yeni doğum yapmışken söylediği lafa bak gerçekten üzüldüm bu adamlar neden teraziyi dengede tutamazlar benim eşimde annesinin gönlünü alırken beni kırıyo,benimde loğusalığım berbat geçti hergün ağlayarak üzülerek depresyona girdim 6ay oldu ama hala üzerimden atamadım annecim rahatsız olduğundan benimle kalamadı hala içime dert kaynanam iki gün yemek verdi o acıyla bide okadar üzüldümki allaha havale ediyorum hepsini,kaynanamlar yemek yiyordu kalan artıkları gel sende ye diyordu çok kırıldım eşim bile hiç birşey demiyordu içimde dert hepsi üzülme canım sen bebeğini büyütmeye bak benim üzüntüden hep sütüm azaldı kızım için sabrediyorum sende bebeğini düşün boşver allah görüyo loğusa bi kadına yapılırmı bunlar nasıl hesap vercekler..
aynen evliliğin benim ağzımdan çıkan bir çift söze bakar imalarındaydı
eşime hesap sordum yaşlı kadın gönlünü almak için öle söyledim diyo ama ne bileyim çok kötü fırsat geçti eline
Allah bidaha ellerine düşürmesin..
bebişini güle güle büyüt bu arada
Allah bebeklerimizin kaderini iyi yazsın
sezeryanla dünya tatlısı kızım dünyaya geldi herşey okadar iyi gidiyorduki takii
kaynanamla atışıncaya kadar.
doğumdan sonra bir gün hastanede yattım sonra eve çıkardılar ağrılarım çok fazlaydı bebeği sürekli emziriyordum buna rağmen sanki emzirmek istemiyormuşum gibi bebeği kucağına alıp anne seni istemiyor gibi sözler söylemeye başladı bende sinirlendim ve sert bir şekilde hangi anne bebeğini istemez dedim ve kıyameti kopardı bağırıp çağırıp evi terk etti. eşimde peşinden tabiki.....
annesine sen iste hemen boşarım diye konuşmuş annesiyle sonra eve geldi bir hafta ne benim nede ailemin yüzüne bakmadı bende kaynanama tel açıp ağlaya ağlaya özür diledim şimdi hiçbirşey olmamış gibi amaa
içimden hiç çıkmıyor boşarım sözü
onu affedemiyorum kızlar fikir verin benmi abartıyorum acaba
hiçte abartmıosun cnm bu ne ukalalık loğusasın die el üstünde tutacakları yere sana yaptıklarına bak ben olsam o kaynanayı bırak özür dilemeyi evime bile sokmazdım o koca olacak musubette gitsn annasiyle ömür boyu m utlu bahtiyar yasasn lafa bak bide anne sen istersen boşarım diomuş terbiyesizz... allah sana sabır o kocanada akıl fikir versn annesi yemegini temizliğini kadınlığını yapmıo artık annesi deil onn hayatında sen varsın bunun bilincine varsın
.......
Allahtan vicdan merhamet diliyorum onlara bırakın alsın gözüne soksun oğlunusezeryanla dünya tatlısı kızım dünyaya geldi herşey okadar iyi gidiyorduki takii
kaynanamla atışıncaya kadar.
doğumdan sonra bir gün hastanede yattım sonra eve çıkardılar ağrılarım çok fazlaydı bebeği sürekli emziriyordum buna rağmen sanki emzirmek istemiyormuşum gibi bebeği kucağına alıp anne seni istemiyor gibi sözler söylemeye başladı bende sinirlendim ve sert bir şekilde hangi anne bebeğini istemez dedim ve kıyameti kopardı bağırıp çağırıp evi terk etti. eşimde peşinden tabiki.....
annesine sen iste hemen boşarım diye konuşmuş annesiyle sonra eve geldi bir hafta ne benim nede ailemin yüzüne bakmadı bende kaynanama tel açıp ağlaya ağlaya özür diledim şimdi hiçbirşey olmamış gibi amaa
içimden hiç çıkmıyor boşarım sözü
onu affedemiyorum kızlar fikir verin benmi abartıyorum acaba
Peki şimdi nasılsınız herşey düzeldi miKonuya bakarken yanlışlıkla cevap yazdım sonra düzenleyip gönderdim konu hortladı gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?