merhaba hanımlar lohusalık döneminiz nasıl geçti, sezeryan ihtimalim var, normal doğuma göre daha zor ayağa kalkılıyormuş, doğru mu? sizin lohusalığınız nasıl geçti? çok gelen giden oluyor mu? gelenlerin mutlaka yatak odasına mı görmesi gerekiyor? cevaplayan herkese çok teşekkür ederim
merhaba hanımlar lohusalık döneminiz nasıl geçti, sezeryan ihtimalim var, normal doğuma göre daha zor ayağa kalkılıyormuş, doğru mu? sizin lohusalığınız nasıl geçti? çok gelen giden oluyor mu? gelenlerin mutlaka yatak odasına mı görmesi gerekiyor? cevaplayan herkese çok teşekkür ederim
iduramerhaba hanımlar lohusalık döneminiz nasıl geçti, sezeryan ihtimalim var, normal doğuma göre daha zor ayağa kalkılıyormuş, doğru mu? sizin lohusalığınız nasıl geçti? çok gelen giden oluyor mu? gelenlerin mutlaka yatak odasına mı görmesi gerekiyor? cevaplayan herkese çok teşekkür ederim
Canim
Bebegim iyi cok sukur sadece kafasi hafif sivri gibiydi vakumdan dolayi oda bir haftada normale dondu kendi yapsini aldi. Suanda bir problemimiz yok bebekle ilgili butun sıkıntıları ben cekiyorum o rahat etsin yeter ki ama keskr sezeryan olsaydim daha cabuk ayaga kalkardim.
Devlettedydi canim ozelde olsa inan bukadarini yapmazlar sonucta ipin ucu maddiyata dayaniyo ozellerde durumu ozeli kaldirmayip devlette boyle cekenkere Allah yardim etsin iyilerle karsilastirsinCanim özel mi devlet miydi doktorun
Bebegim iyi cok sukur sadece kafasi hafif sivri gibiydi vakumdan dolayi oda bir haftada normale dondu kendi yapsini aldi. Suanda bir problemimiz yok bebekle ilgili butun sıkıntıları ben cekiyorum o rahat etsin yeter ki ama keskr sezeryan olsaydim daha cabuk ayaga kalkardim.
Çok tesekkur ederim canim gun gectikce daha iyi oluyorum ama biraz yavas ilerliyor dikisler cok fazla hala hareketlerim kısıtlı zorlaniyorum aklima geldikce anksiyete oluyorum daraliyorum Allah herkese guzel hayirli dogumlar nasip etsinyaşadıkların çok zor, çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda iyileşirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?