lohusalığımda kaynanamın yaptıkları

Bu kouyu okuyunca o kadar sinirlendim ki, kendi lohusalığım aklıma geldi.Bu kadar ağır sözler iştmesem de Zehir etmişlerdi eşim ve kayınvalidem.Eve gelenlere, aileme sürekli surat asıp durdular, bir tabak çorba yapmadı, yapmadığı gibi annemin ve yengemin bana yapıp getirdiklerini afiyetle yiyip içip, annemi hizmetçi yaptı evin içinde.Onların akrabları burada değilmiş de içleri bir tuhaf oluyomuş.Hastaneye bile, çabuk gidelim hemen, onunkiler dolmuştur oraya, bizim oğlan yanlız kalmasın diye gelmişler.Ne ikiz doğurduğumu bildim, ne sezeryanımı ne de ağrılarımı.Hiçunutamıyorum yaptıklarını, iki yıl geçti üzerinden her tartışmada yüzüne vuruyorum eşimin.Ben de depresyona girmiştim o zaman diyor.:umursamaz: Nasıl sinirlerim zıpladı ya, o zamanlar sırf bu yüzden bir sürü sağlık problemi yaşadım en önemlisi sütüm gitti.

bence biraz abartmissin .bir anda agizdan cikan sözler kaynanaya koymus iste.. belki esinde öylesine söylemistir. canim kendini üzme bebegini güle güle büyüt.saglikli ve mutlu sekilde

doğruyu söylemek gerekirse sen biraz fevri davranmışsın tabi bu lohusalığın verdiği bi hormon dengesizliği olsa gerek..
ayrıca o nasıl bi eştir ki sen iste boşarım diyebiliyo nerde kaldı evliliğin getirdiği sevgi saygı buna bi anlam veremedi açıkcası...
bebeğinle beraber sağlıklı bi ömür geçirmen dileğiyle...

esinin gozunu korkut annesine nasil boyle bisey diyebilirmis,ailenin arkanda oldugunu,olmasalar gerekirse cocugunla tek basina ayakta duracagini..3.kisilere bu ailesi bile olsa olumsuz konusmamasini,onlara da konusturmamasi gerektigini soyle..eger sende esin gibi susarsan onlarin yaptiklarinin sonu gelmez.ama sen kotu olma dedigim gibi esini uyar..biz aile olduk bizimde kurallarimiz var ne karimin ailesi ne de siz bizim aile icimize karisin desin guzel bi sekilde..yerimseniben

özür dilemeyecektin.şimdi eşin seni daha da suçlu görecek.sanırım sen de çaresiz kaldın bunu çözüm olarak gördün.kaynanan bu durumda daha kolay üzerine gelebilir.eşine özellikleçok kızdım.ne demek sen istiyorsan boşanırım demek.artık bence eşine soğuk daran.herşeyin istediği gibi olmayacağını görsün

offffffffffffffffff akannehir

Haklı olduğunuz konuda hiçde özür dilemeyin bence...
Lohusa halinizle yaşadığınız şeye bakın,
Hadi kadın deli, oğluda amma anneciymiş daha yeni bebeğiniz dünyaya gelmiş, annesi için karısını boşayacak....
Madem annesi bu kadar kıymetliydi neden evlenipte bir insan evladının başını yaktı? Sizede yazık günah değilmi?
Allah bu gibi insanlara vicdan, merhamet versin

canım aynı şeyler inan bana yaşadıklarımız kendi şimdi bana bakmıyor sonrada gelip ben hasta olursam sende bana bakmayacak mısın diyede soruyor anla ruh sağlığını
bide lohusalıkta yaşananlar unutulmaz deniyor doğrumu acaba

oooofffff bu ana kuzularıııı...
hatta ana kuzusundan öte anasındam kopamayan büyüyemeyen kocalar..
bunları böyle koli bantıyla annelerine cart cart yapıştırasım varrrrr!!! klava:
bu konuda tecrübesiz olduğum için sana birşey söyleyemeyeceğim filixciğim.
allah yardımcın olsun, inşallah herşey gönlünce olur..

