• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusalık..Boşanma..Tükenme:(

MeltemMelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
772
136
103
35
Daha 1 sene olmadan o çok sevdiğim hayalimdeki insan dediğim adamdan canım acıya acıya ayrılmak ona çook kızmak , bazen nefret etmek , bazen neden neden diye sorgulamak bazen özlemek ... bir sürü duyguyu barındırdım 2.5 ay boyunca cok sevip evlendim hem de cok sevdim ama o beni hiç sevmemiş çok güvendim o kadar güvendim ki daha 2 gün önce bebeğim dünyaya geldi .. ve ben 6 aylık hamile iken anne evine döndüm . Narsist bir insanla birlikte olmak gerçekten zor yaptığı hiçbir hatayı hata olarak saymayan bir eş , onun istediği şekilde davranınca melek gibi olmayınca şeytana dönüşen biri, alkolü çok seven biri kavgalarda şiddete başvuran bir insan profili ( üstelik hamileyken) , ailemle arası bozuk diye benim de ailemle olan ilişkimde tavır alan karışmaya çalışan ve bu evliliğin bitme nedeni annem gören bir adam ile 2.5 aydır ayrıyım . Ve 1 hafta önce boşanma davası açtım o zamana kadar bile bir adım atmasını bekledim evet kızacaksınız ama bekledim aldatma hariç her şeyi yapmasına rağmen. O kadar stres yaşadım ki bebeğim 37 haftama girdiğimde doğdu şükürler olsunn hiçbir sıkıntı yok . Erken doğum riskinden hastaneye yattım ablası biliyordu söyledi eşime ama arayan soran olmadı . Ben bebeğimi anne evindeyken doğurdum hiçbir heyecanı yaşayamadım.. Eşim kibiri ve gururu yüzünden beni ve bebeğini hiç sormadı hayatına devam etti taa ki bebek doğana kadar.. ablasına bebek doğduğunu haber verince eşim sabahın 6 sında hastaneye anne ve babası ile baskın yapar şekilde geldi üstelik alkol almış bir şekilde ve yüzümüze dahi bakmadı . Bebeğine baktı yukarıdan yanağını okşadı ve kapıya cıktı annesi ise 1 saat durdu( bir kez olsun kızım iyi misin diye aramadı 2 ay boyunca ) 1 saat durup gittiler eşim yüzüne bakmadı kimsenin. Dün akşamda ‘’bebeğin resmini at ‘’yazdı ben de avukatıma sordum atmalısın dedi resim attım sonra da ‘’bebeğimin yanında bir sn ayrılma sadece tuvalete giderken ayrıl sen de gündüz uyu gece uyutmaz çünkü ‘’. yazmış .Annesi aramıştı açmadım , ablası yazdı, teyzesi aradı birden bebek doğunca arandım ama o kadar tükettiler ki beni kimse arayıp bebeğimi sormasın istiyorum ben cok zor bir dönem geçiriyorum içimde ama bebeğim için cok güçlü duruyorum evlat sahibi olmak ne güzel şeymiş böyle ondan başka bir şey düşünemiyorum . Bu hafta içi boşanma tebligatı ellerine ulaşacak bütn haklarımı istedim şiddet , psikolojik baskı her şeyi yazdım ve eşim bunları okuyunca( benden beklemiyor) cok şaşıracak ve kimbilir neler olacak :( sürekli duygu değişimi yaşıyorum Allahım tez zamanda beni bu ikilemlerden kurtarsın çok yoruldum tek başına düşünmekten çoook. Tek şükürüm ailem ve bebeğim:(

Allah yardımcın olsun her işte bir hayır her şerde bin hayır demişler inşallah en hafif şekilde atlatırsın bugünlerini

Lohusa halinle yaşadıkların hiç normal değil canım o yüzden bu duygu değişimi ve karmasıklık. Ailen yanındaysa bosver bu insancıkları bebeginle önüne bak rabbim onu sana ve ailene bağışlasın insaallah basın çok ağrımadan kurtulursun o adamdan.

En ihtiyacin oldugu zamanda yaninda olmayan insanlari affedecek misin? Yani bunu icin alacak mi? Bosanmak istemiyorsun gibi o yuzden soruyorum. Insan hayatinda kac kere hamile kalir kac kere lohusa olur. Bir de cocugunu dusunuyor numaralari yapiyor adam. Ustelik hala sarhoş!

