lohusalığımda kaynanamın yaptıkları

Allah bidaha ellerine düşürmesin..

bebişini güle güle büyüt bu arada

Allah bebeklerimizin kaderini iyi yazsın

üzülmee hiç görmedim zaten annem haksızdır diyen adam
ya annem yaşlıdır yada hastadır....
eşine artık bişey deme
ama sesizden derinden hallet işini
kaynana kocanın yanında gayet iyi ol
ama dil altından lafını sok...ve elinden geldiği kadar her işini kendin yap yapki
o kadın oğluna bana ihtiyacınız var geleyim havası vermesin...
ben tek bakıyorum ikzlerime 38 günlüktü annem beni bıraktığında
kaynanam kırklamaya bile gelmedi ....bende şimdi iki lafımında bir ben ne zor anlar yaşdım
kim vardı yanımda derim...sana gerek yok demek oluyo bu ....susarrrrrrrr
artık susmazsadaaaaaaaa kendi bilir ben kopardım ,iplerimiiiiiiiii:lepi:

yok zaten yardım talepleri annem banada onlarada hizmetçilik yapıyo resmen şura kirli yemeğe şunu yap...neler neler

gün gelir devran döner hep böyle kalmaz

eşim beni seviyor bundan eminim pişman oluyo dünya iyisi oluyo ama bi bakıyorum doldurulmuş geliyor

Allah bidaha ellerine düşürmesin..

bebişini güle güle büyüt bu arada

Allah bebeklerimizin kaderini iyi yazsın

sabrım bebeğim için, rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın o iyi olsun yeter..eşlerimiz bizleri ezdirmese bizde bukadar üzülmeseydik ama onlar için anneleri herşeyden önce gelir..

canım Allah bebişini sana bağışlasın analı babalı büyüsün yavrun

kayınvalidene diyecek bii yok bildiğin terbiyesiz ama sen büyüktür diye özrünü dilemişsin boşver ona bu kadar üzülme artık büyüklük bende kalsın diye düşün amaa iş kocana gelince

biraz daha iyileş ve kocanı al karşına anne babam gidiyor sen de beni ananın lafıyla boşayacaksın madem ben seni zora sokmayayım ben de onlarla gideyim sen de bu arada davayı aç boşanma protokolünü yollarsan imzalarım sen de rahat et annen de de

bakayım ne yapıyor kolaydı öyle lafta eşini boşamak

bakaym seni geç

esin olcak adama ohaaa diyorum yani.Üstelik daha yeni doğum yapmışşın ne kadar anlayışsız insanmış yaa.Ne güzel bebeğiniz olmuş aile olmuşsunuz senin yanında olup sana destek verecegine ne demiş.kaynanaya birşey demiyorum zaten tam kaynanalardan beklenebilecek bir davranış yapmış.Allah yardımcın olsun kardeş

böle bi olay benimde başıma geldi ama ben görümcemden özür dilemek zorunda kaldım
ama sen keşke dilemeseydinnn
sen onu boşa gitsin çok meraklıysa boşanmaya

canım aynı sey benım basıma da geldı aslında bızım k.valıde ıyıydı ama ogun bı tuhaftı tel.de konusuyoruz bende annemlerdeyım bız tup bebek tedavısı gorcektık ama sınır stres derken bekleme kararı aldık onu soluyorum telde anaaaaaaa bı bagarmaya basladı susmuyo kı tek kelıme edıyım kızlar ben bole ses gormedım nıye ole nıye bole sen ne bıcım ınsansın bıze torunu hasret bırakıcaksın zaten oglumuza uzuluyoruz (esımden dolayı cocugunuz olmaz dedıler)vs.vs. ya anne bı susarmısın neden bagırıyosun dedım ıstemıyoruz ıste okadar buna sen mı karar verıceksın dedı tabı anneannemlerdeyım ya kadıcagızda duydu basladı aglamaya!ben ıyıce sınırlendm anne sonra konusalım lutfen dedım kapatım o sınırle esımı aradım annen bole bole dedı yeter artık benım derdım basımdan askın bıde bu cıktı basıma dedım esım sen kapat dedı aramıs annesını bagırmıs cagırmıs sen nıye kıza bole konusuyosun dıye agzının payını vermıs ama yınede ıstemezdım bagırmasını nede olsa annesı ogun aksamda dr.dan randevumuz var beraber gıdelım demısler hııııııııcccc konusmadım odur budur artık bıseye karısmıyo karısmasındaaa!!! sinir şeyy

