Lohusalık, kv, kp

Açıp bu da benim diye geziyor mu? Tövbe tövbe...Mahremiyet kavramı çok önemli.

Lütfen boşuna üzülme de sinirlenme de .Senin bu konudan duyduğun rahatsızlığı bence farketmisler seni iyice delirtmek için böyle yapıyorlar.Sen de biraz sakinlesmeye bak.Hic uğruna sütünden olacaksın.O bebek senin çocuğun ve gece gündüz yanında sen olacaksın .Onların anlattığı şeyleri yapmalarına zaten izin vermezsin.

Bir pipi düşkünü aile daha!!! Söylemek istediğim çok sey var da neyse...

Sen şimdi gerekli tepkiyi sert olmadan kvdene ve kpre söyle ama kocana devamlı şikayette bulunma. Kocanla aranı bozma. Onlar haklı sen haksız olursun. Loğusalığın berbat geçer. Tecrübeyle sabit.

Onlar sen küsmüşsün, yemek yememişsin umurlarında olmaz. Onlar gidene kadar birşey yokmuş gibi davran. Eşinle aranı iyi tut. Gittikten sonra kocanla papaz olma.

Ben bu tür konudan değil ama bende şikayet edip durdum. Sonra eşim bana cephe aldı. Erkekler bi tuhaf ailesi ne yaparsa yapsın, ne derse desin hep ailesini haklı görürler.

Haksızsın. Hayatında hiç pipin oldu mu? Olmadı. O yüzden bu ulvi duyguyu, onun insana kattığı özgüveni bilemezsin. Eğer olsaydı gerile gerile gezip, otobüste metroda bacağını tee 2 metre ayırıp(çünkü sıkışmasınlardı Allah muhafaza) oturmak gibi şeyleri sen de yapardın. Ben hala pipi gibi bir organın önemini anlayamamış kadınların olduğunu görünce çok üzüldüm. Onlar olmasa nesliniz tükenir bre cahiller. Bu ne nankörlük. Tabi adam torununun büllüğünü açıp gezecek. Ne canlar yakacak bütün mahalle görecek! Sünnet olacak arabaya mutlaka "korkmayın kızlar azıcık ucundan kestirdim" yazılacak. Sonra hepsini kestirdi zannedip kalpten gitmesinler.
Yok arkadaş biz düzelmeyiz.. Erkeğin çük meraklısını anlıyorum artık ama kadının çük diye ölenini anlamıyorum.. Banla beni Mune

Haklısın sonuna kadar
Densiz insanlar
Allah akıl fikir versin

Evlenmeden önce aileler kendini belli etmiyor ki nasıl gözlemlesin
İki kere evlendim ikisinde de iğreç ailelerle kRsılastım
Tanışma aşamasında ve diğer ziyaretlerde insanlar kendilerini gizliyor
En kibar halleri ile takılıyorlar nasıl anlasın konu sahibi kp ve kv sinin pipiye bu kadar önem verdiğini

Doğum yapmış kadını nasıl üzeriz diye uğraşıyorlar işte
Sen yemeni içmeni kesme çocuğun mu mühim bu gereksizler mi?
Bi an önce de göndermeye bak

Boş boş konusmasınlar ya. Ne taktılar pekı hedıye olarak ve ve bebege gercekten merak ettım.

Ya ne tuhaf insanlar var merak ettim bu insanlar sizin eşiniz küçükken ona da aynı şekilde mi davrandılar valla iğrenç buldum abartmıyorsunuz yani

Çok rahatsız edici, direk yanımda pipi muhabbeti yapılmasını istemiyorum, çok meraklıysanız çıkarın kendinizinkine bakın deyin.

Bu tipten bizde de var. Bekar bi görümcem var .Herkesin icinde senin pipini yerim dedi oğluma. Yaa sen soylerken ben utanıyorum.
Oglum sunnet oldu gormek istediler göstermedim. Size ne de bu kadar kutsallastiriyorsunuz ki.
Bence siz de tepkinizi gosterin.Küsen küssün.Benim en dikkat ettigim bebegimin mahremiyeti .Kimsenin yanda ustunu bile değiştirmem.

Pipi sini çerçevetmek gerekli esasen. Ne de olsa pipi bu. Pipisi var di mi maşallah? Pipisini herkese gösterin bir onda var çünkü
Güzel bir fikir olmuş.hatta konu sahibi o çerçeve yaptığı pipi resmini versin kv kp eline evlerine postalasin ikisini de.e amaç pipi görmek ise çerçeve ile yatıp kalksinlar lohusa kadının sinirini de bozmamıs olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…