan yarın çocuğunun yanında neler yapar bilemiyorum. sana arka çıkan bir ailen falan var mı?
Annen seni istemiyor lafı ağır gerçekten. Birkere en iyi kayınvalideniz bilmesi gerekir evladın ne demek olduğunu ve doğum sonrası bayanların neler yaşayabileceğini. Doğum sonrası depresyon denilen birşey var birkere, bunu yaşamıyorsunuz heralde ama yaşasaydınız bile bunu söylemeye hakkı yok, size destek çıkmalıydı. Ama şunu anlayamadım ,neden istemediğini düşündü, sırf sezeryan yaptığınız için değildir heralde, bu çok saçma. Yani emzirmek mi istemediniz, nerden çıktı böyle birşey?
Kayınvalidenizin söyledikleri bir yana asıl olay eşiniz. Ortayı bulmak adına sizi böyle silebiliyorsa ve boşanmak bu kadar kolaysa hemen boşasın, hiç beklemesin. Annesini düşündüğü kadar ve sorumluluğu olduğu kadar, yeni doğum yapmış eşini daha çok düşünmeliydi. O zaman madem ortayı bulmaya çalışıyor size de özür diletmek yerine annesini silseymiş.Sizi çok kolay boşuyor ya. Böyle bir mantık mı var. Özür dilemekte hata yapmışsınız bence.
Kayınvalide sorun evet ama en büyük sorun burda eşiniz.
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inş.
Allah yardımcınız olsun.
haklısın nerde o anlıyış melasefffff sizdekiler hepten depresona girmişler :mymeka:esmer güzeli herkes girdi depreyona doğru söylüyosun
çoooooooooooook ağladım üzüldüm eşimin yanımda olmamasına ama elimden bişi gelmedi
hep hayal ederdim lohusa yatağında bebeğim yanımda herkes mutluu.....
hiçte istediğim bi durum değildi anlayacağın
kayınvaldenizde depresoyona girmişşşş
eşinide lohsa vurmuş kafasınaaaa galibaa:bbo:
çık çık işin içindeee laelaelaelaelae
sen kendini üzme bebeğin var sütün kesilmesin güle güle bebeğini büyüttt:teselli:
ya bu ıkı gundur o kadar cok sey duydum kı kaynanalarla ılglili resmen kudurdu bunlar. bak tatlımbenm kuzenımde yenı evlı. nısan da onun da bi kızı olacak ınsallah kendisi de 20 yasında daha . bi hafta önce safra kesesinde taş var diye hastaneye yatırdılar kızı ağrıdan duramıyodu. hastanede kaldı dun cıkardılar eve gelmiş kaynanasıyla beraber oturuyo bu , kaynanası eşini bi doldurmuş , hastaneden yeni cıkan 7 aylık hamıle kızı dövmus o da. resmen duyunca oturdum bende ağladım yani yapılır mı böyle sey diye. kaynanalar zaten anlayıssız ama burada asıl suç eşlerde yani biraz mantıklı hareket etmeleri lazım. senın olayını okuyunca bende bunu paylaşayım dedim . erkeklik tasladıklarını zannediyolar sırf annelerine hoş gelsin diye yapıyolar bazı seyleri ama görmüyolar kı nasıl bi kalp kırıyolar. sen bebeğinle ilgilen canm ya boşver takma hiç bi şeyi , inşallah allah hayırlısıyla sağlıklı buyutmeyı nasip eder
Allah belasını versin bunu ona yapan adamında yaptıran kaynananında
sezeryanla dünya tatlısı kızım dünyaya geldi herşey okadar iyi gidiyorduki takii
kaynanamla atışıncaya kadar.
doğumdan sonra bir gün hastanede yattım sonra eve çıkardılar ağrılarım çok fazlaydı bebeği sürekli emziriyordum buna rağmen sanki emzirmek istemiyormuşum gibi bebeği kucağına alıp anne seni istemiyor gibi sözler söylemeye başladı bende sinirlendim ve sert bir şekilde hangi anne bebeğini istemez dedim ve kıyameti kopardı bağırıp çağırıp evi terk etti. eşimde peşinden tabiki.....
annesine sen iste hemen boşarım diye konuşmuş annesiyle sonra eve geldi bir hafta ne benim nede ailemin yüzüne bakmadı bende kaynanama tel açıp ağlaya ağlaya özür diledim şimdi hiçbirşey olmamış gibi amaa
içimden hiç çıkmıyor boşarım sözü
onu affedemiyorum kızlar fikir verin benmi abartıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?