canım ya cidden çok üzüldüm durumuna
Ekonomik yönden bağımlı olmak biçok konuda sessiz kalmayı gerektirebilir
haklısın ama eşin değil.
Ne olursa olsun anne o benim karım, çocuğuun anası, şimdi hassas varma üstüne diyebilirdi.
Erkekte biter iş.bir erkek ne kadar mükemmelde olsa yeri gelir yine eşini atar.
çok sevilsede koca milletine tamamen güvenmemk gerek,
Kendin göreceksin işin, pabuç bırajkmayacaksın.
Canım bunları senin için değil genel söylüyorum.Özelliklede nişenlı arkadaşlar saf olmayın
Sonrası işte böyle oluyo, ipler bikere ellerine geçmesin yeterki !!!

O pislik kadına ayrıca kızgınım, koca adamı seni besleyip büyüten babanı bile ağlatmış ya PESSSS !!!!
Allahından bulsun böyle fesat mikrop insanları.
Allah düşündükleri taşları önüne koyar, az sabret canım.
Allahında bulacak er yada geç ....

Bebeğin inş hayırlı bir evlat olur size.
Ama bi uyarı yapmak isterim naçizhane;
Bebeğini babanesiyle fazla yalnız bırakma büyüdüğünde özellikle.
Burda okumuştum babanesi torununu , annesine düşman etmiş.
Kendi doğurduğunun düşman olmasına müsade etme.
Olur demiyorum kesinlikle ama böylelerine güven olmaz işte.

hiçte abartmıosun cnm bu ne ukalalık loğusasın die el üstünde tutacakları yere sana yaptıklarına bak ben olsam o kaynanayı bırak özür dilemeyi evime bile sokmazdım o koca olacak musubette gitsn annasiyle ömür boyu m utlu bahtiyar yasasn lafa bak bide anne sen istersen boşarım diomuş terbiyesizz... allah sana sabır o kocanada akıl fikir versn annesi yemegini temizliğini kadınlığını yapmıo artık annesi deil onn hayatında sen varsın bunun bilincine varsın

neden hakliyken ozur diledin ki canim... keske yapmasaydin bunu.. ne esin icin ne kimse icin. o kadinin senden ozur dilemesi gerekiyormus...kusura bakma ama esinde cok hainmis. lohusa bi kadinin arkasindan sen iste bosarim diycek kadar terbiyesiz bir adam.. allah yardimcin olsun canim ama ozur dileyerek sen bundan onceki ve sonraki herseyi kabul etmis oluyorsun

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ay valla içim yandı yazdıklarını okuyunca ne insanlar var şu dünya da allah ım sen koru böylelerinin şerrinden nasıl bi anneymiş o öyle kendisi oğlunu doğurduğu zamanları nasıl unutmuşta sana beöyle şeyler yaptırıyır özür dilemekle çok büyük bi hata etmişşin artık ne yaparsan yap seni daha çok ezmeye çalışacak çünkü eline koz geçti haklı olduğuna inandırdı eşini eşinde hepten onun tarafını tutacak.... off of allah sabır versin bebeğin için saba yardımcı olsun inşallah

Konuya bakarken yanlışlıkla cevap yazdım sonra düzenleyip gönderdim konu hortladı gibi oldu

Allahtan vicdan merhamet diliyorum onlara bırakın alsın gözüne soksun oğlunu

Sabırla herşey yoluna girmişti şimdi büyüdü bebeğim evliliğim herşey sabırla düzeldi.. arkadaşlar o günlerde çok göz yaşı döktüm ama geçti şimdi 3. Çocugu düşünüyorum o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…