Canım kaynananız biraz anlayış gösterseymiş keşke sonuçta siz yeni doğum yapmışsınızz.Eşinizinde sen iste boşarım lafıda ne kadar çirkin sizin yanınızda olması gerekiyo.Birde özür dilettirmişler muradına ermiş mi kaynanan.
Ne kadar anlayışsız oluyolar bu kaynanalar yaa görmüş geçirmiş birisi yeni doğum yapmış bayana niye öyle davranır bilmem.
Siz bunları kafanıza takmayın bebeğiniz varr üzülmeyinnn:teselli:

ozur dilemekle hata etmissin. boyle tepene daha cok cikarlar. kaynanan ne terbiyesiz kadinmis. Allah dusmanimin basina vermesin boylelerini. hadi kaynanandan ozur diledin, buyugun ve esinin annesi oldugu icin neyse diyelim...ama esinin annesinin pesinden evden cekip gitmesi ve bir hafta seninle konusmamasi ve senden bosanma dusuncesi icine girmesi affedilri seyler degil. ustelik suan lohusalik donemindesin. esine yaziklar olsun. bu gibi adamlar evlenmemeli bence...ben bunu yapan adama ne adam ne de koca derim. Allah yardimcin olsun arkadasim isin zor...ben bu yaptiklarini esinin burnundan getir derim...

Eşin ne olursa olsun bebeğinin annesi olarak sana anlayışlı olması lazım.
Aranızda hangi laflar geçti bilemem ama kayınvaliden fettan biri galiba...
fisfisfis

Bu kadının içinde zaten azıcık merhamet olsa
bu duumda bu olayı yaratmazdı.
Hadi diyelim sen de sert cevap verdin kayınvalidene karşı
Ama anlamalıydı doğum sonrası psikoljisinden.
Zaten adı üstünde kaynana (kaynaya kaynaya hal oluyolar :)

ya gerçekten kaynanan çekip gidince eşinin arkasından koşup onu demesi gerekmezdi
Bizlere can verirken vesile olan annelerimiz olabilri ama bu demek değilki onun lafıyla al sat
evlen boşan, yok öyle !!
Size olan sadakatini anne lafıyla silmesinede tamam ama
kızınızıda mı hiç mi düşünmüyor.
Boşandığı takdirde o çocuğun mutsuzluğunu düşünememiş mi?
Boşuna söylenmiş bir lafta olabilir ama yakışık almaz öylesine de olsa.

Bence çok alttan almayın.
Özür dileme sebebinizi anlyorum insan bazen kesinlikle haklıda olsa
karşısındaki laf anlayamıyorsa buna mecbur kalıyor.
Ama bence 2. sini yapmayın derim.
Eşinize de vaktiyle hadddini bildirin.
Siz alınıp satılacak bir mal değilsiniz
Anne lafıyla hareket edemez bunu bilsin

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kolay boşuyor senın yerınde olsaydım hayatta özür dilemezdim.Tam tersı annemi çağırır ya yanımda kalmasını ısterdım yada madem boşamak bu kadar kolay çocuğumuda alıp babamın evıne annemın yardımıyla gıderdım.Özür dilemezdim yerınızde olsaydım cunku sız özür dileyecek birşey yapmamışsınız ama eşiniz maşallah bır annesının sözüyle hemen eşini boşayabılıyor bu nasıl bır sevgı anlayısı aklım almıyor.

Eşin ne olursa olsun bebeğinin annesi olarak sana anlayışlı olması lazım.
Aranızda hangi laflar geçti bilemem ama kayınvaliden fettan biri galiba...
fisfisfis
gerçekten benim dediğim hangi anne çocunu istemez dedim o ise açtı ağzını yumdu gözünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…