oyy kuzucum kıyamam

kucaginiza alip yaylanma hareketi yapin durdugunuz yerde hafif hafif sallanmak gazin dagilmasina sıkışmasina iyi gelir
benim kiz ayni cocuklar duymasindaki light selaminin oglu gibiydi kaç gece arabaya atlayip hastaneye giderken yolda uyudu cunku araba salliyordu gaz dagiliyordu
eve geri donuyorduk kapidan girmeden geri basliyordu aglamaya
en son yok ya bu gaz degil heralde dedim aldim acile goturdum dr bana cocuk nefes aliyor diye getirmişsin resmen diyince saglik konusunda rahatladim
evde maraton başladı resmen.
kucakta yaylanmalar evin icinde yurumeler bebek arabasinda evin icinde gezdirmeler kimyon, masajlar gaz suruplari.
yaylanmak ve karnina topuklarina masaj yapmak disinda hic bir sey cozum olmadi bana.
benim kizin poposunda birde catlak oldu 3 ay kakasini ben mudahaleyle yaptirmak zorunda kaldim hergun gazinimi cikarayim kakasinimi yaptirayim kolik gaz sancilariylami basa cikayim sasirmistim.
resmen psikolojim bozulmustu hayatim pirt yaptir kaka yaptir kucakta gezdirden ibaretti.
ne zaman kendi ikinmayi ogrendi donmeye oturmaya basladi ozama rahatladim.
geciyor merak etmeyin simdi size anlatirken ozamanlar ne kadar zor geliyordu halbuki en guzel zamanlariymis ama ben maalesef acemilikten boyle sorunlarla ugrasmaktan hic bisey anlamadim