Benimdde annem izne ayrılır ayrılmaz geldi.Ben çalışırken bebişimede o bakacak inşallah.Annem benim arkadaşım herşeyim.zemuszemus
Benimde annem 20 gün yanımda kaldı sonra işe dönmek zorunda olduğu için gitti ve kayınvalide ve kayınpeder geldi 4 gün dayana bildim sabah 10-11 gibi uyanıyorlar ben kahvalrı hazırlarsam yapıyorlar kayınvalideye kalsak öğlen 1 yaparız kahvaltıyı(birde demezmi biz 2 öğün yemek yiyoruz diye)sonra 2 saat çay keyfi demlikteki çayı bitirmeden masadan kalkmıyor kadın,3-4 gibi öğlen uykusun yatıyor hanfendi güya bize bakmaya geldi,akşama yemek yok onlar gelmeden bir tence kuru fasulye yapmıştım 2 gün onu yedik zaten.bir gün çok sinirlendim yemek yapılacak anne akşama diye söyledim o da ne derse beğenirsiniz senin yemeklerin daha güzel oluyor dedi ve yapmadı yemek,bana yemegimide yapmıyacaksa ne işi var yanımda.bebeği bilme kucagına alıpta sevmedi bende hada fazla moralımi bozmaktansa eşime söyledim ve gönderdik evden 2 ay oldu gideli ne aradı nede sordu napıyorsunu diye bebek nasıl diye bu nasıl anne ben anlamdım.benim kendi annem günde 2 defa arıyor oğluşum napıyor diye hafta sonları görmeye geliyorlar.kimseden yarımı isteme arkadaşım sen kendin tek başına bakardın bebeğine hem öyleri daha iyi.
maşallah cnm Allah nazardan saklasın insanın kendi annesinin yanında olabilmesi çok güzel oluyordur mutlaka.kayınvalidenler gelmicekmi?
herşey çok kolay kızlar ama bebeğiniz gazlı olursa tek başınıza bnce çok zorlanırsın herşeyden önce tecrübeniz yoktur çoçukla ilgili 15 gün biri olsa yanınızda yeterli en azından şoku atlatırsınız insan doğpumdan sonra bi hoş oluyor bebekler öyle al emzir yere koy uyusun şeklinde büyümüyorlar normal doğum yapıp rahat etmekten bahsetmişsiniz o şans normal dıoğumuda dikişli yapanlar var zorlananlar var sezeryan olupta hiç sorun yaşamayan yarım saat sonra kalkanlaRda var bn kızımın altını alamamıştım göbeği düşmeden mesela ama şöylede bir durum var başa gelen çeilir allah sabrını verir
bnce tecrübeli biri olmalı ama kesinlikle 10 günlük bile olsa
ayy doğum sonrasıo ev halıni hayal etmek bıle ıstemıyorummm..bırı gelıcek onu yap bırı gelıcek bunu yap bebek ağlıcak bırı kucağına alıcak alışmasın dıe vermıceksın dınlemıcekler bırı gelıcek bal yalat dıcekk bırı gelıcek sallıcakk kaynanam gelıcek kundak yap dıe tutturucakk ver bıraz bnde dursun dıcekkk ayyyy ınanmıyorum yaaaa kabus gbıııı...
ay arkadaşım ya aynen benim düşüdüklerimi yazmışsın vala ben en çok kaynanamın çocuk bakmasına sinir oluyorum görümcem doğum yaptı 7aylık şuan kadının çocuğunu kucağından indirmiyor şapur şupur öpüyor ığğğğğğğğğğğ görümcem anne alıştırma kucakcı desede dinlemiyor şimdi benle kalacakmış 40 çıkana kadar sonrasını artık bilmiyorum nezaman gider ooooofffffffffffmafoldumben
ee herkesın derdi bnce bunlar butun buyukler aynımı acaba ama annem öle değilbnm. kucağa alıştrmıcam dıorum alışsın alışsın dıo hava hoş tabı sevmesıondan bakması bnden..bıde senın kırk gun kalır yaa bnmkı ne dıo bılıomusun 40 ı çıkanakadar gunduz annen kalsın o çalışmıo bnde akşamları ış çıkışı gelırım ee ardndan ramazan gelıo ramazandada ben çalışmıcam kalırımmmsende kaynanana tavrını koy bnce ne o oyle opeyım sureklı seveyımm falan buyusun severler görmemiş gbı töbe töbe..hem napacaklarsa sende kırk gun 1 hafta kalıpgtseler keşkeÇok üzgünüm çoook
ayy doğum sonrasıo ev halıni hayal etmek bıle ıstemıyorummm..bırı gelıcek onu yap bırı gelıcek bunu yap bebek ağlıcak bırı kucağına alıcak alışmasın dıe vermıceksın dınlemıcekler bırı gelıcek bal yalat dıcekk bırı gelıcek sallıcakk kaynanam gelıcek kundak yap dıe tutturucakk ver bıraz bnde dursun dıcekkk ayyyy ınanmıyorum yaaaa kabus gbıııı...
inanin bana yanliz kalmaktan cok daha iyi. sonucta gecicek ve hepsi de size yardimci olmak icin gelicekler, bebekle ilgilenmek icin. bebek yine sizin bebeginiz.
keske benim evim de curcuna olsa dogumumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?