- 17 Aralık 2015
- 27.122
- 49.579
- 598
- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
Bence değil. Henüz kış çıkmadı. Evde nefes alınmıyor. Dünya kadar bakteri ürüyor. Dışarıda hava mis, giydirin sıkıca yarım saat 1 saat dolaşın.Henüz on günlük dışarı çıkarmak için çok küçük değil mi? Mesela dün bebeğin ilacı kayboldu diye bana tavır yaptı moralin bozuldu tartışma derken bu tarz şeyleri kastediyorum
Çok teşekkür ederimAa doğum yaptınız demek.
Gözünüz aydın olsun,Allah analı babalı büyütsün.
Ben de umarim sizin gibi yapabilirim. Cunku oglum kolikti ve disari cikmak mumkun olmuyordu. Birkac kez denedim. Hepsinde aglama krizleriyle eve donduk. Umarim kardesi onun gibi olmaz.Vallahi iyi cesaret eve birilerini kalmaya çağırmak. Lohusalığımın 3. Günü, evde bir bebek 1 çocukla yalnızım. Ne sendrom var ne bunalma. Bugünde dışarı çıkacağım. Çocuğu neden çıkarmıyorsunuz? Sizin şöyle bi turlayıp gelecek hiç alanınız yok mu? Beklemeyin eşinizi.
Birde eşim benimle tartışmasın endeksi neden? Niye tartışsın ki zaten?
10 saat uzakta bir şehirdeler uçakla gelecekler o yüzden gelmişken uzun kalırlar
Bebeği görmeleri senin lohusa lohusa onlara hizmet etmenden daha mı önemli....Ben gelin demedim ki kendileri gelicez dediler. Farklı şehirdeler bebeği de görmediler daha. Sadece foto gördüler
YAzacak bişey bırakmamışsınızVallahi iyi cesaret eve birilerini kalmaya çağırmak. Lohusalığımın 3. Günü, evde bir bebek 1 çocukla yalnızım. Ne sendrom var ne bunalma. Bugünde dışarı çıkacağım. Çocuğu neden çıkarmıyorsunuz? Sizin şöyle bi turlayıp gelecek hiç alanınız yok mu? Beklemeyin eşinizi.
Birde eşim benimle tartışmasın endeksi neden? Niye tartışsın ki zaten?
O zaman 2-3 gün kalmaları ideal. Diğerine gerek yok.10 saat uzakta bir şehirdeler uçakla gelecekler o yüzden gelmişken uzun kalırlar
ya ben bu forumda görüyorum bu kadar başkasının evinde yaşamaya hevesli insanları. ne kadar düşüncesizlik yeni doğum yapmış kadının başına 20 gün üşüşmek.görüp gidebilirler. 20 gün yerleşmelerine gerek yok.
Şuan kendim bakabilecek durumdayım ama anneme sen git kayınvslideme de gelmeyin diyemem ki
Kolik dönemi gelmeden bol bol çıkın bunda, eğer koliksede. Birde saatleri oluyor sanırım kolikte, artık sıkı takiple özgür saatler yaratırsınız mecburen.Ben de umarim sizin gibi yapabilirim. Cunku oglum kolikti ve disari cikmak mumkun olmuyordu. Birkac kez denedim. Hepsinde aglama krizleriyle eve donduk. Umarim kardesi onun gibi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?