Lohusa halinle yaşadıkların hiç normal değil canım o yüzden bu duygu değişimi ve karmasıklık. Ailen yanındaysa bosver bu insancıkları bebeginle önüne bak rabbim onu sana ve ailene bağışlasın insaallah basın çok ağrımadan kurtulursun o adamdan.
Hiç değil ne hamilelik ne lohusa .. teşekkür ederm

En ihtiyacin oldugu zamanda yaninda olmayan insanlari affedecek misin? Yani bunu icin alacak mi? Bosanmak istemiyorsun gibi o yuzden soruyorum. Insan hayatinda kac kere hamile kalir kac kere lohusa olur. Bir de cocugunu dusunuyor numaralari yapiyor adam. Ustelik hala sarhoş!
Hayır .. içim almıyor işte eskiden bi yazsa keşke dediğim insan dün akşam yazınca hiçbişey hissetmedim . Çünkü benim hiçbir anımda yanımda olmadı kimse ve yaptığı onca şeye rağmen eve dönüyo musun dönmüyorsan bir daha seni ve bebeği görmeyeceğim diyen adam şimdi bebek doğunca bebeği sorması hastaneye gelmesi sadece sinirlerimi çok bozuyor :(

Ayy canım benim çok üzüldüm senin için ama en hayırlısı bu adamdan boşanmak. Doğum sevincini bile kursağında bırakmışlar Allahtan bulsunlar. Mutlaka tüm haklarını al , çocuğunu görmeye bile sarhoş gelen bu adamdan.

Ayy canım benim çok üzüldüm senin için ama en hayırlısı bu adamdan boşanmak. Doğum sevincini bile kursağında bırakmışlar Allahtan bulsunlar. Mutlaka tüm haklarını al , çocuğunu görmeye bile sarhoş gelen bu adamdan.
Çünkü zaten alkollüydü ablasına resim atınca hastaneye o şekil geldiler . Ne diyim Allah büyük

Çünkü zaten alkollüydü ablasına resim atınca hastaneye o şekil geldiler . Ne diyim Allah büyük
Pis herif. Baba falan olmaz bundan , Allah seni kurtarmış. Aman arkana bile bakma bir daha. Çocuğunla mutlu olursun daha iyi bir insan çıkar karşına inşallah.

Sakin donerse affetme.. cok kisa surede evlenmeye karar vermissiniz. 2,5 cok kisa. Ama ilerki yillarda sirf bebeginiz icin iyiki evlenmisim diyeceksiniz. Sakin o kisilere yuz vermeyin ve asla dönmeyin. ALLAH yardımcınız olsun

Daha 1 sene olmadan o çok sevdiğim hayalimdeki insan dediğim adamdan canım acıya acıya ayrılmak ona çook kızmak , bazen nefret etmek , bazen neden neden diye sorgulamak bazen özlemek ... bir sürü duyguyu barındırdım 2.5 ay boyunca cok sevip evlendim hem de cok sevdim ama o beni hiç sevmemiş çok güvendim o kadar güvendim ki daha 2 gün önce bebeğim dünyaya geldi .. ve ben 6 aylık hamile iken anne evine döndüm . Narsist bir insanla birlikte olmak gerçekten zor yaptığı hiçbir hatayı hata olarak saymayan bir eş , onun istediği şekilde davranınca melek gibi olmayınca şeytana dönüşen biri, alkolü çok seven biri kavgalarda şiddete başvuran bir insan profili ( üstelik hamileyken) , ailemle arası bozuk diye benim de ailemle olan ilişkimde tavır alan karışmaya çalışan ve bu evliliğin bitme nedeni annem gören bir adam ile 2.5 aydır ayrıyım . Ve 1 hafta önce boşanma davası açtım o zamana kadar bile bir adım atmasını bekledim evet kızacaksınız ama bekledim aldatma hariç her şeyi yapmasına rağmen. O kadar stres yaşadım ki bebeğim 37 haftama girdiğimde doğdu şükürler olsunn hiçbir sıkıntı yok . Erken doğum riskinden hastaneye yattım ablası biliyordu söyledi eşime ama arayan soran olmadı . Ben bebeğimi anne evindeyken doğurdum hiçbir heyecanı yaşayamadım.. Eşim kibiri ve gururu yüzünden beni ve bebeğini hiç sormadı hayatına devam etti taa ki bebek doğana kadar.. ablasına bebek doğduğunu haber verince eşim sabahın 6 sında hastaneye anne ve babası ile baskın yapar şekilde geldi üstelik alkol almış bir şekilde ve yüzümüze dahi bakmadı . Bebeğine baktı yukarıdan yanağını okşadı ve kapıya cıktı annesi ise 1 saat durdu( bir kez olsun kızım iyi misin diye aramadı 2 ay boyunca ) 1 saat durup gittiler eşim yüzüne bakmadı kimsenin. Dün akşamda ‘’bebeğin resmini at ‘’yazdı ben de avukatıma sordum atmalısın dedi resim attım sonra da ‘’bebeğimin yanında bir sn ayrılma sadece tuvalete giderken ayrıl sen de gündüz uyu gece uyutmaz çünkü ‘’. yazmış .Annesi aramıştı açmadım , ablası yazdı, teyzesi aradı birden bebek doğunca arandım ama o kadar tükettiler ki beni kimse arayıp bebeğimi sormasın istiyorum ben cok zor bir dönem geçiriyorum içimde ama bebeğim için cok güçlü duruyorum evlat sahibi olmak ne güzel şeymiş böyle ondan başka bir şey düşünemiyorum . Bu hafta içi boşanma tebligatı ellerine ulaşacak bütn haklarımı istedim şiddet , psikolojik baskı her şeyi yazdım ve eşim bunları okuyunca( benden beklemiyor) cok şaşıracak ve kimbilir neler olacak :KK43: sürekli duygu değişimi yaşıyorum Allahım tez zamanda beni bu ikilemlerden kurtarsın çok yoruldum tek başına düşünmekten çoook. Tek şükürüm ailem ve bebeğim:KK43:
Herşeyi zamana bırak . Sen çocuğuna odaklan. Bırak o seni iyileştirecek. Doğduktan sonra ayrılmaya calissan İnan benim durumumda olurdun. Daha narsist daha problem ve çocuk için susmak zorunda kalırdin. Korkmasın kavgadan diye. Tehdit ederdi . Çocuğu kullabilirdi. Canını sıkma. Allah görüyor. Onlar inkar etse de.

