lohusalığımda kaynanamın yaptıkları

Annen seni istemiyor lafı ağır gerçekten. Birkere en iyi kayınvalideniz bilmesi gerekir evladın ne demek olduğunu ve doğum sonrası bayanların neler yaşayabileceğini. Doğum sonrası depresyon denilen birşey var birkere, bunu yaşamıyorsunuz heralde ama yaşasaydınız bile bunu söylemeye hakkı yok, size destek çıkmalıydı. Ama şunu anlayamadım ,neden istemediğini düşündü, sırf sezeryan yaptığınız için değildir heralde, bu çok saçma. Yani emzirmek mi istemediniz, nerden çıktı böyle birşey?

Kayınvalidenizin söyledikleri bir yana asıl olay eşiniz. Ortayı bulmak adına sizi böyle silebiliyorsa ve boşanmak bu kadar kolaysa hemen boşasın, hiç beklemesin. Annesini düşündüğü kadar ve sorumluluğu olduğu kadar, yeni doğum yapmış eşini daha çok düşünmeliydi. O zaman madem ortayı bulmaya çalışıyor size de özür diletmek yerine annesini silseymiş.Sizi çok kolay boşuyor ya. Böyle bir mantık mı var. Özür dilemekte hata yapmışsınız bence.

Kayınvalide sorun evet ama en büyük sorun burda eşiniz.

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inş.
Allah yardımcınız olsun.

ailem arkamda canım destek ben boşanacğım desen arkamdalar ama ortada boşanacak sebeb yok eşimle hiç aile içinde tartışmamız olmaz hep dışardan etkilerle(kaynana-elti) tartışırız bizi birbirimize bıraksalar gül gibi geçiniriz

Keşke sen özür dileyen taraf olmasaydın...

Eşinde de hata var kusura bakma ama,
orta yolu bulayım arayı düzelteyim derken annesinin ağzına bakıyor yuvasını yıkmayı bile bu kadar basit bir biçimde
göze alıyor,ayıp valla ayıp :umursamaz:

teşekkür ederim canım yorumun için

kayınvaldenizde depresoyona girmişşşş
eşinide lohsa vurmuş kafasınaaaa galibaa:bbo:
çık çık işin içindeee laelaelaelaelae
sen kendini üzme bebeğin var sütün kesilmesin güle güle bebeğini büyüttt:teselli:

esmer güzeli herkes girdi depreyona doğru söylüyosun
çoooooooooooook ağladım üzüldüm eşimin yanımda olmamasına ama elimden bişi gelmedi
hep hayal ederdim lohusa yatağında bebeğim yanımda herkes mutluu.....
hiçte istediğim bi durum değildi anlayacağın

haklısın nerde o anlıyış melasefffff sizdekiler hepten depresona girmişler :mymeka:
sen kendini üzme sütün kesilir yazık o bebeğe ne suçu var:ecrin_bebek:
kendine çiç bakyerimseniben
eşinide sonrası haledersinnnn şimdi takma kafanaaa sonra konuş eşinleeeCADIARZU
demeki bi sozde beni boşayaçaktın dersinnnnCADIARZU

üzülüp ağlama şimdilik boşver canım
kaynananın tavrından çok eşine kızdım bilmiyorumkismile
bence biraz zaman geçtikten sonra eşine hesap sor bakalım ne dicek sanaCADIARZU
hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım

bence arkadaş tamamen haklı..

sütün felan kesilir mazallah dikkat et kendine

ya bu ıkı gundur o kadar cok sey duydum kı kaynanalarla ılglili resmen kudurdu bunlar. bak tatlımbenm kuzenımde yenı evlı. nısan da onun da bi kızı olacak ınsallah kendisi de 20 yasında daha . bi hafta önce safra kesesinde taş var diye hastaneye yatırdılar kızı ağrıdan duramıyodu. hastanede kaldı dun cıkardılar eve gelmiş kaynanasıyla beraber oturuyo bu , kaynanası eşini bi doldurmuş , hastaneden yeni cıkan 7 aylık hamıle kızı dövmus o da. resmen duyunca oturdum bende ağladım yani yapılır mı böyle sey diye. kaynanalar zaten anlayıssız ama burada asıl suç eşlerde yani biraz mantıklı hareket etmeleri lazım. senın olayını okuyunca bende bunu paylaşayım dedim . erkeklik tasladıklarını zannediyolar sırf annelerine hoş gelsin diye yapıyolar bazı seyleri ama görmüyolar kı nasıl bi kalp kırıyolar. sen bebeğinle ilgilen canm ya boşver takma hiç bi şeyi , inşallah allah hayırlısıyla sağlıklı buyutmeyı nasip eder

