sezeryanla dünya tatlısı kızım dünyaya geldi herşey okadar iyi gidiyorduki takii
kaynanamla atışıncaya kadar.
doğumdan sonra bir gün hastanede yattım sonra eve çıkardılar ağrılarım çok fazlaydı bebeği sürekli emziriyordum buna rağmen sanki emzirmek istemiyormuşum gibi bebeği kucağına alıp anne seni istemiyor gibi sözler söylemeye başladı bende sinirlendim ve sert bir şekilde hangi anne bebeğini istemez dedim ve kıyameti kopardı bağırıp çağırıp evi terk etti. eşimde peşinden tabiki.....
annesine sen iste hemen boşarım diye konuşmuş annesiyle sonra eve geldi bir hafta ne benim nede ailemin yüzüne bakmadı bende kaynanama tel açıp ağlaya ağlaya özür diledim şimdi hiçbirşey olmamış gibi amaa
içimden hiç çıkmıyor boşarım sözü
onu affedemiyorum kızlar fikir verin benmi abartıyorum acaba
Bu kouyu okuyunca o kadar sinirlendim ki, kendi lohusalığım aklıma geldi.Bu kadar ağır sözler iştmesem de Zehir etmişlerdi eşim ve kayınvalidem.Eve gelenlere, aileme sürekli surat asıp durdular, bir tabak çorba yapmadı, yapmadığı gibi annemin ve yengemin bana yapıp getirdiklerini afiyetle yiyip içip, annemi hizmetçi yaptı evin içinde.Onların akrabları burada değilmiş de içleri bir tuhaf oluyomuş.Hastaneye bile, çabuk gidelim hemen, onunkiler dolmuştur oraya, bizim oğlan yanlız kalmasın diye gelmişler.Ne ikiz doğurduğumu bildim, ne sezeryanımı ne de ağrılarımı.Hiçunutamıyorum yaptıklarını, iki yıl geçti üzerinden her tartışmada yüzüne vuruyorum eşimin.Ben de depresyona girmiştim o zaman diyor.:umursamaz: Nasıl sinirlerim zıpladı ya, o zamanlar sırf bu yüzden bir sürü sağlık problemi yaşadım en önemlisi sütüm gitti.
bu kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atmalıklava kızgın::dilcikar:
canım aynı şeyler inan bana yaşadıklarımız kendi şimdi bana bakmıyor sonrada gelip ben hasta olursam sende bana bakmayacak mısın diyede soruyor anla ruh sağlığını
bide lohusalıkta yaşananlar unutulmaz deniyor doğrumu acaba[/QUO
Kaynananız size bakmamak için gerginlik yaratmış olabilir mi?
gerçekten benim dediğim hangi anne çocunu istemez dedim o ise açtı ağzını yumdu gözünüEşin ne olursa olsun bebeğinin annesi olarak sana anlayışlı olması lazım.
Aranızda hangi laflar geçti bilemem ama kayınvaliden fettan biri galiba...
fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?