Lohusalık bu mu?

Kolik dönemi gelmeden bol bol çıkın bunda, eğer koliksede. Birde saatleri oluyor sanırım kolikte, artık sıkı takiple özgür saatler yaratırsınız mecburen.
Oyle yapacagim. Evet belli saatleri oluyordu ama oglum ilginc bir sekilde o saatler disinda da cok aglardi, kriz derecesinde. Gaz sancilari cok fazlaydi. Neredeyse yasina kadar gaz sancisi cekti. Umarim bunda olmaz.

İlk zamanlar tabi ki biraz zor geçiyor. Emzirme olayı zaten başlı başına bir iş. Ama fırsat oldukça eşinle çık hava al, onunla sohbet et. Havalar yavaş yavaş ısınıyor. Yakında bebeğin toparlar, bebek arabasına koyup gezdirirsin. Parka götürürsün. Oynayan çocukları izler. Acaba üşüdü mü diye düşünmeden akşamları eşinle birlikte de çıkarsınız. Ben ilk kızımı Mart ayında doğurmuştum. İlk zamanları atlattıktan sonra çekirdek aile olarak çok güzel bir yaz geçirmiştik. Biraz sabır.

Mümkün olduğunca kırkin çıkana kadar annen yanında olsun.bende çok zor bir lohusalik geçirdim hemde tek basimaydim. Eşimle de tartidiyordum sürekli bunalımlı bir haldeydim. Çok şükür bunlar 5 ay oncesinde kaldı. Hersey iyi şimdi çok şükür. Bu bende 3ay falan sürdü. Sonra kendimi iyi hissetmeye başladım. Tartışmalar oluyor maalesef erkeklerde sürekli susamiyorlar bir yerde patlak veriyor. Onlarda etkileniyorlar bu durumdan. Çok üstüne gitme yoksa uzaklaşır senden daha çok bunalıma girersin. Bence kırkin Dan sonra gelsin onlar anneni gönderme kırkin çıkana kadar.

Siz sansli lohusa kadinlardansiniz. Ama kiymetini bilmiyorsunuz sanirim. Anneniz her ise kosturuyor,kvniz gelecek o da anneniz kadar olmasa da bir isin ucundan tutar herhalde.

Ben cocugu 5 dakika kimseye birakamazdim. Her yere benimle geldi,10 gunlukten beridir hep tek basimiza ciktik disari dolastik. Kis bebegi olmasina ragmen kar buz demedim her gun cikardim disari. Boyle sakinirsaniz hep hasta olur benden soylemesi.

Hamileliginizin son zamanlarinda yapabildiginiz kadar buzluga koymalik yemek yapsaydiniz keske. Ben oyle yapmistim. Cok zor degil ölmeyecek kadar temizlik ve yemek yapmak. Ama kaynananiz kayinpederiniz nasil insanlar hizmet mi bekleyecekler onu bilemiyorum tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…