Daha 1 sene olmadan o çok sevdiğim hayalimdeki insan dediğim adamdan canım acıya acıya ayrılmak ona çook kızmak , bazen nefret etmek , bazen neden neden diye sorgulamak bazen özlemek ... bir sürü duyguyu barındırdım 2.5 ay boyunca cok sevip evlendim hem de cok sevdim ama o beni hiç sevmemiş çok güvendim o kadar güvendim ki daha 2 gün önce bebeğim dünyaya geldi .. ve ben 6 aylık hamile iken anne evine döndüm . Narsist bir insanla birlikte olmak gerçekten zor yaptığı hiçbir hatayı hata olarak saymayan bir eş , onun istediği şekilde davranınca melek gibi olmayınca şeytana dönüşen biri, alkolü çok seven biri kavgalarda şiddete başvuran bir insan profili ( üstelik hamileyken) , ailemle arası bozuk diye benim de ailemle olan ilişkimde tavır alan karışmaya çalışan ve bu evliliğin bitme nedeni annem gören bir adam ile 2.5 aydır ayrıyım . Ve 1 hafta önce boşanma davası açtım o zamana kadar bile bir adım atmasını bekledim evet kızacaksınız ama bekledim aldatma hariç her şeyi yapmasına rağmen. O kadar stres yaşadım ki bebeğim 37 haftama girdiğimde doğdu şükürler olsunn hiçbir sıkıntı yok . Erken doğum riskinden hastaneye yattım ablası biliyordu söyledi eşime ama arayan soran olmadı . Ben bebeğimi anne evindeyken doğurdum hiçbir heyecanı yaşayamadım.. Eşim kibiri ve gururu yüzünden beni ve bebeğini hiç sormadı hayatına devam etti taa ki bebek doğana kadar.. ablasına bebek doğduğunu haber verince eşim sabahın 6 sında hastaneye anne ve babası ile baskın yapar şekilde geldi üstelik alkol almış bir şekilde ve yüzümüze dahi bakmadı . Bebeğine baktı yukarıdan yanağını okşadı ve kapıya cıktı annesi ise 1 saat durdu( bir kez olsun kızım iyi misin diye aramadı 2 ay boyunca ) 1 saat durup gittiler eşim yüzüne bakmadı kimsenin. Dün akşamda ‘’bebeğin resmini at ‘’yazdı ben de avukatıma sordum atmalısın dedi resim attım sonra da ‘’bebeğimin yanında bir sn ayrılma sadece tuvalete giderken ayrıl sen de gündüz uyu gece uyutmaz çünkü ‘’. yazmış .Annesi aramıştı açmadım , ablası yazdı, teyzesi aradı birden bebek doğunca arandım ama o kadar tükettiler ki beni kimse arayıp bebeğimi sormasın istiyorum ben cok zor bir dönem geçiriyorum içimde ama bebeğim için cok güçlü duruyorum evlat sahibi olmak ne güzel şeymiş böyle ondan başka bir şey düşünemiyorum . Bu hafta içi boşanma tebligatı ellerine ulaşacak bütn haklarımı istedim şiddet , psikolojik baskı her şeyi yazdım ve eşim bunları okuyunca( benden beklemiyor) cok şaşıracak ve kimbilir neler olacak :KK43: sürekli duygu değişimi yaşıyorum Allahım tez zamanda beni bu ikilemlerden kurtarsın çok yoruldum tek başına düşünmekten çoook. Tek şükürüm ailem ve bebeğim:KK43:
Doğum böyle birşey işte, küsler barışıyor ayrı olanlar kavuşuyor. Siz keşke olumlu yanından baksanız, haa kesin boşanmayı kafaya koymamışsınız sizde ki de gurur ama bebek ikiniz arasındaki buz dağını eriyebilir.
Ayrıca kv aradığında açmanız lazımdı, onlara iyi ki boşanıyorlar bak ne kadar da kötü kalpli bir gelinmiş izlenimi yerine kaybettiklerini hatırlatsanız daha iyi olurdu.
Neyse lahusasınız ama iş işten geçmeden nasıl davranmanız gerektiğine karar verin, bu bebek ikinci şansınız olabilir. Ayrıca evliliğiniz ikinci şansı hak ediyorsa buna inanıyorsanız şans verin