varya okadar derinden üzüldümkü tek senle bebegine üzüldüm cadı kaynanana ve bulunmaz bursa kocana hiç üzülmüyom ne demek sen iste hemen boşarım bukadar ana kuzusuyduda nie evlenmiş yazık günah ya sen ona dünyalae tatlısı bir melek hediye ettin şüklretmesi lazım allaha sana çok teşekkür etmesi lazımona bu hediyeyi verdin die yaptıogına bak çok yazık cnm stres yapma meleginin rıskını kesme stres sütünü etkiler çok allaha sıgın konuşmada o bet suratlı kadınla madem öyle yaptı sana yazı ya kendi kızı yokmu acaba ona yapsalar hoşuna gidermiydi çok merak ediyom el kızı die kimse bunu haketmiyo kimse bebegine allahım uzun ömür versin cnm senle beraber mutlu yaşarsın bundan sonra inşallah ona sıkı sıkı sarıl kıskançlıgından ortadan yarılsın kaynanan kılıklı kadın çok sinirlerimi bozdu eşine tek lafım yok yazık ona çok yazıkkk sizi haketmiyo sanırsam sen yinede yuvana huzuruna bak cnm dış mandallarla etkileme aileni

Allah belasını versin bunu ona yapan adamında yaptıran kaynananında

bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım.yaşadıklarına çok üzüldüm allah yardımcın olsun.benimde kardeşim seninle benzer şeyler yaşadı ama haklıykende asla özür dilemedi.özür dilemen iyi olmamış herzaman aynı şeyi yapacak görüceksin.ayrıca eşini çok kınadım ne demek iste boşarım.allah akıl fikir versin.tabi ne de olsa onlara kadın çok ya.hay allahım sinirlerim bozuldu.bir akrabamızda annesine aynısını söylemişti sonunda boşandılar.boşandıktan sonra aklı başına geldi ama iş işten geçti çok yalvardı kız asla affetmedi.

klava:klava: allahım acayip sinir oldum okuyunca.Bu nasıl bi adammış be?? yeni doğum yapmış eşini el üstünde tutup kollayacağına annesinin yaptığı terbiyesizliğe ortak oluyo birde. Aslında onların senden özür dilemeleri gerek ama sende ortalık dahada gerilmesin diye özür dilemişsin,olsun boşver. Ama eşinin söylediğini mutlaka sor ona ne demek bu diye. Ve burnundan getir bence. Annesinşn isteğiylemi yürüyomuş bu evlilik yani

ortada özür dilenecek bişey yokmuş eger konu bundan ibaretse......
bence eşiniz sizden özür dilemeliymiş...
boşarmış pehhhhhşakkıdı

eşiniz annesinin ağzına bakıyor.ben olsam hazmedemezdim.yeni bebek doğurmuş kadına denecek laf değil bu.allah biliği gibi yapsın ikisinide.

yeni dogum yapmış bir insana bu şekildee üzmeleri nee kötü olmuşş
inan çok üzüldüm olanlaraa
benimde eşimin halası aynı şekilde sever çocukalrı
annen seni dövüyormuu gel guzumm yemekmi vermedi annen diyee

sinir oluyorum ama seslenmiyorum
belkide onların istedigide bu
bu şekilde konuşup sinnir etmek
etrafa öfke saçmamızı istiyorlar böylece kötü olucazz
ama senin tepkın karşısında
kayınvalideninn hemen bagırıp çagırıp terk etmesi
aklında bi hinlik varmışşş onun zaten dedirtiyor bana

eşinin de iste boşayım demesii çok çok kırıcıı bir durum

ama herifin yanınada koymazdım bunuu

Son düzenleme:
neden bebegı emzırmek ıstemedıgınızı ıma ettıkı..
agrılarınızdan dolayı cok fazla sert tepkı vermıssenız bu sekılde bı konusma gecmıs olabılır..
ve bence bukadar bagırılcak bı cumle degıldır..
..esınızın annesıne boşayayım sozunu dedıgıne emınmısınız?..sıze kım dedı?..
henuz yenı dogum yapmıs anne kokusu uzerınde olan bı bayansınız..
logusalıgında verdıgı stres dogum sonrası sancılarınızın olusu ..
ıle bırlıkde alınganlıgınız ve duygusallıgınız cok fazla on planda olabılır..
burda ozur dılıycek bı durum bence var..
olayıtek taraflı suclu kaynananız olarak gormuyorum bence sız agresıf bı tavır sergılemıs olabılırsınız..
anne oldugunuz bebegınızıde aldıgınız kucagınıza bence herseyı bırakın bı kenara bebegınızın kokusunu cekın ıcınıze..hıc bısı sız uzmesın..takılı kalmayın yaşandı gectı hesabı yapın..derım sıze..

ne abartması ya.
doğum yaptığın gün yapılacak şey mi
gıcığı varmış bu karının sana bence.
yada sen bişeyler yaptın bilemiycem
ben olsam çok kötü intikam alırımohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…