- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
kaydirigubbakcemile5
evet bazı şeyler yaşayarak öğrenilir ilk günler yanlız olmamak lazım derim bn ısrarla -tatlicadiarzu-
inanin bana yanliz kalmaktan cok daha iyi. sonucta gecicek ve hepsi de size yardimci olmak icin gelicekler, bebekle ilgilenmek icin. bebek yine sizin bebeginiz.
keske benim evim de curcuna olsa dogumumda..
çoğu zaman 9 ay kimse arayıp sormuyor ne yiyosun ne içiyosun yapılacak birşey varmı diye sonra uyanıklar tam doğum zamanı bitiveriyor karşında bebeği paylaşamama herkez bebeği birbirinden kıskanır herkez pışpışlamak ister bu insanlar kendilerini uyanık sanıyor
ve inan haklısın 9 ay kımse arayıp sormadı şimdi 36 haftadayım bakalım doğumdan snra neler gelecek başıma dedıkleını yapmıcam yani kımsenın kımse kusura bakmasın yok ole bebek görmemiş gbı bunaltmak kuzenımın eşınede öle yaptılar bebek ne olduğunu sasrdı uyurken bıle bebği ızlıolar ınanamıyorum yaaa...
aslında benım şöle dıcem.10 gen gelıp gtsınler mevlutude 15 gunlukkn falan yaparım mevlutten snra bn hallederm artık bndan snrasını alışmam lazm falan desek ynede kalırlarmı yaaa...
annen nıe kalamıomuş onu anlamadım annen kutahyada kaynanan bursada ee ıkısıde uzak nıe annen gelmıokı..doğumdan önce bır ay doğumdan snra 2 ay of eder sna 2 ay Allah kolaylık versın bn 36.haftadayım az kaldı doğumuma.5 yıl tedavi sanırım çocuk ıçınmıydı? bılmıolrmydı yrdım fln etmedılr ölemii? yardm etmıyımte şimdıde torun uzernde hakmı ıddaa edecek..ah ahhh yuzsuzluk böle bışe
ve inan haklısın 9 ay kımse arayıp sormadı şimdi 36 haftadayım bakalım doğumdan snra neler gelecek başıma dedıkleını yapmıcam yani kımsenın kımse kusura bakmasın yok ole bebek görmemiş gbı bunaltmak kuzenımın eşınede öle yaptılar bebek ne olduğunu sasrdı uyurken bıle bebği ızlıolar ınanamıyorum yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?