Doğum böyle birşey işte, küsler barışıyor ayrı olanlar kavuşuyor. Siz keşke olumlu yanından baksanız, haa kesin boşanmayı kafaya koymamışsınız sizde ki de gurur ama bebek ikiniz arasındaki buz dağını eriyebilir.
Ayrıca kv aradığında açmanız lazımdı, onlara iyi ki boşanıyorlar bak ne kadar da kötü kalpli bir gelinmiş izlenimi yerine kaybettiklerini hatırlatsanız daha iyi olurdu.
Neyse lahusasınız ama iş işten geçmeden nasıl davranmanız gerektiğine karar verin, bu bebek ikinci şansınız olabilir. Ayrıca evliliğiniz ikinci şansı hak ediyorsa buna inanıyorsanız şans verin
O şansı eşim kendi yaratacaktı çünkü ben ona hiçbir şey yapmadım . Bana vuran oydu, korkutan oydu , ailem konusunda baskıcı olan oydu. Anne evine döndüm bebeğinin hiçbirşeyi ile ilgilenmeyen oydu beni ortada bu şekilde bıraktı kendi gururu için. Annesi ve babasının telefonunu beni umursamadıkları halde bi gün olsun kızım hamile halinle döndün oralara oğlum yapmadığını bırakmadı iyi misin diye soracak zaman bulamadılar kendilerinde ve ben ona rağmen hep onların telefonlarını açtım demekki iyi gelin olmak telefon açmakla da olmuyormuş çünkü karşımdaki insanlar benciller . Sizce benim tarafımdan yapacak bir şey kaldı mı?

Herşeyi zamana bırak . Sen çocuğuna odaklan. Bırak o seni iyileştirecek. Doğduktan sonra ayrılmaya calissan İnan benim durumumda olurdun. Daha narsist daha problem ve çocuk için susmak zorunda kalırdin. Korkmasın kavgadan diye. Tehdit ederdi . Çocuğu kullabilirdi. Canını sıkma. Allah görüyor. Onlar inkar etse de.
Doğsaydı bebeği kullanırdı evet şimdi hiç değilse anca resim at diyor . Cok karmasık duygulardayım tek isteğim bebeğimle mutlu bi hayat . Allah çoook büyük

Insan hamile karisini aramaz mi, nerede dogum yapacaksin kontrole nereye gidiyorsun demez mi, veya hangi parayla dogum yapacaksin bebegin bir ihtiyaci var mi demez mi? Resmen umursamamis. Keske ablasina da resim falan atmasaydin. Yarin obur gun ben o bebegin babasiyim der utanmadan. Baba olmak bu kadar kolay iste. Cok yazik

Insan esine kirilabilir, gurur yapabilir ama bazi erkekler ne hamilelik biliyor ne lohusalik. Karsisindaki saglammis gibi çata çat inat ediyorlar. Barışsan bile bu yaşananlar insanin içinden çıkmaz. Sanki cocugu babanin evinden getirmişsin gibi. Sahip cikamayacaksan ne diye evlendin o zaman be adam?

Doğsaydı bebeği kullanırdı evet şimdi hiç değilse anca resim at diyor . Cok karmasık duygulardayım tek isteğim bebeğimle mutlu bi hayat . Allah çoook büyük
İnşallah bebeğinizle huzur dolu bir hayatınız olur. Kendinizi suçlu hissetmeyin. Yanında olmadığı ve birazda desteğe ihtiyacı var insanin bebek gelince. Ancak olmuyorsa olmuyor . Allah büyük . Bu zamanlarda geçecek ;)

Back
X