- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
Daha 1 sene olmadan o çok sevdiğim hayalimdeki insan dediğim adamdan canım acıya acıya ayrılmak ona çook kızmak , bazen nefret etmek , bazen neden neden diye sorgulamak bazen özlemek ... bir sürü duyguyu barındırdım 2.5 ay boyunca cok sevip evlendim hem de cok sevdim ama o beni hiç sevmemiş çok güvendim o kadar güvendim ki daha 2 gün önce bebeğim dünyaya geldi .. ve ben 6 aylık hamile iken anne evine döndüm . Narsist bir insanla birlikte olmak gerçekten zor yaptığı hiçbir hatayı hata olarak saymayan bir eş , onun istediği şekilde davranınca melek gibi olmayınca şeytana dönüşen biri, alkolü çok seven biri kavgalarda şiddete başvuran bir insan profili ( üstelik hamileyken) , ailemle arası bozuk diye benim de ailemle olan ilişkimde tavır alan karışmaya çalışan ve bu evliliğin bitme nedeni annem gören bir adam ile 2.5 aydır ayrıyım . Ve 1 hafta önce boşanma davası açtım o zamana kadar bile bir adım atmasını bekledim evet kızacaksınız ama bekledim aldatma hariç her şeyi yapmasına rağmen. O kadar stres yaşadım ki bebeğim 37 haftama girdiğimde doğdu şükürler olsunn hiçbir sıkıntı yok . Erken doğum riskinden hastaneye yattım ablası biliyordu söyledi eşime ama arayan soran olmadı . Ben bebeğimi anne evindeyken doğurdum hiçbir heyecanı yaşayamadım.. Eşim kibiri ve gururu yüzünden beni ve bebeğini hiç sormadı hayatına devam etti taa ki bebek doğana kadar.. ablasına bebek doğduğunu haber verince eşim sabahın 6 sında hastaneye anne ve babası ile baskın yapar şekilde geldi üstelik alkol almış bir şekilde ve yüzümüze dahi bakmadı . Bebeğine baktı yukarıdan yanağını okşadı ve kapıya cıktı annesi ise 1 saat durdu( bir kez olsun kızım iyi misin diye aramadı 2 ay boyunca ) 1 saat durup gittiler eşim yüzüne bakmadı kimsenin. Dün akşamda ‘’bebeğin resmini at ‘’yazdı ben de avukatıma sordum atmalısın dedi resim attım sonra da ‘’bebeğimin yanında bir sn ayrılma sadece tuvalete giderken ayrıl sen de gündüz uyu gece uyutmaz çünkü ‘’. yazmış .Annesi aramıştı açmadım , ablası yazdı, teyzesi aradı birden bebek doğunca arandım ama o kadar tükettiler ki beni kimse arayıp bebeğimi sormasın istiyorum ben cok zor bir dönem geçiriyorum içimde ama bebeğim için cok güçlü duruyorum evlat sahibi olmak ne güzel şeymiş böyle ondan başka bir şey düşünemiyorum . Bu hafta içi boşanma tebligatı ellerine ulaşacak bütn haklarımı istedim şiddet , psikolojik baskı her şeyi yazdım ve eşim bunları okuyunca( benden beklemiyor) cok şaşıracak ve kimbilir neler olacak
sürekli duygu değişimi yaşıyorum Allahım tez zamanda beni bu ikilemlerden kurtarsın çok yoruldum tek başına düşünmekten çoook. Tek şükürüm ailem ve bebeğim